fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ehue ben aldiktan bi kac gun sonra almistim direk iadeyi. 430$ a gelmis oluylr iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 kdv'yi mi yolluyolar? nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gumruk ucretini iade ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Oha o niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bana 399$'a falan geldi alet amazondan 110$ iade + 30$'da kupon verdiler :D Tekrar baktımda 110$ refund + 30$ kupon , 535'ten düş işte, yapamadım hesap mehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 oha 30$ kupon gelmedi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Siz mail mi attınız da adamlar karşılıyor bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ben aradım direk. ama şimdi kendiliğinden yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Ben mail falan atmadım, direk 2 ay sora refund ettiler 110$ , 30$ kuponda şöyle oldu, gerizekalı UPS 3 günde gümrükten çekemeyince, live supporttan dedim hacı çalışmayın şu gerizekalılarla, DHL varken. Onlarda dedi kusura bakma al 30$ kupon sağol bilgilendirdiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 amazondan direk tr'ye mi yollatıyorsunuz? yapıyolar mı o işi? bi de gümrük ücretini niye iade ediyor adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Hala yapıyorlarsa hemen alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yollamıyo artık amazon. fizbana yolladık daha gerek yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Bu gecici bir olaymi gercekten merak ettim, hala varsa iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 gumruk bedelinin geri odemesi hep vardi. Su an amazonda ps4 yok ama o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Geçen PS4 vardı ama TRye göndermiyoruz dediler bana acaba tekrar göndermeye başlarlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 senden fazladan tahsil ettikleri gümrük ücretini mi iade ediyorlar yoksa sen mi ödeme yapıp gümrükten çekiyorsun sonra amazona bildirip iade alıyorsun ? ben amazondan birkaç ürün almıştım gümrük vergisi içindeydi hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Amazon'dan PS4 sipariş edince expedited shipping ile yolluyor yani gümrük için ekstra ücret alıyor Amazon. Bu da 400$ + 130$ gibi bir ücrete denk geliyor yanılmıyorsam. Gümrük ücretini amazon ödededikten sonra elinde kalan parayı geri yolluyor. Meblağ değişebiliyor. Kimisi 60$ almış falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 hah işte onu merak ediyordum. ben amazon.de'ye bakıyorum ama girmiyor stoka bir türlü. Neyse vazgeçtim zaten. Adam gibi stoklar dolsun öyle alırım. Oyunlar da çıkar zaten o aralar yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Second son çıkana kadar almanın pek bir mantığı yok dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Dün gömdüm bi tane Bimeks'ten, bugün gelir heralde sdf Ne oynuyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 second son mı? infamous asla konsol aldıracak bi ip değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 illa alıcam diyen için söylüyorum. Düşün yani classic bir beat em up bile mevcut oyunlardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 second son cokda aldiracak bisey degil evet katiliyorum AMA MGS GELIYOR LAN MGS ALO MGS ama oda 4 saatte bitiyor AMA MGS LAN MGS SINEYK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 inFamous serisini severek oynadım, Second Son'ı da kaç puan alırsa alsın oynayacağım. ACIV'ü keyifle oynuyorum. Uncharted, MGS falan geliyor. Killzone'u da merak ediyorum ama onu Move ile oynamak isterdim, 3'ü move ile oynadım ve çok keyif almıştım. Next-Gen satışlar firmaları gaza getirmiştir yüzde yüz. Oyun kıtlığından dolayı ne çıksa satılır, o yüzden E3'e kadar oyun üsüne oyun duyurulur. Bu arada Sony GDC'de PS4 Virtual Reality gözlüklerini duyuracak deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Killzone çok sıradan bi shooter. Grafikleri dışında hiç bir olayı yok ya. Sıkılıp bıraktıydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar