Catze Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 aldım ps4 ü de driveclub ı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Suan online olmaması kotu, serverlar up olunca daha da zevkli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Kendimi zor tutuyorum almamak için. PS+ Edition'ı denemek istiyorum ilk ama o kadar iyi gözüküyor ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 5-6 güne gelir mi PSN+ edition? Bir de split screen var değil mi? Eşşek değillerdir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 2 el atabildim multiplayerda, epeyi keyif aldım açıkçası. Ancak sunucu oyun ortasında göçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Kojiroh said: Serverlarda problem olduğu için ertelendi. Bende upgrade var mesela ama online hiçbi şey yapamıyom mesela. Yine epic fail bi release işte. bu hafta, nba 2k15, destiny yeni patch, diablo 2.1 patch, alien isolation ve driveclub hepsi ayni gun cikti. serverlarin patlamasi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Hepsi aynı sunucuları mı kullanıyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Patlayan 2 sunucu vardı Driveclub için. Hem kendilerininki hem de PSN. PSN'i bakıma aldılar, bitti. Diğer oyunlarda sıkıntı yok. Driveclub sunucuları hâlâ yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 psn kardesligi yapmak isteyen varmidir? ps4 gittigi kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 psn kardeşliği nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 oyunlari digital alinca 2 accountta oynayabiliosun. oyunlarin parayi bolusuyoruz. 30 dolara oyun almaca oluo http://forum.donanimhaber.com/m_88802846/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 hm ben kutulu almayı seviyorum, özellikle exclusiveleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Ya tam olarak 30$ demeyelim de, altta bi topik var orada acikladim kardeslik olayini. Isteyene sherlock holmes hesabi satabilirim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Satmadan odunc alma sansimiz yok mu hatun pek seviyor sherlock oyunlarini bir de ps4 e acaip kani kaynamisken pekistirmis olayim iyice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 fizboz kardeşim olur musun ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Driveclub'a bağlanabilen var mı? Social Hub için üçgene basar basmaz hata alıyorum connection failed diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Driveclub sunucuları kapasiteye ulaştığı zaman oyuncu alımını durduruyor. Biri oyundan çıktığında sırada bekleyenlerden biri rastgele seçilip sunucuya alınıyor, multiplayer oynayabiliyor vs. Üçgene basmaya gerek yok. Sunucu müsaitse otomatik olarak bağlanıyor zaten. İster menüde olun ister yarışta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Az once ilk defa baglanabildim sanırım yavas yavas duzeltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 bu drive club nerden yüklüyoruz ? psn plus versiyon var bi tane ama para istiyor. bedeve sürüme dl yeri bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Dünyadan bi' haber. PS+ Free Edition online yoğunluktan ötürü ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 PS4 te iki farklı hesap var. Birinde ps+ olunca öbüründen de online oynanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 progamer said: PS4 te iki farklı hesap var. Birinde ps+ olunca öbüründen de online oynanıyor mu? bunu ben de merak ediyorum mesela tr hesabımla ps+ alsam uk hesabımda yararlanabiliyor mu bundan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 oynanıyor. benim tr psn plus var. uk'den oynuyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 ps plus uyeligi olan hesap primary oldugu surece secondary hesap uzerinden online oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 oh o iyiymiş ya teşekkürler bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar