Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Bu 3v3' ler neden kapalı ya. Siteye baktım bi duyuru filan da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 wcg, omg - dp maçı var yaprak gibi bi turnuva ama şu maçı merak ettim http://tr.twitch.tv/riotgamesturkish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 choosen master yi geldi ya mystery giftten... abv riot şansıma kafam girisn ayrıca diğer 2 sinde headhunter rengar ve pentakill olaf geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sana yine iyi gelmiş. sasquatch nunu / jade fang cassiopeia / black belt udyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 akıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 nunu ve udyr 520lik zaten abv ya. udyr yine iyi, beğendim de diğer ikisi leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 DP acı dayak yedi bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dünyanın en iyi legendarysi çıktı bana kendimi parm- giftlerken NUNU BOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 adoaksdo nunu bot ya bende çok seviyorum ipneyi "pa pa pa pa pa" ksfoaskfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Aldığım bütün giftlerden ryze çıktı artık bütün ryze skinlerini sahibim. Nası bi cenabetliktir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bu skin giftleme işi filan nası yapılıyo ya, BELEŞ mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ~400 rp ile random bi skin veriyor sahip oldugun herolara su an gifti kendine de yollayabiliyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 steel legion garen 1350 rp commando xin zhao 520 rp boom boom blitzcrank 520 rp bunlar çıktı, en az oynadığım garen :< jungler olarak xin / nunu support da leona/blitz oynuyorum normalde, çok kötü değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Abi bana da commando xin çıktı, hiç sevmiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 xin iyidir ya, ama commando yerine şu samurai kılıklı olan olaydı pek güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Commando yu sevmiyorum zaten, ev arkadaşlarıma da commando lux çıktı.İyi dağıtıyorlar galiba commandoları. Ahaha ziggs mid mainim mad scientist çıktı ahah.Süper lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 40 senelik arkadaşım "omg i said top first" diyerek leave attı. Bunların hepsi test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 öhöm öhöm hazır lafı açılmışken tekrar hatırlatmakta fayda var A sfasfasfasfa Asgkaosgkapo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 HEHEH ss alamayacağım şimdi ama eternum noc ve pulse ez kips. AHAHA arkadaşa da tüm hex tech ler çıktı sion hariç asdfasfa.O da çıkmazsa ben hediye edicem zaten bitince saasdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 okgosdkgo bu en imbası,1820likte çıktı ayıptır söylemesi aksfoasko tabi yeni dğl 3 hafta falan oluyo ilk çıktığında abandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Sezon 4 ne zaman başlıyor? Bu hafta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Sanguin said: Sezon 4 ne zaman başlıyor? Bu hafta mı? belli değil şöyle bişey varmış bu arada http://i.imgur.com/gYwNMMl.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Commando Xin, Swamp Master Kennen, Nightblade Irelia :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 muskeeter tf officer caitlyn cikti eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Bu 3v3 tekrar açılmıcak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar