sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 abi bebe random türkçe yazdı bi anda normalde ingilizce yazıyor hep lee sin :D http://tr.twitch.tv/tsm_bjergsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Beyler benim MMR'a bir şey oldu. Yenince 16 ~lp geliyor kaybedince 20 gidiyor. Bu ne aq. Normalde tertemiz gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 son zamanlarda çok kaybetmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 k1nJo said: son zamanlarda çok kaybetmişsindir. http://www.lolking.net/summoner/euw/35490365 bi gold 4 den düştüm üst üste afklar sayesinde ondan beri gitti mmr herhalde. silverlar geliyo hep. öyle çok bi lose streakim de olmadı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 gold4 e tekrar çıkınca ancak düzelir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Tr server da silver 2 dim. Accountu euw e gecirdim. 1 mac ranked ( galibiyet ) sonrasi silver 4 e atti. Ogrenmis oldum boylece server degisikligi sonrasi durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 tr de gercek elohell plat, kac gündür plat 5 0 puan ve plat 4 serisi arasında gidip geliyorum, seriye cık, 2 troll gelsin, 60 puana düş, 3 troll gelsin, 0 la, 5-6 maç kazan, seriye cık, rinse and repeat. tam bir kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 yok ya tr'de diamond aynı, geçen sezon ne kadar çer çöp varsa dia-challenger olmuş, goldların hepsi 15 günde diamond oldu resetle birlikte, dia olunca da hepsinin götü kalkmış, ben elohell'deydim yoksa iyi oyuncuyum, en iyi benim havasında. 30dk'da 120ck 0-3-1 mid oynayıp sağa sola küfür ediyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 parayı basıp euw mu gecsem, 9 cuya seriden düstüm, 0-9 ziggs e ve 0-4 presine selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 orası için de böyle anlatıyorlar, o yüzden kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Nordic easte geç kafan rahatlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 oradada en son ruslar ve polaklar kanser ediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 rus yok, polak çok. Bi de yunanlılar var, klipitoris mlipitoris bişeyler zırvalıyolar sinirlenince, tüm mutfağınız çalıntı lan hıyartolar diyorum iyice deliriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Nordic East tayfası genellikle Poliş, Arap bir de Yunanlılar. Yunanlılar bizim kafada, sen saçmalamazsan genelde onlarda saçmalamıyor. Polişler troll, arapların bazıları çok iyi ama geneli.. arap işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arapların ne işi var ya orda hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 aklıma geldi de wow'da bizim guildte vardı 2 tane arap, biri priest biri druid healerdı, çölde jiplerle gezinti yaparken, kumda ATV motorlarıyla drift yaparken fotoğrafları atıyorlardı, zengin kısımları oynuyor herhalde oyun falan. bi de ramazanda bunlar iftara gidiyordu, raid duruyodu mk 2 tane healer birden gidince replace'te yapılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 baya oynayan vardı wow u evet özellikle bana kuveytliler denk geliyordu anlam veremediğim bir şekilde. lol de oynuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Hadi arapta insandır oynar ama niye Nordic server? En sağlam oynayacakları yer ping açısından TR server değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 arapları bile sıkacak kadar leşiz onunla alakası var sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Sanguin said: Hadi arapta insandır oynar ama niye Nordic server? En sağlam oynayacakları yer ping açısından TR server değil mi? tr serverının hostu da avrupada olabilir ya ben eşit ping alıyorum eu serverlarıyla. bi de sonuçta popülasyon az, ingilizce konuşan az vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 @Kinjo : Mantıklı ama niye EU West değil mesela? :) Neyse.. Bu oyunu oynamak gerçekten çok kolay. Farm yapmak, team fight veya 1v1 fight ı öğrenmek çok kolay. Ama işin zor olan kısmı oyunun diğer mekaniklerini anlamak. * Ne zaman baron kesmeye gidilir? Ne zaman gidilmez? * Bir koridoru sonuna kadar ittirdiysen, inhibitörü dahil aldıysan sonra ne yapmak gerekir? * Ward almak neden bu kadar önemlidir? * Rakip takım kompozisyonuna ve kendi takım kompozisyonuna göre özellikle top ve jungle şampiyonları şekillendirmek neden önemli? Vb. gibi soruların yanıtlarını anlamak veya öğrenmek işin zor kısmı. Oyun içerisinde uygun dille "orta koridoru ittirdik inhibitörü aldık tamam, super minionlar orayı zaten itecek, hadi top veya bota gidelim orayı ittirelim." dediğinde bunu anlamayan adam hiç bir zaman bronzedan çıkamayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 daha yakın diye düşünüp geçmiş olabilirler, ya da ne biliyim bu fransızlar tam bir pislik dostum diye düşünmüş olabilirler, sürü psikolojisiyle hareket ettilerse ilk arabı takip etmiş olabilirler. olabilir yani böyle şeyler onlara sormak lazım. bu arada lol ü kolay yapan kısım, oyun esnasında sürekli kendi heronda focusta kalabilmenden kaynaklanıyor. yani, ekstra ünite kontrol etmeni gerektiren hero yok denecek kadar az + courier falan yok o yani. deny'ın olmaması falan değil. gerisi de herosuna göre değişen zorluklardan başka bi şey değil zaten mobalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Sanguin said: Hadi arapta insandır oynar ama niye Nordic server? En sağlam oynayacakları yer ping açısından TR server değil mi? Wow ilk ciktiginda niye tum turkler bl ye gttiyse o sebebten. Cogunluk orda hqdi yanliz kalmayalim biz de gidelim kAfasi. Nordic east west hep ayni ping bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-YMjz0YgqZ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 tr dia3 az önce weste geçirdik, tek maçla plat1 attı. (win) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar