knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ZFNwZdaGqZM alpha gelse denesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Aiko said: psn de nickim adım soyadım gozukuyor. nickimin gozukmesini istiyorum. nası yapıyoruz Ad-soyad görünmesi olayı yetkilere bağlı, sadece yetki verdiğin kişiler görüyo ve default'ta kendin hariç başkası yok bildiğim kadarıyla ve dolayısı ile sen kendi ekranında adını soyadını görüyosun ama başkasının ekranında nick'in görünüyo. Yine de Settings > PSN > Privacy Settings kısmına bi bak. Tamamen kapama olayı yok bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 destiny e ek olarak bir oyun alıyım diyorum. azcık oyun var zaten ama aralarından seçemedim asds ne alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Kasım 18'i bekle bir suru release var. assassin creed 5 unity far cry 4 dragon age gta 5 little big planet 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 knox said: alpha gelse denesem. Avrupa'ya gelmiyormuş sanırım. Hesabım US ancak IP'den bakarlarsa gg. Videonun yarısına kadar izledim, gelirse oynarken ben göreyim diye. Dikkatimi çekenler; 1-Framerate çok mu düşük yoksa kamerayı çevirince oluşan blurdan dolayı mı öyle geldi bana anlamadım. Umarım kapatılabiliyordur. 2-Oyunda yanlış anlamadıysam diğer oyuncularda vardı ancak bir görünüp bir kayboluyorlardı. Tamamen online değil mi oyun? Bir de sıfırdan başlamadı bölüm seçti adam en başta öyleyse multiplayer olayı nasıl yürüyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Kojiroh said: Aiko said: psn de nickim adım soyadım gozukuyor. nickimin gozukmesini istiyorum. nası yapıyoruz Ad-soyad görünmesi olayı yetkilere bağlı, sadece yetki verdiğin kişiler görüyo ve default'ta kendin hariç başkası yok bildiğim kadarıyla ve dolayısı ile sen kendi ekranında adını soyadını görüyosun ama başkasının ekranında nick'in görünüyo. Yine de Settings > PSN > Privacy Settings kısmına bi bak. Tamamen kapama olayı yok bildiğim kadarıyla. aydınlandım. tşkkırler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 0:18'de indirmeyi durdurma görünüyor ancak benim bildiğim 2.0'da gelmeyecekti. Oyun fuarlarında gösterilen ekrandan mı alınmış bilmiyorum. Bu arada akra plan rengi olarak yeşil yok seçeneklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Art arda mesaj atmış olacağım ancak indirmeyi duraklatma özelliği 2.0 ile geliyor. Gelen küfürleri daha fazla kaldıramadılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Update gelmis 218 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 shareplay canavar gibi calisiyor, local co op destekli oyunlari online co op oynatiyor bir nevi. buyuksun kazuo hirai http://www.billboard.com/files/media/hirai_a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 bir de batmaktan kurtarsa sirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 sahi ne oldu sony'nin mali durumu? ps4 beklenenin ustunde rakamlar yakaladi baya baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 kasım ortasında amerikaya gidiyorum, bugüne kadar hep pc pc pc derdim, şimdi 400$'ı playstation4'e yatırayım diyorum, pc değiştirmekle uğraşmicam. washington dc'de nereden alınır? neye dikkat etmek lazımdır? oyun da orada ucuz mu? orada alıp burada çalışmama durumu var mı? garanti fln, bu tür bilgileri nereden alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 oyun orda ucuz. Dikkat edilecek birsey yok herhangi bir super store veya direk sony storedan vs alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 en ucuz fiyat veya bundle bak 2 kol + oyun combolari.. walmart ve benzeri buyuk retailerlara bak. priz ucunu veya power kablosunu degistirsen yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Garantisi burada gecersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 499 dolara + kol ve kamerali bundle vardi ilk ciktiginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Arnis said: Update gelmis 218 mb Enis destiny oynuyon mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Yok devrim bir ona bulasmadim kimseyi bulamam diye arti gta gelecek diye uzak durdum malum ona vakit kalmaz;) Ama lvl kolay kasiliyorsa yetisebileceksem size alayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Kolay abi. Oyun eğlenceli. Pvp pve raidler falan. İki farming spot buldum akşama bakıcam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ya ben de artık store acmiyor var mı sorun yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Gecikebiliyor bazen. DNS varsa kaldırma ve modeme reset atma denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 izmir'de böyle oyun alabileceğim takas yapabileceğim bir yer var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben gecen hafta ps4 aldim. 500GB 379 euro. Oyun moyun hic bi ekstrasi yok. Bulabildigim en iyi fiyat buydu ki ikinci eli 350 euro satiyor serefsizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Injustice falan gelecekmiş PSN Plus ile Aralık'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar