souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Kısırlaştırdıktan sonra başladı bu huyu. Yatak odasının kapısı açık oldu mu bırakıyor hemen emaneti. Yorgan var ise onun üstüne yoksa yatağa. Veteriner 1 aya kadar geçer normal böyle trip atması başlarda dedi. Ne olur ne olmaz evde yokken kapıyı kapattık. Akşamları yatarken kapıyı açık bıraktık. Düzelmişti. Dün gece 4 te bir baktım kaldırmış kıçını işeyecek tam yatağa höyt möyt derken kaçtı gitti kumuna yaptı. Kurtardık o gün için. Derdi ne acep. Evin hiçbir yerine yapmıyor sadece yatağa yorgana yapıyor. Hiç böyle huyu yoktu. Var mı tecrübesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 asdksaodk uyuz olmuş abi bi konuda size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 souldarkorn said: Kısırlaştırdıktan sonra said: Derdi ne acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 benim eve ilk kız arkadaşım geldiğinde yapmaya başlamıştı yatağa. kısaca tepki gösterme yöntemi, yattığın yere işeyim diyerek "fuck you" diyor. kısırlaştırmaya tepki. zamanla geçer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Onu kendi bokunda boğ. Ölmesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahahah abi komikmiş ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 seni kısırlaştırsak sende gelir yatağımıza edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Abi çiftleştirdik doğum yaptı. 2 ay sonra yine azdı. Böyle devam edersek yılda 3 kez doğum yapacak. Mecburduk kısırlaştırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 abi kimse sorgulamıyor seni niye kısırlaştırdınız diye aueauhu gayet normal yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Kapı sürekli kapalı. Acaba açınca bir anda ulan dur hazır yakalamışken işeyeyim i.nelerin yatağına mı diyor. Sürekli açık tutsak rutine bağlar kesilir mi işemesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kısırlaştırmak doğru olan zaten, ama onun tepkisi de haklı. işesin varsın. ben yatakta örtüsüz yattığım dönemleri biliyorum evde örtecek temiz sheet kalmadı diye. asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 cinsi ne kedinin?bilinçli yapıyor dimi?ameliyat sonrası problem olmasın? tek yaprak gazeteyle çözemiceğin şey yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Kedinin de ne seks hayatı varmış hergün pompa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Scottish Fold cinsi. Dişi. Bilerek yapıyor. Trip büyük ihtimalle. Kapı kapalı olunca normal bir şekilde kumuna yapıyor her türlü tuvaleti. Bari sıçsa daha iyi. Alırız hemen üstünden. Bir de sildik mi geçer. İşedimi tazyikli işiyor içine işliyor yorganın. 2 hafta da 50 TL yorgan yıkatma parası verdik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 sen de onun yattığı yere işe. kedi görsün ama bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Seele said: Kedinin de ne seks hayatı varmış hergün pompa Sorma son yavruyu sahiplendirdik. 5gün sonra dikmeye başladı poposunu. Memeleri daha sarkıyordu süt vardı. Yuh ya bir dur Mart'a kadar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 kısırlaştırdıktan sonra bi kaç kere yapabiliyo galiba. veteriner oyle demişti. ulan hiç sevmiyorum kedileri kısırlaştırmayı, ama gerizekalılar tam bir YOLO örneği. karı bulucam diye 10km köye inen var ya. aynı şekilde adam gelsin diye bütün gece bağıran dişiler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 o koku yıkamakla çıkmaz.benim de köpek yapmaya başladı neden bilmiyorum.pedini yıkadım bi de üstüne kedi köpek yaklaşmasın spreylerinden sıktım artık yapmıyor.ama korku dolu anlar yaşıyorum her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 En son çare sıvı geçirmeyen yatak koruyuculardan alıcam. Sericem onu. Açık bırakıcam kapıyı işesin doyana kadar. Belki rutine bağlayınca anlamı kalmaz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Esh said: karı bulucam diye 10km köye inen var ya. aynı şekilde adam gelsin diye bütün gece bağıran dişiler falan. aman abi.2 büyük kedim kayıp benim yok ortalıkta.ayrıca 4 yavru 2 büyük dişi var.bi kerede 5 tane çıkartıyor bi tanesi.çare yok kısırlaştırmaktan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 zipzip said: o koku yıkamakla çıkmaz.benim de köpek yapmaya başladı neden bilmiyorum.pedini yıkadım bi de üstüne kedi köpek yaklaşmasın spreylerinden sıktım artık yapmıyor.ama korku dolu anlar yaşıyorum her gün. Kedi köpek yaklaştırmayan spreyler işe yarıyor mu gerçekten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 imamizer said: sen de onun yattığı yere işe. kedi görsün ama bunu. bence en efektif çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yok yaramıyor.kendimi avutuyorum ben.sıktım akşamına bıraktı köpek.gerçi çok güçlü bişey demişti petshopcu o yüzden az sıkıyordum.geçen gün gezmeye çıkarken dayadım tüm eve spreyi.ondan beridir yapmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hayvanın doğasını piç ediyoruz abi öteki şekilde de. şimdiye kadar 15 kedim oldu, hepsinde aynı ikileme düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 amna gözü aktı kör oldu, yok kedi geldi yavruları parçaladı olcağına kısırlaştırılsın.yavru kedi büyük dert.ha dese bana 1 seferde maks 2 yavrulıcam o zaman tamam.ama 5 tane dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar