Genwa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Xbox yavaştan gelmiş de psn hala göçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 hala durum aynı heh şansıma tükürmeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 1 ay plus + 2 oyun mu veriyorlarmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Plusı olmayanlara diye okudum bi yerde. Gerisine 2 oyun, 1 ay müzik üyeliği, az bi kredi. Bir de dlc falan falan olacakmış da ne için anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 last of us plss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 hic bise gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Oyun moyun yok, kim çıkardı o söylentiyi? 2 gün oynayamadınız diye last of us vereceklerdi zaten LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 last of us ne lan zaten 2 senelik oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Darksun said: hala durum aynı heh şansıma tükürmeye devam. account yaratabildin mi sen? önümüzdeki hafta damping vergisi getirirler diye ps4 sipariş verdim, en kötü durumda bile single oynarım diyordum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yaratabildim evet :) Tavsiye edildiği gibi US hesabı yaptım PS plus vs ayarladım pazar günü tüm işlemler normale dönmüştü. Oyun yoktu bende o yüzden 2 gün bir halt yapamadım (Cuma gelmişti alet). Ama oyun olsada sanırım online olmanı istiyor, en azından ilk loginde felan o yüzden yine oynayamayacaktın yani. Herifler sistemi zar zor kaldırdı yanlız, millet 3-4 gün giremedi ve tam noel tatillerine denk geldi =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Online olma ihtiyaci cok az oyunda var. Gule gule kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bu vergi hedesi ilk 2 ayda gelecek diye bir söylenti var, getirecekleri kesinde 1 ocak'da başlamıyor. Oyunlarda lüks tüketime giriyor sanırım, artık 250 lira olan oyunları Aral 300 yapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Beleş bi şey verme ihtimallerinin sebebi down kaldığı sürenin uzunluğu kısalığı olmaz zaten, direk gavur tatilini zehir ettiler. O kadar adam çoluğuna çocuğuna konsol almış, hiç biri açamadı doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Evet öteki türlü alın 1 hafta ps plus der geçerler. Millet tam tatilde oynayamadığı için köpürdü eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Eee ne veriyorlar beleş? http://www.saatsihirbazi.com/images/prod/17836.jpg Sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 5 gun beles psn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 fak dis shit psn+ listesini de guncellemediler hala 1 ocak bitmek uzere. Swapper ve Infamous bilmem ne gelio ps4 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 onlar her ayin ilk salisi guncelleniyo. 6 ocakta guncellenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 EU için 4'ü yazıyor Reddit 3'ü de NA için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Reddit yanlis biliyo o zaman. http://blog.us.playstation.com/2014/12/31/playstation-plus-januarys-free-games/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 inFAMOUS'ı çok merak ediyodum, harika haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Infamous degil verdikleri onun standalone dlcsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 DLC'yi merak ediyordum çok, harika oldu bu, Second Son çok iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Ben de second son'ı bayağı keyifle oynadıydım hatta seneler sonrası bitirdiğim ilk oyun olmuştu lel. Bu DLC'yi de "DLC'lere para vermem" dediğim için almamıştım sırf. İyi oldu bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 standalone dlc nasil bi siniflandirma oyun diyoduk eskiden bunlara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar