JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Jim_E_Rustler said: Bizim zamanımızda yedigimiz banların saçmalıgını anlatıp tekrar sinirlenmek istemiyorum, no need to get rustled. Tabii ya. Tecrübe konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Asteroth said: Gerizekalılaşmayın lan, adam gibi gülün. http://www.kotusozluk.com/img/2011/02/eyvah-necdet_13144.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Nedankoya yük olur dediğim için banlanmıştım ben bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bir kere bonzi olmuştum o koymuştu çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ninjaya fake diye sataştım diye banlemişlerdi. sonra gördük ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben hiç bir banlanmamda gülmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 diaboliq said: valla şu paticik hayatımda , ne yörünge dışılık , ne ban yaşadım. böyle ot gibi bi adamım ameke hiç havalı olmadım şu forumda. bi ban yesek , içeri girsek , boynumuza dövme yaptırp şartlı tahliyeyle çıksa. badass bi adam olamadım ya ahaha benide tarif etmişsinde şimdi hatırladım çipet(aka terörist lovers) yüzünden 1 ay bölüm cezası almıştım vukuatım olmuş patide az da olsa lol.. çipet gitti gideli eski tadı alamıyorum artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Benim de Megan Fox resimli postum silinmişti - garbıçta bi de - en büyük vukuatım o... Estetik pozdu aslında bak hatırladım.. Çocuk forumu mu burası olsun o kadarlar ... Hele kısaltma küfür başkasına yönelik olmayınca da şikayet etmek ; öğretmen yokken tahta başında durup konuşanları yazan sınıf başkanı tribi , yapmayın bu yaşınızda, hayat çok kısa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Abi banlanmak iyi bi şey mi de özeniyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bence banlanmak çok havalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Kizlar hep hic ban yememis mulayim bir koca istesede gozleri hep yorunge disindan gelmis bickin patilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Jim_E_Rustler said: Bizim zamanımızda yedigimiz banların saçmalıgını anlatıp tekrar sinirlenmek istemiyorum, no need to get rustled. Stunfuck diyorum başka bir şey demiyorum ...:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 : ) )))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 http://i.imgur.com/XKQHN31.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar