BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Dayanma gücüm kalmadı artık her gün hatunun sinir stresiyle uğraş ama bugün son damla su konuldu ve bardak taştı. Facebookta kız arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıyormuşum. Bilgisayarımdan girmiş ve geçmişi incelemiş bu yüzden evden eşyalarını toplayıp ayrılmış. Ne diyim bilemedim düzeltmek için uğraşmak bile istemiyorum böyle bir olaydan dolayı evden ayrılan biriyle aramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 eski kız arkadaşların profillerini açıp baktın mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 takip ettiğim kadarıyla bahtsız bi insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 stalker kız fena. boşver uğraşmana değmez sana kız mı yok hacım. onun paranoyası seni ilerde zaten daha da gerecek bu krizi atlatsan dahi. işine yoğunlaşırsın hem mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sıradan kız arkadaşların değildir o gördükleri, sana yazdığını düşündüğü veya senin yazma ihtimalinin olduğunu düşündüğü kızlardır. böyle içten içe uyuz olduğu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 özel mesaj okuyan, özel şeyleri gizlice karıştıran sevgili sevgili olmamalıdır. bu tarz insanları dışlayarak, ileri boyutta üremelerini engelleyerek doğal seleksiyon ile yok olmalarını sağlamaya çağırıyorum hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 feysbuk saks abi. en büyük hata facebook kullanman, ben sınav zamanı yaklaşınca açıyorum, üniversitenin grupları var millet soru not falan paylaşıyo diye, abi herhalde 4 sene önce eklediğim bi kız var liseden ,yarım saat düşündüm kimdi bu diye o derece unutmuşum varlığını bile kızın, dün kabul etmiş ne alakaysa. inandırana kadar çatladım. allah belasını versin facebook gibi nefretlik bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Çocukluğuna in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hacım mutlu mesut gözüküyordunuz 2-3 kere kafenizde karşılaştım bir de facebook'tan aklıma öyle çalınmış ama akıllı yakışıklı iyi adamsın böyle tripleri hak etmiyorsun bence o yüzden ne diyeyim şimdi bitiyor demişsin bitti dememişsin o yüzden boşver gitsin diyemiyorum da ama yani yengemiz hiç değilse biraz trip atsaymış eşyalarını toplamadan hani bu kadar ufak bir şeye o kadar büyük tepki başka altyapı sorunlarını işaret ediyor gibime geldi. o yüzden dikkat et kafeslenmenin lüzmu yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yakışıklı olması daha fena abi zaten, "bi göz kırpsa kız verir zaten" diye düşünür direk hatun. bizimkisi pek sallamıyo o yüzden sorun teşkil etmez diye uaheuahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Adam şanslı bence. Noyzura'nınki polise şikayet etmişti. Hele o polislerin arasında tüm vucüdunu sergilediği sahne var ki, hafazanallah! Sen iyi yırtmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben de 3.5 yıllık evliyim bu aralar hatunla aramız hiç yok. Sizinkinden gerzek olmasın o kadar gerzek konulardan tartışıyoruz ki benim de tepemin attığı oluyo ama tabi arada çocuk filan da olunca herşeye kalkışamıyosun. Aranı düzeltmeden yapmayacağın tek şey çocuk , onun için şu an ne yapacağının çok da bi önemi yok , biraz zaman ver düzelir mi diye bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 boşver abi kendi gitmiş işte en temizi. aman peşine düşüp geri dönmeye ikna etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yav'a katılıyorum, gerçekten 3-5 fotoya baktıysan bile pılı pırtıyı toplayıp gitmek için yeterli bi şey değil abi, başka şeyler illaki vardır da öyle bişey yapanı da hiç kovalama daha fazla, daha iyisini düzgününü bulursun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi seni seviyorum ediyorum tarafını da tutarımda şunu deneyime dayanarak söylüyorum. eski bir kız arkadaşımın evinde kalmıştım, sabah işe gitti bende 1 saat sonra falan çıkacaktım. kahvaltı ederken dizi vs. açmak için chome açtım mal gibi de history açıkmış. ulan bir baktım kız benden önce ayrıldığı erkek arkadaşının profiline giriyor sürekli. o noktada ilişki bitti benim için. 1 ayda 8 kere eski sevgilisinin profilini açıp bakmış. o insandan benim gözümde ilişki noktasında hayır gelmez (ciddi düşünmem yani). mesaj atmadığını, bir şey yazmadığını biliyorum ama açıp bakması bile çok korkunç bir mesaj veriyor benim makamımda. neyse, kızı çok yargılayacaksan "neden stalklıyorsun" noktasında yargıla. yoksa gerçekten böyle bir şey varsa verdiği tepki abartılı olmayabilir çünkü verdiği mesaj çok düşündürücü bir mesaj ilişki boyutunda. 