Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

yok ya tr'de diamond aynı, geçen sezon ne kadar çer çöp varsa dia-challenger olmuş, goldların hepsi 15 günde diamond oldu resetle birlikte, dia olunca da hepsinin götü kalkmış, ben elohell'deydim yoksa iyi oyuncuyum, en iyi benim havasında. 30dk'da 120ck 0-3-1 mid oynayıp sağa sola küfür ediyorlar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma geldi de wow'da bizim guildte vardı 2 tane arap, biri priest biri druid healerdı, çölde jiplerle gezinti yaparken, kumda ATV motorlarıyla drift yaparken fotoğrafları atıyorlardı, zengin kısımları oynuyor herhalde oyun falan. bi de ramazanda bunlar iftara gidiyordu, raid duruyodu mk 2 tane healer birden gidince replace'te yapılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanguin said:

Hadi arapta insandır oynar ama niye Nordic server? En sağlam oynayacakları yer ping açısından TR server değil mi?

tr serverının hostu da avrupada olabilir ya ben eşit ping alıyorum eu serverlarıyla.
bi de sonuçta popülasyon az, ingilizce konuşan az vs.
Sosyal ağlarda paylaş

@Kinjo : Mantıklı ama niye EU West değil mesela? :) Neyse..

Bu oyunu oynamak gerçekten çok kolay. Farm yapmak, team fight veya 1v1 fight ı öğrenmek çok kolay. Ama işin zor olan kısmı oyunun diğer mekaniklerini anlamak.

* Ne zaman baron kesmeye gidilir? Ne zaman gidilmez?
* Bir koridoru sonuna kadar ittirdiysen, inhibitörü dahil aldıysan sonra ne yapmak gerekir?
* Ward almak neden bu kadar önemlidir?
* Rakip takım kompozisyonuna ve kendi takım kompozisyonuna göre özellikle top ve jungle şampiyonları şekillendirmek neden önemli?

Vb. gibi soruların yanıtlarını anlamak veya öğrenmek işin zor kısmı.

Oyun içerisinde uygun dille "orta koridoru ittirdik inhibitörü aldık tamam, super minionlar orayı zaten itecek, hadi top veya bota gidelim orayı ittirelim." dediğinde bunu anlamayan adam hiç bir zaman bronzedan çıkamayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

daha yakın diye düşünüp geçmiş olabilirler,
ya da ne biliyim bu fransızlar tam bir pislik dostum diye düşünmüş olabilirler,
sürü psikolojisiyle hareket ettilerse ilk arabı takip etmiş olabilirler.
olabilir yani böyle şeyler onlara sormak lazım.

bu arada lol ü kolay yapan kısım, oyun esnasında sürekli kendi heronda focusta kalabilmenden kaynaklanıyor. yani, ekstra ünite kontrol etmeni gerektiren hero yok denecek kadar az + courier falan yok o yani. deny'ın olmaması falan değil. gerisi de herosuna göre değişen zorluklardan başka bi şey değil zaten mobalarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanguin said:

Hadi arapta insandır oynar ama niye Nordic server? En sağlam oynayacakları yer ping açısından TR server değil mi?

Wow ilk ciktiginda niye tum turkler bl ye gttiyse o sebebten. Cogunluk orda hqdi yanliz kalmayalim biz de gidelim kAfasi. Nordic east west hep ayni ping bende
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...