Pasha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Amazon'dan digital gift card alamiyoruz heralde? Fifa 50$, tr store'da 180 tl, d&r vs. de 210 tl. Yari yariya farkediyo resmen sacmalik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Aliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Illa us billing address istiyo, nasi yapicaz baska? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 gamestopda da vardi bugun, gecti artik heralde stoksuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 dün kurdum ps4 ü. software update çaktım hemen. bitirdi reset attı ve blue light kısmında kitlendi kaldı. "hay mına, gitti alet" diye düşünürken elle kapatığ açtım düzeldi. başkasına da olursa tırsmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Benim Ps3 PSN'im UK'di. Fifa 14, ultimate team vs de ona bağlı. Şimdi online oyun almak için kur farkından US store daha avantajlı gördüğüm kadarıyla. Bunun için US PSN hesabı açmayı düşünüyorum. Gidip US PSN hesabı açsam bunu primary yapabiliyor muyum (UK'i önceden yapmıştım) Şimdi Fifa ve BF4 UK hesabında, US'i primary yapmak oluyorsa UK de olduğu için bu oyunları oynayamıyor muyum ? Nasıl oluyor bir bilen anlatabilecekse süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 oyunları başka hesaptan girip oynarsın ama savelerin öbür hesapta kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Açacağın US hesabına PSN+ alırsan, EU hesapta online oyun sıkıntı olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Ben almaktan vazgeçtim stok açtılar. Karta 1000 lira atıp limit açtım sırf şunun için. Vazgeçince gittim mobilya aldım bütün parayla, biraz kaldı onla da fırın alıcam. Börek falan yaparım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 playstation cafelerde börek yap sat. gelen parayla bütün oyunlar + aksesuarlarla ssd li ps4 alırsın. çok mantıklı bir hareket olur fırın alman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 deadwool boşver abi fırın alman ps4den daha hayırlı olmuş, en azından işe yarayan bir şeye para vermişsin. Önemli bir fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 JestersTear said: deadwool boşver abi fırın alman ps4den daha hayırlı olmuş, en azından işe yarayan bir şeye para vermişsin. Önemli bir fark. Nereye gülüyoruz burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 kaçırdın ya geçti artık bidahakine kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 PS4'ü satmayı planlıyorum. 1450 tl. geldiği gibi elimden çıkarmak zorunda kalıyorum ama neyse. 1 controller haricinde ekstra aksesuar bulunmuyor. açılmadı kutusunda temiz garantili faturalı bilmemneli. elden teslim edebilirim taksim/şişli/beşiktaş hattı. kargo olursa alıcıya ait. ilgilenen olursa öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 iyiymiş. ben alabilirim. haber veririm de kaparlar muhtemelen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 haha zaman geçtikçe, alıcısı çıktıkça fiyatı yukarı çekicem zaten.(+1 dürüm ya da +2 bira gibi) hiç satasım yok açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 dürüm bira falan denmiş, koşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Fifa aldım NBA alıcam. Var mı kesin al diyeceğiniz oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 nba live alma da ne alırsan al. killzone iğrenç bir oyun onu da geç. knack idare ediyor. plus üyeliğin varsa don't starve beleş zaten o da götürüyor. tomb raider oynamadıysan alabilirsin mithiş oyun. başka da alınacak bir şey yok şu an ps4'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ekstra controller var, sony eurasia garantili. direk git dh'de sat. 1600'e vs satarsin en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://www.syd.com.tr/SONY-PS4-PLAYSTATION-4-500-GB-24-AY-EURASIA,PR-635.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 US PSN'e geçesim var. Amazon'da Killzone Digital Download 40$ şuan. Yani hiç çekilmez TR PSN falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Bu arada bugün vatan'a uğradım, AC4'ün etiketinde 275₺ yazıyordu, medimarkt'ta da öyleymiş, Aral zam yapmış oyunlara, hepsi 280₺, loooool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Playstation Now beta cikti diye mail geldi. Hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar