Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Ben aldım sayılır valla Driveclub'ı. Hazır beklio wallet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 PS+ free edition'a bakın bence önce, demo gibi. Sonra alırsınız. Tabi fiyatı değişmeyecek ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=hW70YMmVEeo hareket ettikce uzaktaki nesnelerin kenarlari oynarmis gibi oluyor. sebebini bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 şu araba yarışı efsane gözüküyor cidden. bir ton para girecek ya şimdi. psn+ üyeliği almam lazım. 50 usd o. fifa 15 50 usd, araba yarışı 50 usd, mortal kombat çıkınca onu alacağım 50 usd. gta v çıksın o da 50 usd.. 250usd girdi bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 driveclub ne zaman cıkıyomus. fifadan ve maddendan biraz cabuk sıkıldım. destiny ya da driveclub alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 7 OCT gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 October 2014 Free Games: DriveClub PSN Edition Dust: An Elysian Tale Spelunky Pix The Cat (PS Vita Crossplay) İyi geldiler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Driveclub EU 10 Oct. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 PSN edition ne oluyor? US PSN'den PSN+ aldım valla şimdi. Umarım diğer accountta kullanmamda sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 PSN Edition: 11 tracks, 10 cars, 1 country Full: 55 tracks, 50 (?) cars, 5 countries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 bi de season pass satıyolar ekstradan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 PSN editionla Destiny'den sıkılana kadar idare ederim, sonra satın alırım oynamaya devam ediyor olursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Drive Club için PS4 almak istiyorum bir de The Order 1886. Nereden alınmalı, var mı araştıran eden hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 drive club geldi mi psn beleş olanı. ps4 aldık destiny ve fifa oynuyoz sadece. fifa'yı beklemeye aldık destiny'de baydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 ben 4 ay önce aldım hala kutusunda duruyor , fifa 15 i alınca açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 friend listimde driveclub oynayanlar var bizde preorder ettik ne iş bu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Spotçulardan almışlardır. Mağaza, US için salı, EU için çarşamba günleri yenileniyor. Ücretsiz plus oyunlarını da her ayın belirttiğim günlerinde edinebiliyorsunuz. Zaten oyunların %90'ının çıkış günü aynı, dikkat ettiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 driving force u çıkaralım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Red said: driving force u çıkaralım bakalım. http://blog.us.playstation.com/2014/09/30/which-wheels-work-with-driveclub/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 ps4 u en uygun fiyatla nerden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 N11 gayet uyguna geliyor ceklerle filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Gangren said: Ben aldım sayılır valla Driveclub'ı. Hazır beklio wallet :p psn den aldim 2.7gb download yapti lol. nasi sıkıstırdilarsa oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 2.7gb oynayabilmen icin gerekli olani oyun esnasinda update e devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar