Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Önceki oyunlara sahip olmuyorsun. O ay hangi oyunlar bedavaysa onları indirebilirsin. Bir sonraki ay o liste değişir ve öncekileri yükleyemezsin. Ama oyunu yükledin diyelim. Sonra silmedin. Ps+ a üye kaldığın sürece o oyunu oynayabilirsin.
Mesaj tarihi:
https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20131208143449AA3m6FK

iyiki sordum.. o zaman su sorunun alttaki cevaplari yanlismi oluyor. aslinda instant game list denen bir sey de var ama.
Mesaj tarihi:
online için psn plus şart mı şimdi ?

ana hesabım uk. fakat kredi kartı veremiyoruz şerefsizlere. üstüne 1 aylık kodu da kullanamıyorum kart kabul etmediği için. hani shoptodan falan kart alarak götürürdüm işi de şu 1 aylıkı kullanabileydim ya.

tr psn açamam şimdi.
Mesaj tarihi:
neyse şimdi uk kodu alacam ya ana hesaptan gitmek iyi hiç başka hesaplara dağılmayaım takıntılıyım.

bu arada 1 aylık kodu isteyen varsa vereyim.
Mesaj tarihi:
beyler siz tr psn mi uye oldunuz us mi? fifa us de 60 dolar tr de kaçanzi..

us uyesi olucam sanırım. oyun moyun alırken sorun çıkıyor mu us'den? kredi kartı tr diye? ona da kod mu almak zorundayız?
Mesaj tarihi:
çok uğraştırıyor ya. değmez gibi o kadar uğraşa. kırk yılın başı oyun alıp ekleyeceğim fifa gibi fark olan. diğerlerinde o kadar fark yok gibi.

sizler ne yaptınız?
Mesaj tarihi:
fizban said:

trophyler falan ana heasbinda kalacak dedigim yontemle.

bi hesaptan aldığında diğer hesapta kullanabiliyorsun yani. o zaman sıkıntı yok.

bi tane tr psn vardı şifresini hatırlamıyorum. onla dalayım
Mesaj tarihi:
barbu said:

çok uğraştırıyor ya. değmez gibi o kadar uğraşa. kırk yılın başı oyun alıp ekleyeceğim fifa gibi fark olan. diğerlerinde o kadar fark yok gibi.

sizler ne yaptınız?

Çok uğraşma yok ki. Bir kere yapıldığında bitiyor.

-VPN ve adresle siteden hesap açıyorsun.
-Amazon hesaba Amerika adresi tanımlıyorsun.

Bundan sonra ne zaman oyun alınacaksan Amazon'dan kendi kredi kartınla kodlardan alıp US PSN hesabına ekliyorsun.
Mesaj tarihi:
US hesabı açmak istiyorum ben de, Amazon'dan PS card'lar alarak harcamalarımı yapacağım bir sorum var öncesinde.

Sanırım şu an kullandığım TR hesabı ile yeni açacağım US hesabını birleştirip bir tanesini ana hesap olarak atayabiliyormuşum. Bu işlem nasıl oluyor ?
Mesaj tarihi:
Abiler bu hesap işlerine hiç kafam basmıyor.
Neden hatırlamıyorum Ps3 zamanında gidip UK hesabı almıştım, daha avantajlı oluyor mu demişlerdi. Tam emin değilim. Şimdi Pound vermek koyuyor tabi Fifa 15'i aldım haşırt diye girdi.

Neyse durum şöyle:

- Kardeşimle benim birer tane Ps4'ümüz var. Benim hesap kardeşimin cihazında da tanımlı.
- Benim hesapta PS+ var, kardeşimde yok. Ama buna rağmen nasıl oluyorsa kardeşim online oynayabiliyor.

- Şimdi ben Fifa 15'i dijital olarak aldım UK store'dan. Yeni bir US hesabı alsam, kendi cihazımda Fifa 15 oynayabilir miyim ?

İyice çorba oldu, ne yapayım ne tavsiye ediyorsunuz ?
Bir de kardeşim US'ten aldı oyunu oynayabiliyor şimdi, ben UK'den aldım 3 gün bekleyeceğim ona sinir oldum.
  • Yeni Oluştur...