Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Kış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
log horizon novelinin yarısına gelmis anime 17 bolumde. 40 bolumu gecmez gibi duruyo eger tum novelları animelestirme gibi bi planları varsa tabi.

pef zaten planlanmıs 22 bolum varmıs galiba. suan huzunlendim.
Mesaj tarihi:
eh iyi yine 25 ise. belki 25 ten 1 2 sene sonra bi 12 daha yaparlar adamın novel yazma hızına baglı olarak. novelda 6. volume un sonu falan olucak yani. suan 7 volume var herif 2 volume yazsa 2 senede iyi iyi. asdf
Mesaj tarihi:
witch craft worksü ne kadar güzel yapmışlar ya cgi falan ama epey gider ivar

mangasını okumuştum zamanında ama pek bir numarası yok gibiydi. animeyi çok güzel kotarmışlar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Onodera'nin hastasi oldum bu arada.

http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/193/1/0/nisekoi__onodera_is_ready_by_98monehp-d56xv67.png
Mesaj tarihi:
Toaru Hikuushi e no Koiuta çok başarılı ya. İlk bölümleri vasattı pek beklentim olmadan başlamıştım da her bölüm gittikçe güzelleşti, son 3-4 bölümdür ciddi combat başladığından beri koptu gidiyo zaten.

Çok feci giriştiler ama ya, dozunu kaçırdılar azıcık. Yan karakterlerin yarısı öldü tek bölümde. Üstüne bir de yetmezmiş gibi deathflag spamliyolar hala :/

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bir haftadır adam gibi anime izleyemiyorum, Ttnet var yari yerleştiğim yerde, CR filan çalışmıyor. Ev ahalisini ikna edip 20 mbps 200 GB Uydunet geliyor ama yarın. 10 bölüm filan birikti, öyle topluca izlemek de ayrı bir güzel oluyor.

Adsl cidden berbat, sözde 16 mbps ama 3 görürsem yurtdışında sanslıyım.
  • Yeni Oluştur...