Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 n11.com'da indirim vardı 1318'e Sony eurasia garantili 9 taksite kaptım :) PSN user'larınızı nerden aldınız uk fln mi ? Türkiye store'u iyi değildir diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 US PSN MASTER RACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 http://cps-static.rovicorp.com/3/JPG_400/MI0000/939/MI0000939433.jpg yazılım satın almaya gelince 'murican at heart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 İndirim konusunda US açık ara önde. TR Store için Playstore falan indirim/taksit yapıyordu sanırım. Ben UK kullanıyorum, EU genelinde indirim olayı bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konsolun PAL olmasının bir alakası yok değil mi konuyla ? Saolun bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 farketmez pal vs üstelik us açınca amazon.com dan direk ps plus, dijital oyun kodları alıp saniyesinde tanımlayabilirsin sistemine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 blurayde farkediyor yalnizca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Blurayde fark etmiyor DVD de fark ediyor :) Buyuk oyunlarda her zaman US store indie gibi zaten fiyati 1-20 dolar arasinda degisen oyunlarda indirim donemlerinde TR store is yapiyor. O yuzden iki hesap acabilirsin duruma gore nimetlenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Peki PSN Plus satın aldınız mı siz ? Değer mi ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 online oynamak istiyorsan değer 3 aylık al 17 dolar mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Eger konsolun hakkini verecek isen 12 aylik cak gitsin kafan rahat eder gerci dolar 2.7 iken TR fiyatlarini yakaladi neredeyse plus uyeligi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 online oyun oynamıyorken baya gereksiz ya bedava oyunlar bu kadar aydır bok gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Ne kadar bok gibi olsalar da genelde plus oyunlari 2.kez verilmiyor o yuzden aylik 12TL gibi bir rakama her ay min 3 oyun almak bence kacirilmamali. 2 ay sonra ya bu neymis diye almak istediginde min 20-30TL bayilman gerekiyor hatta cok daha pahali olanlari olabiliyor o yuzden gayet win win benim acimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Ben de plus alırım gibi gözüküyor, sırf bu aya baktım. Valiant Heart var, hep almak istiyordum bir türlü almamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 O bu ay degil gecen aydi sanki. http://i.imgur.com/dYEnMJI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Plus a yillik uyeyim, yaptigim en mantikli sey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ps4 e 15$ üstü oyun ne zaman verecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Kanuni said: Plus a yillik uyeyim, yaptigim en mantikli sey.. yazar yazmaz suspended oldum :) sifreyi uc kere sanirim yanlis yazdim update gelmis. ahahahah.. kac gun suruyor bu suspended olayi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Suspend diye birsey var mi? 15 dolar ustu oyun verdi mi diye hic bakmadim fiyatlara ama min 3 tane 14.99 luk oyun verdigi dusunuldugunde zaten 45 dolar ediyor sayet yillik abone olduysan sana maliyeti 4.2 dolar gibi birsey oluyor. Bunu soyle dusunmek gerek bence o kadar MMO oynaniyor her ay paralar akiyor yaninda free oyun veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Yillik super valla.. Suspended varmis sifreyi yanlis girdim diye. Mail gelecekmis ne kadar suspend olduguma dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ne saçmaymış ya, normalde mail gelir böyle bir activity var. Bilginiz dahilinde mi fln diye. Şu Sony yazılım işini bir beceremedi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Hala gelmedi mail bu arada.. Allahtan sadece plus oyunlarini accounta ekliyim diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konuyu konusmak icin live chate girdim permanently banlanmisim. Supermis olay. Free oyunlar icin aciyordum sadece aleti ne olduysa banlanmisim ahahahha... Meh bilader yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 şifreni yanlış girdin diye perma ban mı atmışlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 nasi olur oyle birsey ya, tekrar tekrar konus livechatle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar