telnedim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bugüne kadar Turkcell'in rezil 3g'sini kullanıyordum. taahhüt bitince başka firmaya geçmeye karar verdim. Ttnet'inki falan nası? Turkcell'inki gibi bi resmi bile açmaktan aciz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 wat sabit misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ttnet'in mobil 3Gsi var ya http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/Sayfalar/TTNET-3G-Mobil-Internet.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 turkcell en iyisi sacmasapan baska birine geccem diyorsan yine de sen bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 turkcell nası en iyisi abi? 56k günlerini aratmıyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 caddede 4g verıyor herıfler sdsfsf yerin kötüdür baboli gezici misin? nerde takılıosun? oralarda sıçıodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 turkcell açık ara en iyi ve en yaygın altyapıya sahip. bulunduğun bölgeyle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 vodafone kullanıyorum memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 valla Ankara'da Çankaya, Dışkapı, Etlik'de denedim. heryerde hız rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ttnet mobil dediğim avea dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kullandıgın alette vardır o zaman bi sorun cunku hızda ve kapsamada turkcell dışında diğerleri berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ttnet = avea ayrıca; bimcell, pocell, pttcell vs. = avea turkcell uc operator arasında en iyi hizmeti veren operator. ancak bu her yerde en iyi hizmeti veren demek degil. lokasyon bazlı olarak tum operatorun birbirine ustunluk sagladıgı yerler var. sonuc olarak kullanacagın yerde testini yap, oyle karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 fistan yine ezberden saldırmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ankara cankayanin gobegindeyim. turkcell ile telefondan 14mbit falan goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 iPhone 5/5S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 istanbul'da hepsi iyi ya. ben avea'da bile sorun yaşayan pek görmüyorum istanbul'da. anadoluya gittikçe ne olur bilinmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Android de olabilir, ama bir eyin göstergesi değil tabi, ben avea dan 18mb de aldım iphone 5 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 toggie said: ttnet = avea ayrıca; bimcell, pocell, pttcell vs. = avea turkcell uc operator arasında en iyi hizmeti veren operator. ancak bu her yerde en iyi hizmeti veren demek degil. lokasyon bazlı olarak tum operatorun birbirine ustunluk sagladıgı yerler var. sonuc olarak kullanacagın yerde testini yap, oyle karar ver. heryerde rezil demiş o yuzden dedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen de her yerde iyi demissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 marka onemsiz, Telefon hspa ve ustu cellular data destekliyorsa turkcell ile 14 gorulebiliyor (modem cap i zaten o da) bunun ustu biraz daha nadir. Evden ttnet e uyuz olup telefonu baglayip download actigim coktur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Hem Turkcell hem Avea var benim, Angara bebesiyim, Avea'dan daha memnunum. Bilkent'te mesela Avea daha iyi cekiyor ki hayatimin yarisi orada geciyor, bu nedenle daha cok memnunum diyim. Baska yerde farklarini gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 @telnedim sim kartın 3+ yıllık değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 KHaRoN said: marka onemsiz, Telefon hspa ve ustu cellular data destekliyorsa turkcell ile 14 gorulebiliyor (modem cap i zaten o da) bunun ustu biraz daha nadir. Evden ttnet e uyuz olup telefonu baglayip download actigim coktur yani. Marka onemsiz. Destekledigi degerler onemli. 4S ile 14mbit/s teorik olarak maks. 5 ve uzeri ile teoride 84 e kadar yolu var. Tabi operatorun de gerekli altyapiyi hazir ettigini varsayiyorum. iPhone kullandigini bildigimden oyle sordum. 4/4S ile 14 goremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 @toggie iphone 4 7.2mbps iphone 4s de hspa modem var, 14.4mbps ben 5 kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ha, bir de, Avea daha cok yerde cekiyor ama Turkcell daha hizli baglaniyor. Benim tecrubem bu ama benim bulundugum lokasyonlara gore tabii bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar