Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 d-frag keyifli epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 inari, konkon, koi iroha ilgimi çekti. izlerim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Kill la Kill, Shingeki no Kyojin epikliğinde (9/10 üzeri diyelim) anime yok ta onun bi gıdım aşağı seviyesinde bayağı bir şey var gibi, sezon bayağı güzel. Bir de epik anime çıkarabilseymiş bu sezon mükemmel olucakmış ama olsun, her sezon beklentiyi tavanda tutmamak gerek zaten. Konuşmak için daha çok erken gerçi, ilk bölümleri izledim bir tek. Sonradan bozmazlar umarım - tabi sonradan coşma ihtimalleri de var o yüzden sırf negatif anlamda söylemedim bunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Kaede said: d-frag keyifli epey bunu izleyince ah ulen keske fujimura-kun mates animesi gelse izelesek dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ya fujimura esasında tam 4koma kafasında syd gibi yapsalar tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 HorribleSubs Sakura Trick i çıkarmamış daha. Alternatif te pek fazla yok. Kaylith ve Mezashite den hangisi daha iyidir? İkisini de hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sakura Trick icin 5 saat var. 5 saat sonra gelir Horrible ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sakura trick <333 KELEBEKLER HAZIR MI BEYLER http://www.creativeshift.uk.com/wp-content/uploads/2013/11/butterflies-in-my-stomach.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Le hype unbearable! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bitti az önce direk şöyle http://i.imgur.com/MHBASkX.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bir kaç bölüm sonra yaranaika çekerler birbirlerine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sakura Trick çok güzel ya :3 kalbim pamuk şeker kıvamına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Noragami 2 şu sahne çok iyiydi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Kaede said: d-frag keyifli epey şunu görüp indirdim çok iyiymiş ya, favorilerimden oldu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sakuratrick adeta bir ahlaksızlık yuvası. izlerken kendime ben neden bunu izliyorum diye çok sordum mamafih kapatamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ren said: sakuratrick adeta bir ahlaksızlık yuvası. izlerken kendime ben neden bunu izliyorum diye çok sordum mamafih kapatamadım. http://www.gundemanset.com/wp-content/uploads/2013/05/zeke.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bu sezon cok ayip animeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 sakura trick.. olmuş bu olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi onodera inanılmaz bi kız ya. hani animeyi izliyorum şimdi, sahnesi çıktı, iki konuştu, arkasından buraya bunu yazmak istedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Seitokai Yakuindomo çıkmadı mı ya hiçbiryerde sub bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 CR: Availability Information Due to delivery delays, Seitokai Yakuindomo episodes will be delayed by a few days. We will have a new date and time shortly. Thank you for your patience and continued support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Nourin çok iyi ya pantsu muhabbeti mükemmeldi hala gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 gençler; -sakura trick -chuunibyou2 izliyorum bana ne tavsiye edersiniz? mecha fln yok mu bu dönem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 yada karılar & x kafası bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar