Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Akçaabat Sebat..

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Lol şampiyon olacağımızdan değilde, bu denklemleri yapan arkadaşlar geçen sene 11 puan farkla ilk devreyi bitirdiğimizi sonrada 3. olduğumuz hatırlamıyorlarmı acaba =P imkansız değil yapılır yani hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Holyman, 19 Aralık 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
o sizin mükemmelliğiniz. fenerbahçe o duruma 2. kez düşmez.

en büyük febe..biz kim şampiyonluk kim..
bi arkadaşta kendi evimizde falan demiş..kendi evinizde yenilmiomusunuz??[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Well I deserve nothing more than I get
Cos nothing I have is truly mine
Sosyal ağlarda paylaş

Çok büyük konuşuyorsunuz, bu lafları derbilerden öncede söylediniz sonunda sus pus oldunuz. 2. yarı patlarsarsanız köprüden atlarsın artık bu kadar büyük konuştuğuna göre.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

valla onu söyleyen var söylemeyen var
dolayısıyla köprüden atlayacak olan var olmayan var ;)

FB'nin bu seneki maçlarının geneline bakarsak hiçbir maçtan önce garanti alırız diyebileceğimi sanmıyorum, söylemem de zaten öyle bişe, her maçın havası farklı, hiç ummadığın takıma puan kaybedebiliyosun

GS bizim maçtaki oyununu denizlide oynasa herhalde berabere kalmazdı:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 19 Aralık 2004 21:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 19 Aralık 2004 21:41 tarihinde demiş ki:
FB'nin bu seneki maçlarının geneline bakarsak hiçbir maçtan önce garanti alırız diyebileceğimi sanmıyorum, söylemem de zaten öyle bişe, her maçın havası farklı, hiç ummadığın takıma puan kaybedebiliyosun

işte fb taraftarı..
öbürleri gibi biz şampiyonuz yetişin oynalalım gibi...muabbetler yapmıyo..tamam şampıyonsunuz ama garanti diil...
said:

GS bizim maçtaki oyununu denizlide oynasa herhalde berabere kalmazdı:

e ama derby maçları ayrı...
artık denizlide bizden adamlar şampiyonluğa oynuyolar..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Bukadar zor anlayamaz bir insan. TAbiki garanti şampiyonuz falan demiyoruz. Fİkir öne sürüyoruz bunu anlamak zor deil. tabloya istatisliklere bakılınca Fenerbahcenin kadıköyde cok az kaybettigi biliniyor. Ztn sana acıklama yapmıyorum tecrübelerim sonucu bana söylüyo.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
defAultgame - gamerbug
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse bjk şampiyon olcak demişmi, bizden gırgır geçmek için söyleyenler var sadece.Çok havaya girince genelde bizde hüsran oluyor, buna her maç dahil gerek türk ligi gerek milli maçlarda ne zaman gaz verseler direk yeniliyor o takım.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nindalf, 19 Aralık 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
Ya Bukadar zor anlayamaz bir insan. TAbiki garanti şampiyonuz falan demiyoruz. Fİkir öne sürüyoruz bunu anlamak zor deil. tabloya istatisliklere bakılınca Fenerbahcenin kadıköyde cok az kaybettigi biliniyor. Ztn sana acıklama yapmıyorum tecrübelerim sonucu bana söylüyo.

topliip çıkarıyosunuzda..geçen seneki bjk aklıma geldi..
said:
Holyman, 19 Aralık 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
kesin şampiyonuz çünkü biz süper bir takımız.

Amanda aman Allah bozmasın..ne takım ne takım...:-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
insight, 19 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
bi arkadaşta kendi evimizde falan demiş..kendi evinizde yenilmiomusunuz??

e tabi Fb kendi evinde yenilmez.Aziz baba paraları dökünce kazanır...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...