2 yıl geçmiş sen hala eski sevgilim napıyor lan diye açıp bakıyorsan ben olsam bende pılımı pırtımı toplar çıkardım. bitirip bitirmemek konusunda hep şöyle bir şey düşünürüm. 1) 5 yıl sonra hala bu insanla beraber olmak istiyor muyum, yani ufak tefek kusurlarının dışında genel olarak beni mutlu ediyor mu anlayaşabiliyor muyum, ortak değer yaratabiliyor muyum. 2) annelik vasfı nedir, insanlığın ötesinde bir gün eşim olursa eşlik kapasitesi var mı, çocuğumu emanet edip gözümü yumduğumda o çocuklara bir şey olmaz diyebileceğim bir insan mı. bunlar varsa bu ufak tefek şeylere çok takılmam tbh. şu an böyle bir insanla birlikteyim, ufak tefek kıskançlıkları vs. var ama göz yumuyorum çünkü big picture brilliant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Eski kız arkın fotoğrafına filan bakmıyorum ya. Bildiğin 4 5 senelik arkadaşlarımın fotoğrafları. Ne yapmışlar ne etmişler diye onlara bakıyordum. Alt yapı sorunuda yok hiç bişi yapmadım hata olarak mantık da şu : Bugün bu kızların fotoğrafına bakıyorsan, yarın onlarla sevişirsin. Şaka gibi ama bunu cidden direk dedi. O anda içimdeki tüm sevgi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 adam eski sevgilimin fotolarına bakıom dememiş bu arada kız ark demiş sadece. herkes oradan gitmiş ama bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 mantık baya mantık-terkmiş. ortak arkadaşın profilinde eski kız arkadaşa dair bir şey görmek ayrı. daimi olarak eski kız arkadaşın profilini açıp bakmak ayrı. verdiğim örneğe hitaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 vay anasını yetişemedim açıklamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 bingildak said: açmak için chome açtım mal gibi de history açıkmış. bak sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Evliliklerin aşka yürütülebileceği sanılıyor ama bence yanlış. Asıl önemli olan (evet çok klasik ama) saygı. Saygı derken, kadın adama saygı gösterip kölesi olacak falan anlamında değil. Herkes eşinin yaptıklarına saygı gösterecek. Onun yaşam alanını daraltmayacak. erkek kadını kısıtlamayacak, kadın da erkeği. Evlilik, iki insanın birbiri üstünde kurduğu tahakküm değildir. Hayatı paylaşmaktır. Biriyle evlendin diye ne sen onun ne de o senin kölen olabilir. Hele ki, bir süre çıktıktan, nişanlı kaldıktan sonra evlendiysen, o evlilik niye yürümez? Çünkü, ne yazık ki, erkek de kadın da genelde o süreçte yeteri kadar samimi değildir. Aynı evde yaşamaya ve birbirlerinin gerçek yüzlerini görmeye başlayınca da kıyamet kopar. Çocuklar da, evliliği tökezleten bir diğer konu aslında. Çünük insanlar, "Acaba ben hazır mıyım bu sorumluluğu almaya" sorusunun cevabını olumlu olarak vermeden çocuk yaparlar. Çünkü uçaktan davulun sesi hoş gelir. Oysa çocuk, dünyanın en büyük sorumluluğudur ve ağır bir sorumluluktur bu. Velhasılı kelam, eşinize ve onun yaşam tarzına saygılı olun. o da sizinkine tabii. Ozaman evliliklerde hiç sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hocam o kızlarla sevişmek istiyomusun? istiyosan fırsat geçmiş eline , bi daha geçmez bu fırsat akıllı ol. Niye onların fotolarına bakıyosun ? Yani ne yapmışlar ne etmişler diye bakmıyosundur şimdi söyle bizbizeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bitmis gardas, tekrar baslasa da bitmis. gevurlarin dedigi gibi, sever and move on. 2-3 ay aci cekersin sonra gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 salvation said: hocam o kızlarla sevişmek istiyomusun? istiyosan fırsat geçmiş eline , bi daha geçmez bu fırsat akıllı ol. Niye onların fotolarına bakıyosun ? Yani ne yapmışlar ne etmişler diye bakmıyosundur şimdi söyle bizbizeyiz. Yok lan çok yakın arkadaşım çoğu. Çoğuda evli, nişanlı hatunlar bide. Bitiyor yazdım konuşmanın yarısında sinirlenip çıktı konuşmayı bitiremedim o yüzden daha tam bitmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hayırlısı olsun hacı, böyle bir durumda uğraşmaya değmez diye düşünüyorum ben. eski sevgilinin profiline bakma konusuna gelince; iki taraf da "dur bakayım ne bok yiyor bu, benden çabuk mu sevgili yapmış yoks acı cekiyor mu hala" gibi gerizekalı meraklarla profile girip egolarını tatmin etmeye çalışıyor (ya da daha fazla acı çekmeye çalışıyor) benim bir kaç gözlemime göre. bi kuyruk acısı olayı var yani. hepsi bu amaçla bakmıyordur orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar