S-H Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 güvenmediğin adamdan almıycan ya account falan, her oyunda oluyor böyle sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 lolün sistemi,adam istiyosa satsın,ilk aldığı herolaro otu boku püsürü biliyosa satar geri alır,bi nevi böyle bi ticaret bile var boş iş abi,açın kendiniz kasın aldığınız paraya boost koymuş adamlar oraya 3 günde 30 yaparsınnız çok zor dğl,ip boostunuda al ipni kas uğraşmaya deymez,kendi hesabınla oynamak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 GONDARCENGIZ said: http://www.youtube.com/watch?v=4QNCJQmr5gw#t=97 ne güzel yapmış keranacılar jax ultiyi harcadığına göre veigar almıştır o killi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Veigar jaxın söbölöpüne libibopzaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ya ben zaten günde 1 en fazla 2 maç oynayan birisiyim. Oda işten geldiğim zaman zaman bulup yorgun olmazsam vs. Arkadaşlarla birlikte oynamak için otomatik TR ye attıkları hesabımı yeniden Euw ye alacaktım, ilanı görünce dedim uğraşmayayım paticikten olunca da satan, problem olmaz diye düşünmüştüm. Şimdiye kadar buradan birinden aldığım ya da sattığım bir şeyde sıkıntı olmamıştı çünkü. Lolking den baktım bende halen oynuyor zaten. Bence en azından account un banlanması lazım. O ilk aldığın 5 hero vs gibi saçma birkaç soru haricinde hepsini yanıtladım. Ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. Ben kendi accountum da bile ilk aldığım 5 heroyu hatırlamıyorumki. Bu arada aldığım kişi DaidaFlu nickli görberk diye bir çocuk. Alışveriş yaparken en azından aklınızda bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 top 10'a gel hahha. dragon stealle karma top 10'a giriyor falan, çok komik ya. kulaklıkla girenler sesi kıssın önce, sunucular çok gereksiz anırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ogn maçı vardı az önce, draven kendi takım arkadaşlarına 4-6k arası, rakiplerine de 8-9k arası gold taktı(oyun sonu daha fazladır muhtemelen), apc+adc+supp vs solo alıyordu, büyük rezalet çıkardı. sanırım birazdan 2. maç başlayacak. bu arada build'i de bi ilginçti -> bt - merc thread - youmuu - triforce - maw falan çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 çok iyiydi eleman ya. takımı baron yaparken alt koridordan split push yaptı, cait+ blitzi resmen evire çevire dövdü. üstüne 2 dakka geçmeden aynı yerde leblanc'ı paketleyip base'e yolladı üstüne caiti aldı. daha sonra da adamların wraith üstündeki çalılarında 5 kişi ganklediler, leblanc'ı alıp öyle öldü manyak. skt vs midas vardı ilk maç, onda skt draven banlamıştı, sebebini görmüş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bot lane'de 3v1 giriştiler daha sonra lb + caiti aldı yine hayvan herif. şimdi yine maçı var, midas fio takımındaki adc. http://tr.twitch.tv/ongamenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ahah yeni maç başlıyor, ilk ban draven ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 kaçırmışım,hangi takımın adc si o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 3 flash fb easy ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 korede geçen sene ogn'de de draven banlıyolardı hep. bu arada gambitin vizeler patlamış darien, diamond, alex ich ve genja yok. büyük ihtimalle yeni kadro Morten "Zorozero" Rosenquist - Top Johan "Hulberto" Johansson - Jungle Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm - Mid Jakob "fury III" Burke - ADC Edward "Edward" Abgaryan - Support 1-2 ay sürebilir diye okumuştum sanırım bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 nası patlar abi vize bunlar pro player dğlmi lisanslı falan, bu arada ong kanalı paso takılıyo sendede öylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ne biliyim ben patlamış işte. donmuyor zaten 480p bi zahmet donmasın. yasuo op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 k1nJo said: korede geçen sene ogn'de de draven banlıyolardı hep. bu arada gambitin vizeler patlamış darien, diamond, alex ich ve genja yok. büyük ihtimalle yeni kadro Morten "Zorozero" Rosenquist - Top Johan "Hulberto" Johansson - Jungle Erlend "Nukeduck" Våtevik Holm - Mid Jakob "fury III" Burke - ADC Edward "Edward" Abgaryan - Support 1-2 ay sürebilir diye okumuştum sanırım bir yerlerde. benim bildiğim kadarıyla 1 haftalık bir olay bu, link arayım 1sn gambit'in fb sayfasında vardı galiba. edit: genja'da sorun yokmuş; http://gambit-gaming.com/en/article/273 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 genjada sorun yok da ingilizce konuşamayacağı için ara verir o da. ne kadar sürerse ben o kadar skiplerim eulcs i zaten gambit için izliyo gibi bi şeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 roccat'ı izlemesi daha zevkli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 ben sevmiyorum onları. sevmediğim için izlemek de zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 sabahki OGN maçlarının tekrarı var, midas'ın bahsettiğimiz dravenlı maçı var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 6 da 6 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Certhas said: 6 da 6 geldi. 6da 6 programın ismi değil miydi? oyun modu mu oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 o programı hiç izlemedim ama bu yeni bir oyun modu. 6 v 6 kapalı seçim ile oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 10v10 gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 LCS başlıyor 30 dakka sonra, 2. maç Gambit vs Roccat , kaçmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar