Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burcu Çetinkaya tesettüre girdi!

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

arıza arızadır abi. milyonda bir bile olsa çıkar. kim bilir belki baskıdan girdi, belki menfaatten girdi belki de canı sıkıldı o da mümkün.

ancak sonuç ortada. ister dini ister siyasi olsun. onu başa takanın başına gelecek çok. birşeyleri kabullenip takıyorsun çünkü. bakarsın iki seneye bayar, bu sefer de budist olur falan sdfsd.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

kız çok eski röp.lardada demişti zaten evrime inanmıyorum vs. yeni bişey yok yani kendi açısından.

arapça falanda biliyomuş

http://www.youtube.com/watch?v=Mh8UoPxtliE

tamam da ben bunu anlamıyorum 35ine kadar başın açık geziceksin günahını almayayım bir ihtimal olduğu için söylüyorum belki onlarca erkekle yatıp kalkıcaksın sonra tesettüre girip tövbe ediceksin hani bilmeden günah işlersin af dilersin eyvallah da köküne kadar gazlayıp sonra pardon abi demek bana biraz tuhaf geliyor yanlış mı düşünüyorum? bu ömrünün son demlerine yaklaşınca hacca gidip af dileyen hacıların işine benziyor biraz maksat giderayak temizlenmek
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

moriarty said:

kız çok eski röp.lardada demişti zaten evrime inanmıyorum vs. yeni bişey yok yani kendi açısından.

arapça falanda biliyomuş

http://www.youtube.com/watch?v=Mh8UoPxtliE

tamam da ben bunu anlamıyorum 35ine kadar başın açık geziceksin günahını almayayım bir ihtimal olduğu için söylüyorum belki onlarca erkekle yatıp kalkıcaksın sonra tesettüre girip tövbe ediceksin hani bilmeden günah işlersin af dilersin eyvallah da köküne kadar gazlayıp sonra pardon abi demek bana biraz tuhaf geliyor yanlış mı düşünüyorum? bu ömrünün son demlerine yaklaşınca hacca gidip af dileyen hacıların işine benziyor biraz maksat giderayak temizlenmek

en son ne zaman günah çıkarttın yavrum. tam çıkmamış gibi duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...