progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 her ay değişiyor işte oyunlar. Eğer o ay onu eklersen hesabına o zaman istediğin zaman indirebiliyorsun sanırım ama şimdi açtıysan eski oyunları vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Önceki oyunlara sahip olmuyorsun. O ay hangi oyunlar bedavaysa onları indirebilirsin. Bir sonraki ay o liste değişir ve öncekileri yükleyemezsin. Ama oyunu yükledin diyelim. Sonra silmedin. Ps+ a üye kaldığın sürece o oyunu oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131208143449AA3m6FK iyiki sordum.. o zaman su sorunun alttaki cevaplari yanlismi oluyor. aslinda instant game list denen bir sey de var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 abi o koyduğun liste de gösteriyor işte hangi traihte plus promosyonu vardı hangi tarihte çıkarıldı diye. Her ay yeni bir şey geliyor işte eskileri gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Saolun haklisiniz.. Yanlis anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 sen saol basgan, sony senin dassani yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 zuurt aga gibi hissettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wT3dyanB3pk oyunu duyurduklari 8 sene oldu hala gelmedi, bir rekor kirdilar. martta demosu geliyormus bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 online için psn plus şart mı şimdi ? ana hesabım uk. fakat kredi kartı veremiyoruz şerefsizlere. üstüne 1 aylık kodu da kullanamıyorum kart kabul etmediği için. hani shoptodan falan kart alarak götürürdüm işi de şu 1 aylıkı kullanabileydim ya. tr psn açamam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 bi de şimdi gidip 100 küsür liraya 1 yıllık psn plus alıp kodu girince yine bizden kart istemesin ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 soyle yapabilirsin; bir tane us hesabi ac adresi [email protected] olsun. sonra amazon'dan psplus aboneligi kodu al bir yillik. [email protected] 'u konsoluna ekle, primary device olarak activate ediyim mi diye sordugunda et bebiskom de. bu kodu ekle. sonra ana hesabina don, ve onunla sevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 neyse şimdi uk kodu alacam ya ana hesaptan gitmek iyi hiç başka hesaplara dağılmayaım takıntılıyım. bu arada 1 aylık kodu isteyen varsa vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 trophyler falan ana heasbinda kalacak dedigim yontemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 beyler siz tr psn mi uye oldunuz us mi? fifa us de 60 dolar tr de kaçanzi.. us uyesi olucam sanırım. oyun moyun alırken sorun çıkıyor mu us'den? kredi kartı tr diye? ona da kod mu almak zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 amazondan gift code alıp dolar ekleyip oyle alısveris edebiliyosun. us vpn ve us billing adres lazım ama bunun icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 çok uğraştırıyor ya. değmez gibi o kadar uğraşa. kırk yılın başı oyun alıp ekleyeceğim fifa gibi fark olan. diğerlerinde o kadar fark yok gibi. sizler ne yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 hepsine duz euro/dolar farkı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 spotçudan kutulu aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 fizban said: trophyler falan ana heasbinda kalacak dedigim yontemle. bi hesaptan aldığında diğer hesapta kullanabiliyorsun yani. o zaman sıkıntı yok. bi tane tr psn vardı şifresini hatırlamıyorum. onla dalayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 beyler şuan tr psn'den 1 yıllık alıyorum. herhalde diğer userlarla girince sıkıntı olmaz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 barbu said: çok uğraştırıyor ya. değmez gibi o kadar uğraşa. kırk yılın başı oyun alıp ekleyeceğim fifa gibi fark olan. diğerlerinde o kadar fark yok gibi. sizler ne yaptınız? Çok uğraşma yok ki. Bir kere yapıldığında bitiyor. -VPN ve adresle siteden hesap açıyorsun. -Amazon hesaba Amerika adresi tanımlıyorsun. Bundan sonra ne zaman oyun alınacaksan Amazon'dan kendi kredi kartınla kodlardan alıp US PSN hesabına ekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Us hesabı açınca ps4 farklı bir şekil alıyor çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 US hesabı açmak istiyorum ben de, Amazon'dan PS card'lar alarak harcamalarımı yapacağım bir sorum var öncesinde. Sanırım şu an kullandığım TR hesabı ile yeni açacağım US hesabını birleştirip bir tanesini ana hesap olarak atayabiliyormuşum. Bu işlem nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2014 Birleştirme yok ama iki hesabıda kullanabiliyorsun. Birini aktive edip ana hesap yapıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Abiler bu hesap işlerine hiç kafam basmıyor. Neden hatırlamıyorum Ps3 zamanında gidip UK hesabı almıştım, daha avantajlı oluyor mu demişlerdi. Tam emin değilim. Şimdi Pound vermek koyuyor tabi Fifa 15'i aldım haşırt diye girdi. Neyse durum şöyle: - Kardeşimle benim birer tane Ps4'ümüz var. Benim hesap kardeşimin cihazında da tanımlı. - Benim hesapta PS+ var, kardeşimde yok. Ama buna rağmen nasıl oluyorsa kardeşim online oynayabiliyor. - Şimdi ben Fifa 15'i dijital olarak aldım UK store'dan. Yeni bir US hesabı alsam, kendi cihazımda Fifa 15 oynayabilir miyim ? İyice çorba oldu, ne yapayım ne tavsiye ediyorsunuz ? Bir de kardeşim US'ten aldı oyunu oynayabiliyor şimdi, ben UK'den aldım 3 gün bekleyeceğim ona sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar