DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Dust fln bedeva vermislerdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Xaenin said: Aptal mesaj kutun dolu. senin için boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Seçilmeyenlere indirim yapacaklarından hemen gelmeyecektir plusa. Knox'un dediği gibi millet bok gibi oyunlara vercek çünkü oyunlardan bi' bok anlamıyorlar. Milletin bağımsız diye burun kıvırdığı, oynadıktan sonra ise çok beğeneceği oyunları göremeyiz eğer bu sistem her ay olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 agustos oyunları acılmadı hala,ne zaman gelecek bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 gencler evdeki ps4 ntsc icindeki yuklü last of us da us psndn alınma tr altyazi yok . ben simdi oyunu silip tekrar kursam tr altyazi secenegi gelirmi yoksa us psnden alındığı için gelmezmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Store = dil demek malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 sali gelir plus oyunlari, genelde oyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 abi bi tane local co op araba yarışı yok mu bu alette ya? bütün gün hanımla lego hobbit oynamaktan içim kıyıldı bıktım lan ağaç kesip altın toplamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 d3 oynayın en kral coop ps4 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 onu da çok oynadım pcde bilmiyorum ya alsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 alma bayar3 gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Sezonlar olmaadığı için sıkabilir bir süre sonra. Multi'de de çok exploit varmış, o yüzden anca solo kasacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 meh kalsın ya 60 dolar zaten, hesabımda 50 dolar var üstüne para eklemiim şimdilik ona göre bişi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 aynen coopluk, başkalarıyla oynamayın zaten online zorunluluğu olmadığı için ps'de kırmışlar, item falan gani. gameplay PC'den iyi ama pc'de çok oynadıysan açmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 hileciler public oyunlarda. arkadaslarinizla oynicaksiniz d3'u ps4'te. arkadasiniz yoksa suralardan, https://www.reddit.com/r/D3PS4/ http://us.battle.net/d3/en/forum/9582320/ legit oynayan adamlari ekliceksiniz. hilecilerin oldugu kadar bir o kadarda legit oynayanlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben direk bıraktım ps4 diabloyu hileyi gorunce bi anlam ifade etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Liebe said: abi bi tane local co op araba yarışı yok mu bu alette ya? bütün gün hanımla lego hobbit oynamaktan içim kıyıldı bıktım lan ağaç kesip altın toplamaktan yeni need for speed gelicek onu bekle (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yeni nfsyi bekliyorum, yeni fifayı bekliyorum, yeni star warsu bekliyorum bekle allah bekle hep sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Star wars shooter pc de daha eğlenceli olur diyim şimdiden. Ps de pişman olurun pc den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 gt650m kartlı laplupum var artık sadece, pc oyunları yalan gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bilmeyen vardir diye yaziyorum: preorder'da beta key veren oyunlari amazon'dan preorder edin: 48 saat icinde key gelicek, sonra release'e kadar istediginiz kadar bekleyip preorder'i iptal edin... daha once cok tartisildi baska yerlerde, amazon order cancel abuse edenleri banliyor (bu preorder cancel'i, sikinti yaratmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ne gerek var oyle leş şeylere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben star wars un yeni oyununda yaparım ya. çünkü releasede pc de alacam asdasde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Goering said: bilmeyen vardir diye yaziyorum: preorder'da beta key veren oyunlari amazon'dan preorder edin: 48 saat icinde key gelicek, sonra release'e kadar istediginiz kadar bekleyip preorder'i iptal edin... daha once cok tartisildi baska yerlerde, amazon order cancel abuse edenleri banliyor (bu preorder cancel'i, sikinti yaratmiyor)sadece beta icin ugrastigina deger mi wheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Fin said: ne gerek var oyle leş şeylere ya the division black ops 3 rainbox six bunlarin multisini denicem, yoksa cok da fifi $60 veremem gordugum her oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar