arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 transistor'ın gameplay EPEY overrated haberiniz olsun. öbür nitelikleri 10/10 olduğu için övgüler diziliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Transistor oldukca basarili bir oyun. Tek basina o bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 bir kac aya knack ve killzone u verirler. sonra infamous SS cita tekrar yukselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 tuh ya pc de vardı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2015 yalniz swapper beni baya kitledi 3 aksamdir. 80 kusur orb tayim ama ilerleyemiyorum artik sanki meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 lan başlıcam kırk yılın başı bi gireyim storedan bir şey alayım, belki oyun oynarım dedim. bağlanmıyor store'a. sonra disc drive takılı kaldı disc çıkarmaya çalışıyor ama disc yok aç kapa aç kapa düzelmedi. söktüm manual disc eject denedim belki disc kalmıştır diye içinde. neyse disc yokmuş düzeldi. başlıcam Sony'nin bu son yıllardaki boktanlığına ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ya dün gece aynısı bana da oldu lizard squad yine saldırmış galiba da şimdi bir sorun yok diyorlar. 80 saat bağlantımda problem var sandım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 ayrıca manual eject vidasını tasarlayan mühendis tez zamanda ölsün ya. ne kafasız adamlarmış. Ulan vidanın durduğu yerzaten bok gibi ayrıca simsiyah yapmışlar. madem yapıyorsun ışık tutunca adam gibi gözüken bir renkle boya bari gözüksün. zaten konsolun alt tarafı ayrı bir felaket. terazide duramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 rogue legacy vita icinmis ya, kandirdin bizi hayin. yoo pese4 icin de varmis, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Cross platform o oyun toplam 3 oyun geliyor ps4 icin niye kandirayim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Anaa Rogue Legacy mi gelmiş? (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 aleti kaparken disc birakiyo musunuz icinde ben hep cikariyorum, kutusuna koyuyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 birakiyorum. ps3'umde de birakiyordum hatta senelerdir demon's souls takili >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Ben de birakiyordum sonra far ettim ki icinde cd varken acilmasi biraz daha uzun suruyor oynamiyorsam o oyunu cikariyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 abi su apotheon u beceremedim bi turlu, sanırım benden konsol olayı geçmiş bide ufc denedim oda olmadı 26 çeşit kombinasyon var alt guard ust guard alttan gir üstten ye derken karıştı hep o arada guardın kombosunu unuttum falan ağlayasım geldi sinirden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 DareJedi said: Cross platform o oyun toplam 3 oyun geliyor ps4 icin niye kandirayim:P beles oyunlar kismindan bakinca gozukmuyo da o yuzden dedim. direk rogue legacy aratinca free yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=VRenUG1aPCE Iyi hos guzel de bunlar pcde keyif veren yapimlar konsolda ne kadar etkili olur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 mouse powered oyunlar konsolda efektik oluyomu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dNe3su_ZyCw& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 bi çerez lazımdı iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Hell yeah!!! http://www.youtube.com/watch?v=0ND5dYIFkd0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya bu ps4 e başka gamepad takamıoz mu ya ds4 çok kötü abi. rezil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 scuf'lar var custom kontroller bir bak istersen http://scufgaming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Xbone ve DS3 e gore cok daha basarili bir yapii var DS4un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 analog çok kötü abi. hani ben konsolda fps oynayan adamım. bu analogla bi bok oynanmıyor. çok hantal ve parmağı acıtan türden olmuş. ds3 mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar