GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 ipne teemo ezildi askofaksof hahaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 askfasofkasof abi tantunici bide :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 dat juke by Bjergsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sıradaki maçı merak ettim fabby reyis napcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 k1nJo said: http://www.youtube.com/watch?v=5J0aK_2-pSw ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bu gün buralar çok sessiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 şu gif çok iyi olmuş ya ultiyle attığı chainin rootlarken çıkarttığı 2. damage'ı, chainden sonra attığı q'nun markını triggerlıyo. maçı canlı izlerken anlamamıştım nasıl o kadar damage çıktığını. http://gfycat.com/ShinyMealyIraniangroundjay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yanlız o çok değişik bi olay. chain channeling durumdayken üzerine atıyorum en baştan alayım. q ile açtın komboyu üstüne chain attın ardından bir q daha attıgın zaman 2 Q mu patlatacak sana o zaman? çift sigil damage mi? chanelling halindeyken sigil atıldıgında damage patlaması değişik olmuş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Chain hem atıldığında hem de immobilize ederken damage vuruyor. Yani q atıp markladıysan chain attığında direkt patlıyor. Zincirliyken atarsan damage olmadığı için patlamaz ama bittiğinde damage vurduğu için patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 kafam karıştı aq ben en iyisi mantar bırakayım gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Fransuxa said: yanlız o çok değişik bi olay. chain channeling durumdayken üzerine atıyorum en baştan alayım. q ile açtın komboyu üstüne chain attın ardından bir q daha attıgın zaman 2 Q mu patlatacak sana o zaman? çift sigil damage mi? chanelling halindeyken sigil atıldıgında damage patlaması değişik olmuş biraz. Q ile komboyu açtıktan sonra Chain atarsan zaten Chain'den önceki Q'nun markını triggerlamış oluyosun. O Chain devam ederken başka bir Q için cooldown yetişir mi onu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ad ile vs atıyoken midde mavilere abilty yerine %5 daha cd ekli bi rune page yapılabilir, + 2 tane macig penet koyarsın 9.1 mr pen oyun başı 15 ability + doranla tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Fun/Fail Compilation - LCS Week 1 http://www.youtube.com/watch?v=TaGJqXG8Mew&hd=1 GREAT SUCCESS http://www.youtube.com/watch?v=f5QZS4xjRUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 solo queue da adamın teki insta lockladı teemo ile. nicki ney? "fikiibok". sonra niye türkler şöyle niye türkler böyle. not: duruma göre editlicem beyler ama kesin feedlicek. feedlemezse bırakıyorum. edit: beyler renekton herifi feedledi. zor ama oldu. adam feedlemedi feedlendi. bırakmıyom sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 trde arkadaşın acc gold yapcam diye dünden beri uğraşıyom,silver 4 den 1 e çıkardım şu an 91 puan,ama bilader kaybettiğim oyunlarda bide pickler ve banlar beni benden alıyo ya,herifler lvl 1 gibi oynuyo yemin ediyorum yeni başlamışlar sanki :D sonuç : tr harbi çok yalan bi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Riven' in yeni skin çok güzel olmuş illa para harcatacaklar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 sene 2014 oldu hala lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 aynen kart çevirmece oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 k1nJo said: Fun/Fail Compilation - LCS Week 1 http://www.youtube.com/watch?v=TaGJqXG8Mew&hd=1 GREAT SUCCESS http://www.youtube.com/watch?v=f5QZS4xjRUk oooo hayırlı işler peke başgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 6-4 ile silver 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 top or feed diye caps açan polak vardı takımda, kayle aldı gitti üst koridora. ww ile junge yapıyorum, red + blue + beyaz wraith aldım lvl3leyip ganke gidiyorum, pingledim. ok diyip adama daldı, daha busha bile yaklaşamamışım. geberdi. üst koridoru dondurdum, ortaya geçtim, lux var pingledim geliyorum diye. ok dedi, nası yaptı görmedim bile geberdi. 2 dakka sonra falan, ortadaki katarina yarı hpden az fazla, wraith camp temizliyorum 6 olmama 50 xp falan var. dedim geliyorum, hazır ol. lane durduracağına pushladı, jungle'dan çıkan jax atladı üstüne geberdi. kayle 5-19 bitirdi, o 5 kill de karşının sorakası gaza gelip açıldığından. kanser olcam anasını satayım, Eune'de kaldım, türkiyeye geçsem daha beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 en temizi NA ama oraya da uzağız anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 en temizi oynamamak aslında,veya takım. başka yolu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar