Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bende nin de sini ayırmayı sevmiyorum. genel olarak dahi de'yi affetmem ayırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 arcane said: ne işi var rallide. kapa başını, gir mutfağa. arkeyn gene yargılamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 arıza arızadır abi. milyonda bir bile olsa çıkar. kim bilir belki baskıdan girdi, belki menfaatten girdi belki de canı sıkıldı o da mümkün. ancak sonuç ortada. ister dini ister siyasi olsun. onu başa takanın başına gelecek çok. birşeyleri kabullenip takıyorsun çünkü. bakarsın iki seneye bayar, bu sefer de budist olur falan sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ne saçma haber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 nasıl bir beyinsizlik ya türban inana saygı duyuyorum ama düşüncesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 moriarty said: kız çok eski röp.lardada demişti zaten evrime inanmıyorum vs. yeni bişey yok yani kendi açısından. arapça falanda biliyomuş http://www.youtube.com/watch?v=Mh8UoPxtliE tamam da ben bunu anlamıyorum 35ine kadar başın açık geziceksin günahını almayayım bir ihtimal olduğu için söylüyorum belki onlarca erkekle yatıp kalkıcaksın sonra tesettüre girip tövbe ediceksin hani bilmeden günah işlersin af dilersin eyvallah da köküne kadar gazlayıp sonra pardon abi demek bana biraz tuhaf geliyor yanlış mı düşünüyorum? bu ömrünün son demlerine yaklaşınca hacca gidip af dileyen hacıların işine benziyor biraz maksat giderayak temizlenmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 derdin bu mu kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 KidLazer said: moriarty said: kız çok eski röp.lardada demişti zaten evrime inanmıyorum vs. yeni bişey yok yani kendi açısından. arapça falanda biliyomuş http://www.youtube.com/watch?v=Mh8UoPxtliE tamam da ben bunu anlamıyorum 35ine kadar başın açık geziceksin günahını almayayım bir ihtimal olduğu için söylüyorum belki onlarca erkekle yatıp kalkıcaksın sonra tesettüre girip tövbe ediceksin hani bilmeden günah işlersin af dilersin eyvallah da köküne kadar gazlayıp sonra pardon abi demek bana biraz tuhaf geliyor yanlış mı düşünüyorum? bu ömrünün son demlerine yaklaşınca hacca gidip af dileyen hacıların işine benziyor biraz maksat giderayak temizlenmek en son ne zaman günah çıkarttın yavrum. tam çıkmamış gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 işin komiği şunu yazan adam ben hristiyanım diye geziniyor başka topicte. ulan senin inandığın dinde şu eleştirdiğinin beş beteri var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Olm bu kadın kim? kim lan bu kadın? ne faydası var size? bu ülkeye? ne diye zorluyosunuz? bırakın boğulsun orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Bi şey dicem erkekler niye örtünmüyor ? :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 kisin usumez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ay doğarken çıktım yola sâlavatlar verdim dile gel gidelim cümle vile güzeldir kâbe yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 elalemin örtüsü milleti ne germiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 moriarty said: kız çok eski röp.lardada demişti zaten evrime inanmıyorum vs. yeni bişey yok yani kendi açısından. arapça falanda biliyomuş http://www.youtube.com/watch?v=Mh8UoPxtliE amin ingilizce de iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aquila said: ingilizce de iyiymis. robert kolej mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Menfaat için yapacak bir tipe benzemiyor. Aradığı huzursa bulur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 ben senin arkandanım burcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 35'inden sonra soyunup para kazanamaz zaten. Önemsiz biri, naptığından bize ne ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 bende onu dicektim. bize ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Hiç fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Arada bana gelir sohbet ve action yapariz saglam hatundur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Helal panpa sen mi soktun tesetture? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Haberim yok soracam aksama cagirayim bakim gelcekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 gelmez artık imam nikahı olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar