Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MarketGlory (Oyun oynarken para kazanın)

Nwalka

Öne çıkan mesajlar

Çevirmeye üşendim, sitesinden copy paste yapıyorum.

MarketGlory is an economic, political, social and military simulator where you can convert your virtual currency into real money.

About The Game

The economic crisis hit the Earth! Governments have reached impressive debt that rises above their capacity to pay. Liquidity and rampant currency devaluation led to the bankruptcy of companies. Investors have disappeared and the entire economy is in collapse. Politicians have lost confidence in their abilities to save the world and were left drawn to a network of corruption, which quickly took root. Borders were abolished and the governments could not financially support the population and armies. Immorality, confusion, despair reached alarming levels.

It is time to rebuild the world! Great thinkers of all countries have met and have developed a new global economic system, codenamed MarketGlory. It's a modern world where economy is based on sound principles, a world founded on trust and honesty, in which governments have no ability to borrow in order to avoid economic and political degradation.

Take action in building the new world! Work every day to develop your country, fight for your country! Your daily intake may tip the balance in favor of a rapid development of an integral world.

3 aydır oynuyorum, capitalism tadında e-republice benzer browser üzerinden oynanan bir oyun. Tavsiye ederim.

Referral adresim: http://www.marketglory.com/strategygame/Nwalka

Referralsiz link: http://www.marketglory.com/

Kayıt olmayı düşünürseniz lütfen referral adresimi kullanın. Herhangi bir kaybınız olmuyor. Oyun içinde yatırım yapmayı düşünürseniz yardımcı olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

eve online da yok mu o? gemin patladımı bilmem kaç plex paran gitmiyor mu? o plex satılmıyor mu, satın alınmıyor mu? dolayısıyla öldüğünde para kaybetmiyor musun?

dolaylı olarak doğru ama öyle düşünürsen bütün "currency" kaybettiğin oyunlar için geçerli. hemen her oyunda oyun-içi currency satılıyor gerçek para karşılığı.

eve'de daha legalize bir şekilde tabii
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

hacıba kaç para koydun kaç kazandın anlat bakalım hele

Henüz para yatırmadım, şimdiye kadar 20 euro birikti hesapta.
Para yatırmayacaksanız zengin olma hayalleri kurmayın :)
Karakteriniz geliştikçe daha çok kazanıyorsunuz.
Sitede bir kereliğine 20 euro karşılığı 100 experience satılıyor, 1,5-2 aylık bir sürede bu parayı çıkartmak mümkün oluyor. Daha fazla para yatırıp tecrübe almak yada kendi şirketinizi açmak da mümkün.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Yillarca Eve oynadim, bir kere disardan para yatirmadim oyun ucreti disinda. Orada para kaybedince *karakterin* kaybediyor, arada ayrim var.

Aslında eve tam olarak böyle değil. Kayıp kavramı olarak bakarsan evet evede para kaybetmek ve kazanmak var, çünkü diğer oyunların aksine eve harcadığın vakti isk ile ölçülen bir oyun. Bütün para kazanma yolları saatlik gelir üzerinden hesaplanıyor.

Aslında burda sen bir gemin patladıgında 100 dolar kaybetmiyorsun 2 saat kaybetmiş oluyorsun. Dışardan bakınca somut kaybedilen yada kazanılan bir obje yokmuş gibi gözüksede. Gerçek gelir çevirebiliceğin zamanı kaybettiğin için evet evede para kazanma kaybetme var diyebiliriz.

PVP'sini diğer oyunlardan ayıran bu aslında. Kaybetmek diye bir olay var oyunda.

Sunuda ekliyim evet bütün oyunlarda vakit kaybediyorsun ama eve de kötüysen daha çok vakit kaybediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...