Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

DoruK

Öne çıkan mesajlar

şu gif çok iyi olmuş ya
ultiyle attığı chainin rootlarken çıkarttığı 2. damage'ı, chainden sonra attığı q'nun markını triggerlıyo.
maçı canlı izlerken anlamamıştım nasıl o kadar damage çıktığını.
http://gfycat.com/ShinyMealyIraniangroundjay
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız o çok değişik bi olay. chain channeling durumdayken üzerine atıyorum en baştan alayım. q ile açtın komboyu üstüne chain attın ardından bir q daha attıgın zaman 2 Q mu patlatacak sana o zaman? çift sigil damage mi?

chanelling halindeyken sigil atıldıgında damage patlaması değişik olmuş biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

yanlız o çok değişik bi olay. chain channeling durumdayken üzerine atıyorum en baştan alayım. q ile açtın komboyu üstüne chain attın ardından bir q daha attıgın zaman 2 Q mu patlatacak sana o zaman? çift sigil damage mi?

chanelling halindeyken sigil atıldıgında damage patlaması değişik olmuş biraz.

Q ile komboyu açtıktan sonra Chain atarsan zaten Chain'den önceki Q'nun markını triggerlamış oluyosun. O Chain devam ederken başka bir Q için cooldown yetişir mi onu bilmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

top or feed diye caps açan polak vardı takımda, kayle aldı gitti üst koridora. ww ile junge yapıyorum, red + blue + beyaz wraith aldım lvl3leyip ganke gidiyorum, pingledim. ok diyip adama daldı, daha busha bile yaklaşamamışım. geberdi.

üst koridoru dondurdum, ortaya geçtim, lux var pingledim geliyorum diye. ok dedi, nası yaptı görmedim bile geberdi.

2 dakka sonra falan, ortadaki katarina yarı hpden az fazla, wraith camp temizliyorum 6 olmama 50 xp falan var. dedim geliyorum, hazır ol. lane durduracağına pushladı, jungle'dan çıkan jax atladı üstüne geberdi.

kayle 5-19 bitirdi, o 5 kill de karşının sorakası gaza gelip açıldığından. kanser olcam anasını satayım, Eune'de kaldım, türkiyeye geçsem daha beter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...