Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seçilmeyenlere indirim yapacaklarından hemen gelmeyecektir plusa. Knox'un dediği gibi millet bok gibi oyunlara vercek çünkü oyunlardan bi' bok anlamıyorlar. Milletin bağımsız diye burun kıvırdığı, oynadıktan sonra ise çok beğeneceği oyunları göremeyiz eğer bu sistem her ay olursa.
Mesaj tarihi:
gencler evdeki ps4 ntsc icindeki yuklü last of us da us psndn alınma tr altyazi yok .
ben simdi oyunu silip tekrar kursam tr altyazi secenegi gelirmi yoksa us psnden alındığı için gelmezmi ?
Mesaj tarihi:
abi bi tane local co op araba yarışı yok mu bu alette ya? bütün gün hanımla lego hobbit oynamaktan içim kıyıldı bıktım lan ağaç kesip altın toplamaktan
Mesaj tarihi:
hileciler public oyunlarda. arkadaslarinizla oynicaksiniz d3'u ps4'te.

arkadasiniz yoksa suralardan,

https://www.reddit.com/r/D3PS4/
http://us.battle.net/d3/en/forum/9582320/

legit oynayan adamlari ekliceksiniz. hilecilerin oldugu kadar bir o kadarda legit oynayanlar mevcut.
Mesaj tarihi:
Liebe said:

abi bi tane local co op araba yarışı yok mu bu alette ya? bütün gün hanımla lego hobbit oynamaktan içim kıyıldı bıktım lan ağaç kesip altın toplamaktan

yeni need for speed gelicek onu bekle (:P)
Mesaj tarihi:
bilmeyen vardir diye yaziyorum:

preorder'da beta key veren oyunlari amazon'dan preorder edin:
48 saat icinde key gelicek, sonra release'e kadar istediginiz kadar bekleyip preorder'i iptal edin...

daha once cok tartisildi baska yerlerde,
amazon order cancel abuse edenleri banliyor (bu preorder cancel'i, sikinti yaratmiyor)
Mesaj tarihi:
Goering said:

bilmeyen vardir diye yaziyorum:

preorder'da beta key veren oyunlari amazon'dan preorder edin:
48 saat icinde key gelicek, sonra release'e kadar istediginiz kadar bekleyip preorder'i iptal edin...

daha once cok tartisildi baska yerlerde,
amazon order cancel abuse edenleri banliyor (bu preorder cancel'i, sikinti yaratmiyor)
sadece beta icin ugrastigina deger mi wheuh
  • Yeni Oluştur...