neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Canım çok sıkkın. İki tane kedim var. Biri sarı, öbürü gri. Akşam 7 gibi eve geldim, antrede ayağım ıslandı. Baktım su gibi bir şey, tavandan falan aktı sandım. Sonra kokladım, kedi kusmuğu gibi kötü kokmuyordu, değişik kıvamlı bir sıvı. Sildim neyse. Sonra bi saat geçti sarı olan kustu, gittim baktım aynı sıvı. Keyfi yok zaten sarının, karnı zayıf gibi geldi, mama falan yememiş. Yatıyor şimdi içerde. Biraz krem şeklinde vitamin verdim, su da içirmeye çalıştım kusup kaybetti diye, içmedi. Parmağımı ıslatıp yalattım işte olduğu kadar.. Gri sağlıklı hiçbir şeyi yok, sarı olan uyuyordu vitamin vermeye gittiğimde, şimdi diğer odaya geçti yatağın üstünde uyumaya devam ediyor. Eve geldiğimden beri 4 kez kusmuş oldu doğru saydıysam. Niye olur böyle şeffaf kusması, internette arattım ama tatmin edici bi yanıt bulamadım. Daha önce başınıza geldi mi? Sabaha iyi olmazsa veterinere gideceğim direkt. keditler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 nesi seffaf kedinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kustuğu sıvı şeffaf işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kusmuğu diyo ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ç,çek yada ot vs yediyse onda kusuyor olabilir. arada bir kusuyor benim kediler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ya benimkiler de öyle kusuyor tüy, ot falan yediklerinde ama bu seferki farklı geldi ondan telaşlandım. Kusup normal yaşantısına devam ederlerdi genelde. Şimdi biri fıt fıt geziniyor diğerinin keyfi yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sudur abi o, seffaf ne aha, renksiz sivi baska ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 "Bile" diye bahsetmişler sitelerde, baktım safra vs. diyor. Sudan daha kıvamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bir keresinde yolda kusan bir kedi görmüştüm ama onunki beyazdı, glugluglug diye kusmuştu hayvan, bayağı yutkunamadı ama bir süre kadar sonra. Kedin hasta olabilir abi bir veterinere danış mutlaka bir ara, sindirim sisteminde bir sıkıntı olabilir hayvanın, zaten mama da yememiş. Ot yese yeşil olurdu çıkarttığı, ya da başka bir şey yemiş olsaydı en azından renkli olurdu sıvının rengi, başka bir şey olma ihtimali yüksek. Güzelmiş kedi, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kediler çok tatlıymış, sabah ilk iş veterinere git bence de, ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Gece yanımda uyurdu hep, dün kanepede uyudu. Sabah baktım kanepeye kusmuş aynı şekilde. Kahvaltı bile yapmadan veterinere gittik. Muayene etti falan, yabancı bi cisim yutmuş olabilir dedi. Mide hareketleri yavaşlamış. Ateşi de var. Enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Bir de bulantı önleyici ve vitamin karışımı yaptı. Uyuyor şimdi, sıcak tutuyorum. İyileşsin artık ya... Yarın sabah yine götüreceğim 2. doz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Bugün röntgen çekildi, bağırsaklarında tıkanıklık varmış.. Akşama kadar veterinerde şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 çok geçmiş olsun, umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sağol Deno... Bugün ameliyat oldu akşam. İp çıkardılar 3-4 metre içinden. Veterinerde kalacak birkaç gün. Antibiyotik ve serum alacakmış sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 ip mi yemiş herifçioğlu :D iyi bari hallolmuş sorun, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 İp delisiydi zaten, başına dert açtı durduk yere. Sağol sabonis. Ama henüz tam iyileşmedi, enfeksiyon riski bayağı korkutuyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 3-4 metre ipi nereden bulmuşta yutmuş abi kedi çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 kedilerin kusmasi hep dert olan bisey. Direk deli gibi telaslanirdim benim kedimde kusunca. Gecmis olsun umarim en kisa zamanda iyilesir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 abi hakkaten nası yutmuş 3-4 metre ipi ben de anlamadım. gelişmeleri yaz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 yalanırken yada oynarken vs bi kere başladıysa yemeğe yada kemirmeye vs geri çıkaramıyorlar böyle ip tarzı şeyleri. tüküremiyorlar vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi normalde iplerin tamamı ulaşamayacakları yerde duruyor. Bi tane makara buldum işte geçen perşembe günü, nereden çıktıysa daha önce görmemiştim, iplerin durduğu kutudan değil yani o kesin. Makaranın ucundan başlamış yemeye işte, spagetti gibi yedikçe yemiş. Şu da çıkan ipin fotoğrafı; rahatsız edici olabilir. http://i39.tinypic.com/vqqfzl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Kedinin bağırsaklarından çıkan ipi bizimle paylaşmış olman çok güzel abi ama ne olur yapma bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 adam spoiler'a koymuş rahatsız oluyorsan bakmazsın. çok geçmiş olsun. ilk defa duydum böyle ip yediklerini. cidden tehlikeli bir durummuş, iyi atlatmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Umarım kurtulur işte daha tam atlatabilmiş değil, riskli abi ameliyat falan, bağırsak-mide hep bakteri olan yerler haliyle. Dikkat edin abi kediler ip, pamuk, yün falan yemeyi çok seviyorlarmış. Onlar da tıkıyor işte bağırsakları. Ölüme sebep olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar