Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=zD9YxuCjZN4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 dota da oynuyordur bu hiyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bunlar hep gta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 fazla yaşamaz vururlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 adam true gta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 polise atar yapıyor gibi ama aslında bir bok yapamıyor, görüntü de kesin cezayı yedikten ve yalvarırım abey modundan geçtikten sonra kesilip konulmuş. Altındaki araca güvenip kednini bir bok sanan o.ç modeli işte, bu ülkede de var. Bazen böyle dublör arabası gibi bir araçla trafiğe çıkıp hepsini yolda öldüresim geliyor vura vura ama işte imkansızlıklar ... edit: geçen havaalanından gelirken makas atan bir soysuzu yoldan çıkarmaya kastım gerçi de kurtardı it... baktım arkadan geliyor, geçeceğe yere doğru ani kırış yaptım, korktu vs. hafif sallandı şeritten vs. çıktı da toplayıp geçti sonra bıraktım bende... bırakacaktım zaten aile arabası vardı altta asdfasd işte o dublör arabası olacaktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 adam true cyka bliet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 arac oldugundan suphe eden tek benmiyim? dsgfs bisikletin önune kaporta monte etmis suruyo gibi geldi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 İndirip ağzını burnunu bir edecksin işte lavuğun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 adam delikanlı ve korkusuz diye kıskanmayın. adam dedigin böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Bence sivil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Mobiletmi bu ya. Silecekler biraz kafa karistirdi sadce. Onlarda fake gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 adamın araba ne acaba cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 https://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php?d=AQD1_bwHCk4iO6qr&w=377&h=197&url=http%3A%2F%2Fwww.oto-park.com%2Fmedia%2Fnews%2Frus.jpg&cfs=1&sx=0&sy=13&sw=500&sh=261 Link olarak koyabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Selam, Bence 2,5-2,8 ton ağaırlığında bir araçla vurup sinek gibi bir otobüs önüne yapıştırmak gerek. Abi bir death note bulamıyoruz ki! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 motorsiklet olsa polis ceza yazmazdı sanırım da arabaysa da golf arabası boyutunda küçük bi şeydir belki. edit: neyse ben yazarken link gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 DarKRideR said: polise atar yapıyor gibi ama aslında bir bok yapamıyor, görüntü de kesin cezayı yedikten ve yalvarırım abey modundan geçtikten sonra kesilip konulmuş. Altındaki araca güvenip kednini bir bok sanan o.ç modeli işte, bu ülkede de var. Bazen böyle dublör arabası gibi bir araçla trafiğe çıkıp hepsini yolda öldüresim geliyor vura vura ama işte imkansızlıklar ... edit: geçen havaalanından gelirken makas atan bir soysuzu yoldan çıkarmaya kastım gerçi de kurtardı it... baktım arkadan geliyor, geçeceğe yere doğru ani kırış yaptım, korktu vs. hafif sallandı şeritten vs. çıktı da toplayıp geçti sonra bıraktım bende... bırakacaktım zaten aile arabası vardı altta asdfasd işte o dublör arabası olacaktı... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/16/Carmageddon_box.jpg Çare bu abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Selam, +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Türkiye de karşılığı BMW+şahin+doğan olsa gerek bunların. Hepsini suçlamıyorum ama insanlıktan nasibini almamışlar çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 indirip polisin arabayı alıp kaçıcak sandımk sodgkopsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bu görüntüler istanbul soforlerini şaşırtıyo mu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 çok bi magandalıgını göremedim ben elemanın cok var bunun gibi türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Onlar da maganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar