Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

lolün sistemi,adam istiyosa satsın,ilk aldığı herolaro otu boku püsürü biliyosa satar geri alır,bi nevi böyle bi ticaret bile var boş iş abi,açın kendiniz kasın aldığınız paraya boost koymuş adamlar oraya 3 günde 30 yaparsınnız çok zor dğl,ip boostunuda al ipni kas uğraşmaya deymez,kendi hesabınla oynamak gibisi yok
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben zaten günde 1 en fazla 2 maç oynayan birisiyim. Oda işten geldiğim zaman zaman bulup yorgun olmazsam vs. Arkadaşlarla birlikte oynamak için otomatik TR ye attıkları hesabımı yeniden Euw ye alacaktım, ilanı görünce dedim uğraşmayayım paticikten olunca da satan, problem olmaz diye düşünmüştüm. Şimdiye kadar buradan birinden aldığım ya da sattığım bir şeyde sıkıntı olmamıştı çünkü. Lolking den baktım bende halen oynuyor zaten. Bence en azından account un banlanması lazım.

O ilk aldığın 5 hero vs gibi saçma birkaç soru haricinde hepsini yanıtladım. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ben kendi accountum da bile ilk aldığım 5 heroyu hatırlamıyorumki.

Bu arada aldığım kişi DaidaFlu nickli görberk diye bir çocuk. Alışveriş yaparken en azından aklınızda bulunsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ogn maçı vardı az önce, draven kendi takım arkadaşlarına 4-6k arası, rakiplerine de 8-9k arası gold taktı(oyun sonu daha fazladır muhtemelen), apc+adc+supp vs solo alıyordu, büyük rezalet çıkardı. sanırım birazdan 2. maç başlayacak.

bu arada build'i de bi ilginçti -> bt - merc thread - youmuu - triforce - maw falan çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

çok iyiydi eleman ya.

takımı baron yaparken alt koridordan split push yaptı, cait+ blitzi resmen evire çevire dövdü. üstüne 2 dakka geçmeden aynı yerde leblanc'ı paketleyip base'e yolladı üstüne caiti aldı.

daha sonra da adamların wraith üstündeki çalılarında 5 kişi ganklediler, leblanc'ı alıp öyle öldü manyak.

skt vs midas vardı ilk maç, onda skt draven banlamıştı, sebebini görmüş olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

korede geçen sene ogn'de de draven banlıyolardı hep.

bu arada gambitin vizeler patlamış darien, diamond, alex ich ve genja yok.

büyük ihtimalle yeni kadro

Morten "Zorozero" Rosenquist - Top
Johan "Hulberto" Johansson - Jungle
Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm - Mid
Jakob "fury III" Burke - ADC
Edward "Edward" Abgaryan - Support

1-2 ay sürebilir diye okumuştum sanırım bir yerlerde.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

korede geçen sene ogn'de de draven banlıyolardı hep.

bu arada gambitin vizeler patlamış darien, diamond, alex ich ve genja yok.

büyük ihtimalle yeni kadro

Morten "Zorozero" Rosenquist - Top
Johan "Hulberto" Johansson - Jungle
Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm - Mid
Jakob "fury III" Burke - ADC
Edward "Edward" Abgaryan - Support

1-2 ay sürebilir diye okumuştum sanırım bir yerlerde.

benim bildiğim kadarıyla 1 haftalık bir olay bu, link arayım 1sn gambit'in fb sayfasında vardı galiba.

edit: genja'da sorun yokmuş; http://gambit-gaming.com/en/article/273
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...