Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şeffaf kusan kedi

neutrino

Öne çıkan mesajlar

Canım çok sıkkın.

İki tane kedim var. Biri sarı, öbürü gri. Akşam 7 gibi eve geldim, antrede ayağım ıslandı. Baktım su gibi bir şey, tavandan falan aktı sandım. Sonra kokladım, kedi kusmuğu gibi kötü kokmuyordu, değişik kıvamlı bir sıvı. Sildim neyse.

Sonra bi saat geçti sarı olan kustu, gittim baktım aynı sıvı. Keyfi yok zaten sarının, karnı zayıf gibi geldi, mama falan yememiş. Yatıyor şimdi içerde. Biraz krem şeklinde vitamin verdim, su da içirmeye çalıştım kusup kaybetti diye, içmedi. Parmağımı ıslatıp yalattım işte olduğu kadar..

Gri sağlıklı hiçbir şeyi yok, sarı olan uyuyordu vitamin vermeye gittiğimde, şimdi diğer odaya geçti yatağın üstünde uyumaya devam ediyor.

Eve geldiğimden beri 4 kez kusmuş oldu doğru saydıysam.

Niye olur böyle şeffaf kusması, internette arattım ama tatmin edici bi yanıt bulamadım. Daha önce başınıza geldi mi? Sabaha iyi olmazsa veterinere gideceğim direkt.

keditler

Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde yolda kusan bir kedi görmüştüm ama onunki beyazdı, glugluglug diye kusmuştu hayvan, bayağı yutkunamadı ama bir süre kadar sonra. Kedin hasta olabilir abi bir veterinere danış mutlaka bir ara, sindirim sisteminde bir sıkıntı olabilir hayvanın, zaten mama da yememiş.

Ot yese yeşil olurdu çıkarttığı, ya da başka bir şey yemiş olsaydı en azından renkli olurdu sıvının rengi, başka bir şey olma ihtimali yüksek.
Güzelmiş kedi, geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Gece yanımda uyurdu hep, dün kanepede uyudu. Sabah baktım kanepeye kusmuş aynı şekilde. Kahvaltı bile yapmadan veterinere gittik. Muayene etti falan, yabancı bi cisim yutmuş olabilir dedi. Mide hareketleri yavaşlamış. Ateşi de var. Enfeksiyon riskine karşı antibiyotik verdi. Bir de bulantı önleyici ve vitamin karışımı yaptı. Uyuyor şimdi, sıcak tutuyorum. İyileşsin artık ya... Yarın sabah yine götüreceğim 2. doz için.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi normalde iplerin tamamı ulaşamayacakları yerde duruyor. Bi tane makara buldum işte geçen perşembe günü, nereden çıktıysa daha önce görmemiştim, iplerin durduğu kutudan değil yani o kesin. Makaranın ucundan başlamış yemeye işte, spagetti gibi yedikçe yemiş. Şu da çıkan ipin fotoğrafı;

rahatsız edici olabilir.

http://i39.tinypic.com/vqqfzl.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...