Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatağa Yorgana Kedi İşemesi

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Kısırlaştırdıktan sonra başladı bu huyu.

Yatak odasının kapısı açık oldu mu bırakıyor hemen emaneti. Yorgan var ise onun üstüne yoksa yatağa.

Veteriner 1 aya kadar geçer normal böyle trip atması başlarda dedi. Ne olur ne olmaz evde yokken kapıyı kapattık. Akşamları yatarken kapıyı açık bıraktık. Düzelmişti. Dün gece 4 te bir baktım kaldırmış kıçını işeyecek tam yatağa höyt möyt derken kaçtı gitti kumuna yaptı. Kurtardık o gün için.

Derdi ne acep. Evin hiçbir yerine yapmıyor sadece yatağa yorgana yapıyor. Hiç böyle huyu yoktu.

Var mı tecrübesi olan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Scottish Fold cinsi. Dişi. Bilerek yapıyor. Trip büyük ihtimalle.

Kapı kapalı olunca normal bir şekilde kumuna yapıyor her türlü tuvaleti.

Bari sıçsa daha iyi. Alırız hemen üstünden. Bir de sildik mi geçer.

İşedimi tazyikli işiyor içine işliyor yorganın. 2 hafta da 50 TL yorgan yıkatma parası verdik :)
Sosyal ağlarda paylaş

kısırlaştırdıktan sonra bi kaç kere yapabiliyo galiba.

veteriner oyle demişti.

ulan hiç sevmiyorum kedileri kısırlaştırmayı, ama gerizekalılar tam bir YOLO örneği.

karı bulucam diye 10km köye inen var ya. aynı şekilde adam gelsin diye bütün gece bağıran dişiler falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

karı bulucam diye 10km köye inen var ya. aynı şekilde adam gelsin diye bütün gece bağıran dişiler falan.

aman abi.2 büyük kedim kayıp benim yok ortalıkta.ayrıca 4 yavru 2 büyük dişi var.bi kerede 5 tane çıkartıyor bi tanesi.çare yok kısırlaştırmaktan başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...