Shean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 gel gel. ben hem west, hem rusya ve hem tr de geçen sezon dia 2 bitirdim. üçüde aynı bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 türk serverında insanlar bireysel yetenek olarak çok farklı değil westten, lane aşaması yaklaşık aynı yani ama 10. dakkadan sonra değişiyor işler vision control yok takım oyunu yok split push falan kavramlardan çakan diamond ligine kadar yok maksimum miktarda flame var diamond'da bile pick'leri saçma sapan yapıyorlar diamond'da bile item alırken ezbere alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2015 arkadaş herkes mi dia-plat patide, yok mu lan silver fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 yani west'te gold plat arasındaysanız ve TR'ye geçmeyi düşünüyorsanız 5 kişi değilseniz bence hiç gerek yok. 1 ay sonra nefret edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2015 abi konu oyun olunca uzak durulması gereken 3 millet var brezilyalılar, ruslar ve türkler. hadi bi de bonus polaklar olsun. zaten polaklar hariç hepsinin kendi serverı var öyle düşün. riot'ın en sevdiğim hareketi şunları direk kendi serverlarına kovmaları yani. bi polakların yok onların da çoğu eastte takılıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 s.a ve a.s hayret cıkmamış WESTIN GOLDU TRNIN DIAMONDI diyen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 westin bronzu tr nin challenger ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 abiiii 1 haftadır clg-tsm hype'ı dönüyordu etrafta. şu hype için izliyim dedim iyi ki izlemişim tek kelimeyle efsaneydi ya of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 HarveyQuinn said: westin bronzu tr nin challenger ı şu bayağı büyük yalanda senden daha mantıklı açıklama bekleyen yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yani iki server arasında baya bi fark olduğu kesin. Ama onu yazan arkadaşta troll olarak yazmıştır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 TR yi savunmaya gerek yok kalite ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Ben hem tr hem westte çelıncırken curve farkı vardı tier atlıyıcak kadar değilde lowend high end gibin ha geçen sezon bu sezon oynamadım bilemiyorum şu anki durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 gankplank mordekaiser falan nasıl eskisi gibi mi yoksa yeniler arasında silinip gittiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 valla gangplankla kaybettiğim oyun yok. arada eğlencesine alıyorum rankedda güzel oluyor. diamond 5'im şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Promenader said: gankplank mordekaiser falan nasıl eskisi gibi mi yoksa yeniler arasında silinip gittiler mi ? Ben sezon 5'te çok maç yapmadım ama ranked maçlarında ikisinede denk gelmedim. LCS vs'de de tercih edilmiyor. Çok oynanmaması bazende iyi olabiliyor gerçi, karşındaki adamda sana karşı nasıl oynayacağını bilemiyor vs. Bu bahsettiğim Master, challenger seviyesi değil tabiki :) k1nJo said: abiiii 1 haftadır clg-tsm hype'ı dönüyordu etrafta. şu hype için izliyim dedim iyi ki izlemişim tek kelimeyle efsaneydi ya of of. Ben yeni izledim, gerçekten güzel maç olmuş. TR'den de bu adamlara kafa tutacak çocuklar ne zaman çıkacak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 lcs takımlarından birkaçını yenebilecek kapasiteye erişseler bile bunu yapabileceklerini sanmıyorum. biraz psikolojik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Bard http://tr.leagueoflegends.com/tr/champion-reveal/kozmik-koruyucu-bard-karsinizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 garip bi hero olmuş portal ulti falan çok garip skilller olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Adc'ye healleri birakıp gidecek, sağda solda börtü böcek toplayacak, bir nevi early game'den feragat edip late game yatırım yapacak. Korelilerin eline geçince değişik taktikler görürüz heralde. Lane swaplar + 1,5 jungle vb. Orjinali çirkin, skinle güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 kata'ya zed'e falan karşı adc'yi güzel korur ultisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 adc nin yanında düşman varsa onada işliyor ulti. trollerin elinde bulunmaz nimet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 cok uzun zamandir oynamiyodum da, bu kalista nedir abi oğpi es fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Normalde west'te oynuyorum fakat yeni sezonda ofisten bir arkadaşla oynarız diye TR'de yeni bi account açtım. Şimdi ben kısa sürede plat oldum o silver'da kaldı. Ranked oynayamıyoruz haliyle. İş güçten dolayı çok sık oynayamasamda, TR'de Duo oynayacak birilerini arıyorum. Şuan Plat 5'im, tercihen top lane, kalmazsa jungle/sup oynuyorum. Plat Diamond seviyesinde ranked oynamak isteyen varsa haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 TR diamond 5 e %65 win rate ile gelip efsane lose streak ( 10 oyunda 7 afk piyango gibi bişey heralde) yedim tekrar plat1 e düştüm. isteyen eklesin ekleyin. Eustass heryerde op oynarım. normal 5v soloq farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 olm harbi sitede silver gold yok, alayı plat diamond. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar