Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngiltere'de de en hızlı satan konsol olmuş.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-02-ps4-fastest-selling-console-in-uk-history

said:
PS4 exclusive Knack debuts at 13 ahead of Super Mario 3D World on Wii U at 14. Yes, Knack sold more than Mario.

sdf
Mesaj tarihi:
abi konsol savasinin gercek kazanani AMD oldu bence adsfsadf
Nvidia pcleride unutmayin diye agliyor. Hem AMD yuzunden fiyat kirdi ekran kartlarinda. Hemde konsollardan bir getirisi olmayacak.
Cok eglenceli lan
Mesaj tarihi:
JestersTear said:

AMD hep daha iyiydi ki zaten.

Bu konuda da anlasamadik Jester...
AMD iyi ama hala titanin karsina koyabilecegi bir urun yok. Ama enfes satis fiyatlarini dusurdu. Iyi oldu Navidiaya
Mesaj tarihi:
PlayStation 4 yok satıyor

14 Kasım'da ABD'de satışa sunulan Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 4 büyük ilgi gördü. 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan cihaz 24 saat içinde 1 milyon satmayı başarırken, ABD'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan GameStop'tan yapılan açıklamada kısa sürede PS4 stoğunun tükendiğini ve yaklaşık 2.3 milyon müşterinin de sırada olduğuna dikkat çekilirken, şirketin başkanı Tony Bartel konuyla ilgili yaptığı açıklamada daha önce hiçbir konsolun bu denli ilgi görmediğini belirtti.

Demis hurriyet
Mesaj tarihi:
gayet iyi rakam. japonya'da şubat 2014'te satışa çıkacağı düşünülürse bokunu çıkarırlar orada satışların.

bu arada stock HDD - SSD - SSHD detayları var konsolu aldıktan sonra HDD'i değiştirmek isteyenler için.
Mesaj tarihi:
Bir yandan cuma günü gidip almak geliyor içimden, diğer yandan da oyun yok ki alsam ne oynayacağım diyorum kendi kendime.

6 ay sonra alsam fiyatının da düşeceğini sanmıyorum.
Ne yapsam bilemedim.
  • Yeni Oluştur...