Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 - Kış

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sekai Seifuku: Bouryoku no Zvezda mükemmelmiş ya.
Nisekoi de çok güzel(tu)

Sanırım hepsi yayınlandı şu ana kadar. İlk bölüm izlenimlerimi topluca yazarsam:

En beğendiklerim, kesin izleyeceklerim:
Seitokai Yakuindomo S2
Gin no Saji S2
Chuunibyou S2
D-Frag! - Sezonun random komedisi bu sanırım, çok güldürdü ilk bölüm.
Sekai Seifuku: Bouryoku no Zvezda - Çoook güzel, ilk bölüm mükemmeldi. Özellikle dialoglar çok iyi.
Space Dandy - Anime havası yok pek fazla, tarzı biraz farklı ama çok hoş. Nedense eski Nickelodeon çizgifilmlerine benzettim bayağı.
Nisekoi - Bu da bayağı güzel olmuş, sevdim.
Sakura Trick - :3

Çok iyi, ama en iyi listesini kaçıranlar (bunları da kesin izlerim):
Hamatora - Superpowers/Action, üzerine bir de Mystery/Dedective soslu. Çok başarılı.
Noragami - Action/Komedi karışık bu da bayağı güzel.
Nobunagun - Bunu da bayağı beğendim. Stylish action vaadini ilk bölümde karşılığını bulamadım ama yine de sonu bayağı gazdı ^^
Nourin - Country/Highschool/Comedy bu da. Bayağı güldürdü bu da.

Vasatlar, belki izlerim:
Mikakunin no Shinkouei - Slice of life, eğlenceli, muhtemelen bunu da kesin izlerim ama üst listeye yazmadım.
Buddy Complex - Tırt, ama so bad it's good bonusunu açabilirse 1-2 liste yukarı çıkar.
Witch Craft Works - Aşırı tırt aslında, ama combat sahnesi hatrına izleyebilirim.
Mahou Sensou - Üsttekinin aynısı bunun için de geçerli.
Toaru Hikushii e no Koiuta - Aerial Combat/Romance, ilginç olabilir
Wake Up, Girls! - Idol animesi ama pek eğlenceli değil, karakterlerinin de pek identity si yok birbirlerine karıştırıp durdum. Idol animesi olarak en büyük hatayı yapmışlar resmen :p Ama fena değil yine de, toparlanabilir belki.
Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga - Sansür rahatsız edici, yoksa çok güzel. İlk bölüm bayağı güldürmüştü.

Droplist (3 bölüm kuralı diycem de gerek yok, atlıyorum. 1 bölümün sonunu zor getirdim)
Nobunaga the Fool
Hozuki no Reitetsu
Z/X Ignition
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Wake Up, Girls! cok iyi yahu. Bu sezonun favorilerinden benim icin. Ama once filmi var, baktin mi ona once? Anime'nin yayinlanmaya basladigi gun Japonya'da filmi oynadi. Anime filmin dogrudan devami. Direk animeye girersen bu ne dersin tabii.

Cok izlemiyorum ama bu sezon, sonhara sezonundan kalan cok anime var, yenilerine yer bulamadim. Bir sezonda 20 anime izleyemem yani, vakit yok o kadar.

Sunlara bakiyorum:

Eskiler;

Magi
Silver Spoon
Kill la Kill
Golden Time
Nagi no Asukara
Log Horizon

Yenilerden;

Tonari ni Seki-kun: Cok sevdim bunu. Sevimli, eglenceli. Kisa anime zaten, izleyin derim.
Hamatora: Animasyon ve karakterler ilginc. Kurgusu iyiydi ama ilk bolumde, ondan ilgimi cekti en cok. Seinen bir de tabii.
Wake Up, Girls!: Anlattim zaten yukarda. Saglam anime, filmini kacirmayin ama.
Nobunagun: Oda Nobunaga'yi bu sefer nasil madara etmisler diye girdim (en azindan loli degil), cok guzelmis diyerek ciktim. Guzel bir konuya baglarlarsa izlenir, yonetmenlik, cizim filan iyi.
Sakura Trick: Yuri. Yuri. Yuri. Moe. Moe. Moe. Brains. Brains. Brainnnnsss!
Nisekoi: Anlatmaya gerek bile yok bunu. Izleyin direk. Shaft'tan saglam bir harem iste.
Wizard Barristers: Daha cikmadi bu. Ama sirf buyucu avukatlar uzerine diye izleyecegim =)

Yeni sezon epey iyi seyler ama tur ve konu olarak eski sezon ile dengeleyim takip etmeye calistim. 12 seri iste, fazla bile benim icin aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Wake Up Girls fena değil de sıkıcıydı ya. Filminin olduğunu biliyorum, izledim de çok yavaş geçiyor ve hani ne biliyim karakterler çok tekdüze geldi. Bence karakterlerin daha çeşitli ve daha baskın olması gerekli bence, oradan bayağı puan kırdım.

Ha tabi diğer idol animelerine göre daha gerçekçi, o açıdan kazanabilir belki ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

log horizon spoiler falan

rudy land of the people'dan falan çıkıcak muhtemelen
"prens gibi durmuyo mu mmmh" konuşması geçmişti hatta kızlar arasında
crusty'nin yazdığı prensesin kardeşi falan çıkabilir

People of the land :p

Ama onlar adventurer lar gibi level atlayamıyorlar, sabit kalıyorlar diye hatırlıyorum. Olamaz yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

log horizon spoiler falan

rudy land of the people'dan falan çıkıcak muhtemelen
"prens gibi durmuyo mu mmmh" konuşması geçmişti hatta kızlar arasında
crusty'nin yazdığı prensesin kardeşi falan çıkabilir

log horizon 15+ spekulasyon

durduk yere uykum kacti gittim uc bolum tekrar izledim
sanririm haklisin ahah

npc olsa name tag falan olmaz miydi, bunlar birbirleriyle tanisirken baya info window cikmisti diye onceki bolumleri tarandim

ceviri ve yapim hatasi yoksa net foreshadow

gerci ben samuray ben ozan diye kendilerini tanittiklari kisimda yanda cikan level hp etc window vardi, orada farki yok sanirim yuvarlak masadaki sorcerer amcaninkinden

miralci dayi de hafiften siz olunce enerji ucup birlesiyor, bizde yok oyle bir sey belki cabuk davranirsan diye res mekanigi isledi hafiften

op'de sonlarda da rudy gg oluyor, rezlenebilen adamin basinda niye zirlasin kiz

sevginin gucuyle self res atan kiritoya donmesin de saba tumer bile cikabilir, raziyim

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici

Rudy

Digerlerinin hepsinde Adventurer diyor, Rudy'de Sorcerer. Oyunun bu hale geldigi gun yeni gorev paketi gelmisti ya, yeni paketle bence bir de NPC Companion'lar eklendi, Rudy de onlardan. Mumkundur yani. Karakteri de oyundaki diger karakterlere gore cok ucuk yani, bir gariplik vardi bastan beri.

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Wizard Barristers'i sadece buyucu avukatlar varmis diye izleyecektim ama bekledigimden cok daha iyi cikti. Orijinal seri zaten. Animasyon 10 numara. Konu da ilginc basladi. Bakin derim.

Nobunagun iki de iyiydi ama 13 bolum seri. Cok hizli gidecekler, kotu ilerleyecek gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...