SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ergen gibi uyuşturucu kafası. oluyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 gta 5 deki trevor lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kova ne abi, gidin bir bong falan bulun bari. sene olmus 2013 hala kovalaniyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bunların hepsinin normal hali de kötü zaten. devrim niteliğinde değişimler göremedim. gogo u...u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 SeaGle said: ergen gibi uyuşturucu kafası. oluyor o zaman. kovalayınca olmuyo muydu o? kovalamadığın zaman niye aynı sonuç oluyo yine. salak mısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 yoo ama uyuşturucu kullandığınız için sizde biraz salaklık var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 şikayet ettim umarım banlanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ikizlerlenebiliyor mu o da hava grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 sene 2013 yeşilay derslerine inanmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 SeaGle said: yoo ama uyuşturucu kullandığınız için sizde biraz salaklık var gibi. kim söyledi kullandığımı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 SeaGle said: Abi uyuşturucu direk çocukluk ya. Eğlence kafası istiyorsanız arkadaşlarınızla alkol alın, rakı sofrası kurun, bişeyler yapın. Ergen gibi uyuşturucu kafası kovalamak nedir. ben boyle salak bi yorum gormedim baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben kokain içen ergen görmedim hiç mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 SeaGle said: Abi uyuşturucu direk çocukluk ya. Eğlence kafası istiyorsanız arkadaşlarınızla alkol alın, rakı sofrası kurun, bişeyler yapın. Ergen gibi uyuşturucu kafası kovalamak nedir. abi alkol direk cocukluk ya eglence kafasi istiyorsaniz arkadaslarinizla lunaparka gidin, carpisan arabaya binin, biseyler yapin. ergen gibi alkol kafasi kovalamak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 gidin sahilde efes fıçı için lan tinerciler. u..u sizin neyinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Vingthor said: ben kokain içen ergen görmedim hiç mesela ben gördüm mick jagger gibi dolaşıyodu ortalıkta kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 var mı birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 torbacılar gelir birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 imamizer said: fotolardan anladığım kadarıyla u...u kullanmak için fazla yakışıklıyım. ahaha abi sunu dicektim. zaten ordaki adamlar bişey kullanmadan fena haldelermiş yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 herşeyin fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 anne sen misin? abv sayfa basi fede said: herşeyin fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 SeaGle said: Abi uyuşturucu direk çocukluk ya. Eğlence kafası istiyorsanız arkadaşlarınızla alkol alın, rakı sofrası kurun, bişeyler yapın. Ergen gibi uyuşturucu kafası kovalamak nedir. :)-D eğlence kafası ben keşkül yiyorum arkadaşlarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Biz artık at yarışı oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 bu burnuna çekilen ne oluyorsa ben ondan çok gördüm ingilterede 13-14 yaşında kızlar takır takır çekiyordu burunlarından clublerde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 kızlı erkekli burundan çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar