Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 log horizon yeni bolum cok iyiydi ya. kendim oynuyormusum gibi hissettiriyor gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 log horizon çok gazdı ya ahah I'VE BEEN WAITING FOR AN EVENT LIKE THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2014 aynen ben de oyle bagiriyodum burada fhldshfdasjlkdsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 log horizon novelinin yarısına gelmis anime 17 bolumde. 40 bolumu gecmez gibi duruyo eger tum novelları animelestirme gibi bi planları varsa tabi. pef zaten planlanmıs 22 bolum varmıs galiba. suan huzunlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 episode calender da 25 görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 eh iyi yine 25 ise. belki 25 ten 1 2 sene sonra bi 12 daha yaparlar adamın novel yazma hızına baglı olarak. novelda 6. volume un sonu falan olucak yani. suan 7 volume var herif 2 volume yazsa 2 senede iyi iyi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 space dandy #5 çok hoş ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 kendi başlığı var abi, heba etmeyin sohbetini şurada. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Tokyo ravens guzel ya izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 kuroko no basket 2 de sonlandı. manga hızlı hızlı gelse de hemen 3. arc da yapılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Inari, Konkon, Koi Iroha nın 1. bölümünü izledim güzelmiş ya, niye atlamışım ki ben bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 wizard barristers cidden salak sulak robotlar çıkmasa ortaya, daha eğlenceli. savaş olmayan bölümde daha çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Noragami'nin aksiyonu efektleri falan kaliteliymiş ayrıca komik diyaloglar da var listeme ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 witch craft worksü ne kadar güzel yapmışlar ya cgi falan ama epey gider ivar mangasını okumuştum zamanında ama pek bir numarası yok gibiydi. animeyi çok güzel kotarmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 SenariouS said: Tokyo ravens guzel ya izleyin cidden izleyin lan her hafta bekler oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 kuroko 2 bitmemis devam ediyomus nası mutlu oldum gece gece asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Onodera'nin hastasi oldum bu arada. http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/193/1/0/nisekoi__onodera_is_ready_by_98monehp-d56xv67.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 son bölümde artık onoderaaa diye göğsümü bağrımı yırtacaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 kuroko no basuke yeni bolumu cok iyiydi ya. yosen yosen allah cikti ahahahah. yalniz alex'e ayib etti yeni yetme. karakterleri gereksiz evil yapiyorlar. yakisikli, karizmatik falan gozuksun diye herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ALLLLEEEEEAAAAAAHHHHHHHHH TOKYO RAVENS LAN LAN LAAAAAANNNNNNN super oldu bu seri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 nisekoi baya iyi ya. yaksoku üzerine yaksoku çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 nisekoi 13 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Toaru Hikuushi e no Koiuta çok başarılı ya. İlk bölümleri vasattı pek beklentim olmadan başlamıştım da her bölüm gittikçe güzelleşti, son 3-4 bölümdür ciddi combat başladığından beri koptu gidiyo zaten. Çok feci giriştiler ama ya, dozunu kaçırdılar azıcık. Yan karakterlerin yarısı öldü tek bölümde. Üstüne bir de yetmezmiş gibi deathflag spamliyolar hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Bir haftadır adam gibi anime izleyemiyorum, Ttnet var yari yerleştiğim yerde, CR filan çalışmıyor. Ev ahalisini ikna edip 20 mbps 200 GB Uydunet geliyor ama yarın. 10 bölüm filan birikti, öyle topluca izlemek de ayrı bir güzel oluyor. Adsl cidden berbat, sözde 16 mbps ama 3 görürsem yurtdışında sanslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2014 inari konkon'un finalinde gözlerim doldu lan yalnız anlamadım 2. sezonu gelmicek mi bunun seneye, olmaz öyle şey ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar