DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Gelsin gelsin uyelik ocakta bitiyor zaten iyi de daha kasimdakiler cikmadi gerci iki tane dandik sey gelecek ama olsun oyun oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 İyi ki infamous first light'ı almamışım para verip sdf, ocakta geliyormuş. Injustice'ı da kaçırdıydım psn indirimindeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ya wireless kulaklik cok pahali. niye boyle ? fsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://www.delitilki.com Yukardaki site Mediamarkt kuruluşu, suan ps4 u sony garantisi ile 999 TL'ye satiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 miyaw33 said: http://www.delitilki.com Yukardaki site Mediamarkt kuruluşu, suan ps4 u sony garantisi ile 999 TL'ye satiyor kalmadı ki baya önce bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 deadwoll said: İyi ki infamous first light'ı almamışım para verip sdf, ocakta geliyormuş. Injustice'ı da kaçırdıdım psn indirimindeyken. injustice bedava psn plus'ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://i.imgur.com/SSYBY4T.png bu akşam Sony yine bi konferans daha düzenliyor. Streamleyecekler yine. Uncharted 4 göstereceklermiş hatta yeni 1-2 bir şeyde duyaracaklarmış. http://www.twitch.tv/playstation saat 8 de başlıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=VBwJANINonY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://www.twitch.tv/playstation başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 hypeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 uncharted 4 çok iyiydi ya. bide bunda da Troy Baker sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Plants vs Zombie free olacakmis takipte kalin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Çok sıkıcıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 indie oyunları çok uzattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Grim Fandango Remastered! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 sahneye çıkmadan bu adamlara ne veriyolarsa, o japon ahaha asdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 until dawm bir kaç kişi oynamak zevkli olur. oha ffVII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Zaten basarili olan yapimlari yeniden canlandirmak disinda cok buyuk bir sunum yoktu. Ama hos oyunlar var gercekten diger cikacak oyunlar ile birlikte 2015 baya keyifli gececek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 uncharted 4 le başladılarsa sonda da ona yakın bir şey gösterseydiler bari. No Man's Sky'ın olayını da anlamadım hala. Öyle dolanıp yavaşça bir şeylere bakma oyunu gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Şu şapkalı tuşları deniyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 O oyunu ben de henuz cozemedim bu arada beles Plants vs Zombies Garden Warfare oyununuzu almayi unutmayin store guncelledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 No man's sky mükemmel duruyor her videoda daha çok heyecanlanıyorum. PvZ'de iyi oldu ücretsiz. Kaçırmayın ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Ben göremedim PvZyi storeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 ben aldim usa den. birde, eger gecen ay cikan psplus free oyununu almadi isem o ay, 1-2 ay sonra alamiyormuyum ? yoksa uyeligimden itibaren cikmis her oyun otomatikman bana veriliyormu ? niye derseniz binding of isaac download listimde yok aratincada parali halde cikiyor karsima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 O donem ucretsiz olarak purchased etmediysen sonra alamiyorsun free olarak. PvZ izin storeda plant yazinca cikiyor zaten 7sine kadar free sonra 119TL olacak kaptiniz kaptiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar