Xenus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 http://www.polygon.com/2015/4/6/8354137/nba-2k14-servers-shut-down-save-files-filesaves-mycareer-mygm said: Sadly this may come as an inconvenience to some of you and if so we truly do understand and can feel for how upsetting this may seem as there always is a special bond that occurs between a player and their MyCareer save but all good things must come to an end and rest assured your MyCareer or MyGM went out while on top! 2 yıllık olmayan oyunun serverlarını kapamak, milletin saveleri silmek. üstüne açıklamaya bak, kafalara gel because fuck you buy our new game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 arkadaşlar ps3 oyunlarını ps4'de oynama olayını ben anlayamadım ya trial deniyorum, bağlanıyor dedikten sonra senin internetle olmaz bu iş diyor. 6mpbs download var, ne gerekiyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 kesintisiz 5mb download ve upload istiyor idi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 5mb upload istiyorsa tr'de kullanabilen var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Share play olayi da o yuzden yalan bizim ulkemizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Where will PS Now be available? PS Now is available in select areas of continental U.S. and Canada on PS4, PS3, PS TV, PS Vita systems, and select 2014 Sony TVs. In 2015 Now will also launch on 2015 Sony Blu-ray players and 2015 Samsung Televisions. Diyor ama deniycem bi bende triali test icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yuksek download/upload hizlari harici ping'de onemli ps now icin. vpn ile falan deneyin, duzgun routeriniz vs varsa ama genede oynanabilecek seviyede olmuyor. shareplay icin 2-4mbit upload yeterli biz arkadasla arada nba2k15 falan sezon yapiyoruz bu sekilde coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Xenus said: http://www.polygon.com/2015/4/6/8354137/nba-2k14-servers-shut-down-save-files-filesaves-mycareer-mygm said: Sadly this may come as an inconvenience to some of you and if so we truly do understand and can feel for how upsetting this may seem as there always is a special bond that occurs between a player and their MyCareer save but all good things must come to an end and rest assured your MyCareer or MyGM went out while on top! 2 yıllık olmayan oyunun serverlarını kapamak, milletin saveleri silmek. üstüne açıklamaya bak, kafalara gel because fuck you buy our new gameisin komik yani onceden soruldugunda sorun olmayacak demislerdi. sictilar siviyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ps now yalan :) anca europe serveri vs acilirsa oynariz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 ps now o fiyat politikasiyla zaten yalan, bosverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=v9i_VDwLhsU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kontrol freek lerim geldi. futbolfreek i kullandım. vortex ve classic i daha denemedim. Futbolfreek icin. Suana kadar: Artıları -Kayma deli gibi azaldı. Neredeyse hic kaymıyor parmagım. Yuzeyi cok iyi tutuyor. -Guzel gozukuyor. (bence en azından) -Bir kolda sol analog kolunun ucu parcalanmaya baslamıstı. korkarak kullanıyodum. Tekrar kullanılır hale geldi analog bunu takınca. Eksileri(Simdilik) -Yukseklik degisiminden ozellikle calım hareketlerini yaparken cevirmem gereken miktarın degisimine tam alısamadım aynı akıcılıkta calım atamıyorum. -Yine yukseklik degisimine elimin tutus acısına elim alısmadıgı icin biraz elimde agrı oldu. -Analogu kosesinden itiyorsanız(ortadan cekmek yerine) biraz donebiliyor ek kısım. Kontrol kaybı olmuyo ama "lan?" oluyorum. 3 haftada geldi yaklasık olarak. Problemleri cogunlukla alısmak ustune, alıstıktan sonra bir daha buyuk ihtimal normal sticklerle oynayamıycam sanırım. Tavsiye ederim. Fifa da classic nası olucak merak ediyorum kullanınca yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Abi benimki ptt de iki gündür alamiyorum. Dun gittim 4 35 de kapatmis herifler. Nasil kufur ettim nasil kufur ettim anlatamam. Sulalesi rahat ipnelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Vortex ile sol analogda cok yukseklik olayi olmuyor o yuzden baya faydali. Benim de sol analog sol alt kosesi yirtilmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 helldivers aldım baya eğlenceli oyun tam ps oyunu kanımca mp akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 destiny'de sentinel freek kullandım, fps oynanış deneyimi en az 3 kat falan daha iyi oldu. ufacık plastik parçası nasıl fark ettiriyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Cok faydali bilgiler veriyorum PS4 ile ilgili ne mutlu bana :P Helldivers guzel keyifli oyun ben shield acilan missionlari yapamiyorum hep bitmek uzere iken oyun hata verip ana menuye donuyor belki 10kere fln olmustur ben de onu almayi biraktim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 fizban said: Xenus said: http://www.polygon.com/2015/4/6/8354137/nba-2k14-servers-shut-down-save-files-filesaves-mycareer-mygm said: Sadly this may come as an inconvenience to some of you and if so we truly do understand and can feel for how upsetting this may seem as there always is a special bond that occurs between a player and their MyCareer save but all good things must come to an end and rest assured your MyCareer or MyGM went out while on top! 2 yıllık olmayan oyunun serverlarını kapamak, milletin saveleri silmek. üstüne açıklamaya bak, kafalara gel because fuck you buy our new gameisin komik yani onceden soruldugunda sorun olmayacak demislerdi. sictilar siviyolar. cıngar çıkınca geri gelmiş galiba servis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Bunun sonu ne olur bilinmez ama actim bir tane endonezya hesabi kaptim. Free The Witcher 3: Wild Hunt Pre-Order + Expansion Pass Pre-Order https://store.playstation.com/#!/en-id/the-witcher-3-wild-hunt-pre-order-expansion-pass-pre-order/cid=HP4497-CUSA01490_00-PREO000000000001 http://i.hizliresim.com/7kEgWY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ben anlamadım bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 nasıl bedava şimdi bu ya bende açıyorum bakalım hesabı valla aldım bende :) bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 asdf bende açıp ekledim hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ne yapılması gerekiyor ben de yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 bingildak said: ne yapılması gerekiyor ben de yapayım Indonesia hesabı ekle bir tane 12083 postal kod jakata city olarak sonra add to basket. Kredi kartı sorunca skip direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ps üzerinden mi yapmam gerekiyor bunu? alete bağlı mı hesap yaratıyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar