Kaspar Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kurulda sivaz esliginde karar cikmis herhalde. tr'de gosterime girmeyecekmis. hadi yine sinema salonu goz onundeydi. gelsin simdi ogrenci evlerinde torrentten indirip kizli erkekli seyretmeler, mmmh. http://www.radikal.com.tr/hayat/nymphomaniacicin_karar_gunu-1179287 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sinemalara gelmesini beklemediniz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 yoo bekledik gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Lan bu kurul kim oluyor da karar veriyor filmin gösterilip gösterilmemesine? Nasıl bi ülke bu ya.. İnsanlara nasıl yaşayacaklarını, neyi seyredip seyredemeyeceklerini, ne giyeceklerini, nasıl eğleneceklerini söylemek hiçbir kurulun işi değildir. Abv bu ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 sahneler düşmüş mü nete ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 neutrino said: Lan bu kurul kim oluyor da karar veriyor filmin gösterilip gösterilmemesine? Nasıl bi ülke bu ya.. İnsanlara nasıl yaşayacaklarını, neyi seyredip seyredemeyeceklerini, ne giyeceklerini, nasıl eğleneceklerini söylemek hiçbir kurulun işi değildir. Abv bu ülkenin. Kültür Bakanlığı ile alakalı bir kurumdu sanırım. Ben oyunumuz için gidip yaş ile alakalı izinde sunum yapmıştım. 5 6 kişiler, gün içinde 4 5 film, oyun vs ne varsa sürekli izleyip değerlendirme yapıyorlar. Oyunlar için yurt dışındaki ESRB'lere göre karar veriyorlar ama eğer o tür bir kuruldan çıkmamışsa adamlara oturup oyunu anlatmak gerekiyor. Sürekli kan, şiddet vs konularına odaklanıyorlar. Bir de tabii cinsellik. Oralarda bir sorun yoksa yaş düşük çıkıyor yoksa yükseltiyorlar. Filmleri de seyredip aynı şekilde yurt dışına göre değerlendiriyorlar. Eğer yurt dışından belli bir yaş yasağı ile gelmişse kolay, değilse orada biraz kendi keyiflerine kalıyor iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Yaş sınırlandırmasını anlıyorum ama sinemaya komple gelmesini yasaklamak nedir, kim abi bu herifler buna karar veriyor? Nasıl sinirlendim şuna ya, bok çuvalları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 izleyen var mı? hayvan gibi dram var mı yok mu? izlemek istiyorum da sonra bir anda filmi izleyip hayata küsmek istemiyorum hatta little children ile kıyaslarsanız dram dozajını iyi olur, little childrena direnebilmiştim. hoş ben bu herifin filmlerini bir türlü bitiremedim ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Red said: sahneler düşmüş mü nete ? ya pek bir şey yok tu sanki indirmedim bile hani nerde sekis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Türkiye'de vizyona girmesi yasaklanan Trier'in sansasyonel filmini sinemada izlemek için son bir şans var, İstanbul Film Festivali. Vizyona girmesi Değerlendirme Sınıflandırma Üst Kurulu’nun kararıyla yasaklanan Lars von Trier’in sansasyonel filmi ‘Nymphomaniac’, 5-20 Nisan tarihlerinde yapılacak İstanbul Film Festivali’nde gösterilecek. Radikal’e konuşan filmin Türkiye dağıtımcısı Umut Sanat ’tan Yusuf Karabol, daha önce !f İstanbul kapsamında seyirciyle ‘Nymphomaniac’ı İstanbul Film Festivali’ne de verdiklerini müjdeledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 torrent'e düşer 1080p'si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Sinema salonlarına gelmiyorsa kötü ya, amaçlarımı gerçekleştiremem böyle =/ Belki festivale gizilce girebilirsem . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 festivale niye gizlice girion olm test mi yapiyorlar ne kadar kültürlüsünüz diye girişte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 forgiver said: düşmüyor umudumuzu yitirmiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Düşer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 torrent'te var zaten? vol 1 > x264 / MKV / WEB / 720x304 vol 2 > H.264 / MKV / HDTV / 608x256 daha düzgün çözünürlükler de gelir bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 hdtv mi? hangi ülke tv si yayınladı lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben axedice'dan review doğrultusunda indirip izleyeceğim. yeterince fap materyal sunmuyorsa boşa vakit kaybetmeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bunneh said: torrent'te var zaten? vol 1 > x264 / MKV / WEB / 720x304 vol 2 > H.264 / MKV / HDTV / 608x256 daha düzgün çözünürlükler de gelir bir ara fake ti bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 nerden indirdin bilmiyorum ama passthepopcorn'dakiler fake değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 düşmüş ya gördüm ben. 1-2 1.89gb diyor. müslüm gürses klipleri çıkmaz herhalde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 şu an izliyorum. buldum asfdahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Şşşt nasi la? Sanatsal olarak yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar