Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu gif çok iyi olmuş ya
ultiyle attığı chainin rootlarken çıkarttığı 2. damage'ı, chainden sonra attığı q'nun markını triggerlıyo.
maçı canlı izlerken anlamamıştım nasıl o kadar damage çıktığını.
http://gfycat.com/ShinyMealyIraniangroundjay
Mesaj tarihi:
yanlız o çok değişik bi olay. chain channeling durumdayken üzerine atıyorum en baştan alayım. q ile açtın komboyu üstüne chain attın ardından bir q daha attıgın zaman 2 Q mu patlatacak sana o zaman? çift sigil damage mi?

chanelling halindeyken sigil atıldıgında damage patlaması değişik olmuş biraz.
Mesaj tarihi:
Chain hem atıldığında hem de immobilize ederken damage vuruyor.

Yani q atıp markladıysan chain attığında direkt patlıyor. Zincirliyken atarsan damage olmadığı için patlamaz ama bittiğinde damage vurduğu için patlar.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

yanlız o çok değişik bi olay. chain channeling durumdayken üzerine atıyorum en baştan alayım. q ile açtın komboyu üstüne chain attın ardından bir q daha attıgın zaman 2 Q mu patlatacak sana o zaman? çift sigil damage mi?

chanelling halindeyken sigil atıldıgında damage patlaması değişik olmuş biraz.

Q ile komboyu açtıktan sonra Chain atarsan zaten Chain'den önceki Q'nun markını triggerlamış oluyosun. O Chain devam ederken başka bir Q için cooldown yetişir mi onu bilmiyorum ama.
Mesaj tarihi:
solo queue da adamın teki insta lockladı teemo ile. nicki ney? "fikiibok". sonra niye türkler şöyle niye türkler böyle.

not: duruma göre editlicem beyler ama kesin feedlicek. feedlemezse bırakıyorum.

edit: beyler renekton herifi feedledi. zor ama oldu. adam feedlemedi feedlendi. bırakmıyom sayılmaz.
Mesaj tarihi:
trde arkadaşın acc gold yapcam diye dünden beri uğraşıyom,silver 4 den 1 e çıkardım şu an 91 puan,ama bilader kaybettiğim oyunlarda bide pickler ve banlar beni benden alıyo ya,herifler lvl 1 gibi oynuyo yemin ediyorum yeni başlamışlar sanki :D

sonuç : tr harbi çok yalan bi server
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

Fun/Fail Compilation - LCS Week 1

http://www.youtube.com/watch?v=TaGJqXG8Mew&hd=1

GREAT SUCCESS

http://www.youtube.com/watch?v=f5QZS4xjRUk

oooo hayırlı işler peke başgan
Mesaj tarihi:
top or feed diye caps açan polak vardı takımda, kayle aldı gitti üst koridora. ww ile junge yapıyorum, red + blue + beyaz wraith aldım lvl3leyip ganke gidiyorum, pingledim. ok diyip adama daldı, daha busha bile yaklaşamamışım. geberdi.

üst koridoru dondurdum, ortaya geçtim, lux var pingledim geliyorum diye. ok dedi, nası yaptı görmedim bile geberdi.

2 dakka sonra falan, ortadaki katarina yarı hpden az fazla, wraith camp temizliyorum 6 olmama 50 xp falan var. dedim geliyorum, hazır ol. lane durduracağına pushladı, jungle'dan çıkan jax atladı üstüne geberdi.

kayle 5-19 bitirdi, o 5 kill de karşının sorakası gaza gelip açıldığından. kanser olcam anasını satayım, Eune'de kaldım, türkiyeye geçsem daha beter.
  • Yeni Oluştur...