Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bursa da olan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üstüne bi de elinde kızla öpüşürken fotoğrafları falan varmış tehdit edip tekrardan kızla yatmaya falan çalışıyor yoksa ailene gösteririm diyor ulan tecavüzünü ettin düdük gereken parayı yatırıcam döven kişiye amk
Mesaj tarihi:
salvation said:

ben bursadayım noldu

kardeşim https://www.facebook.com/mert.cakar.148?fref=ts şu çocuğu döv yemeğin kralını ısmarlıyıp paranı yollarım çok ciddiyim. sdfopgjkopsfk dövün şunu bursaya gidemiyorum gitsem ben alıcam aşağı
Mesaj tarihi:
Shean said:

üstüne bi de elinde kızla öpüşürken fotoğrafları falan varmış tehdit edip tekrardan kızla yatmaya falan çalışıyor yoksa ailene gösteririm diyor ulan tecavüzünü ettin düdük gereken parayı yatırıcam döven kişiye amk

372 btc ye anlasiriz
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bu işlerin sonu iyi bitmez bence hiç bulaşma

karakola gidicez yarın şantajdan suç duyurusunda bulundurucam gizli gizli fotoğraflarımı çekmiş öpüşürken fotoğraflarımı izinsiz çekip beni tehdit ediyor diye ifade verecek
Mesaj tarihi:
İş savcılığa gidecek madem, temizledim burayı. Temiz tutmaya da gayret edelim, umarım yeterince açıklayıcıyımdır.
Ayrıca son postunda dediğini yap, başka işlere bulaşma bence. bulaşacaksan da burayı kullanma.
  • Yeni Oluştur...