Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
30 gun bisey olursa amazon karsiliyo herseyi, onun haricinde nolucak abi? O kadar elektronik aldim ya bozuk cikti ya saglam. Sonra bozulan hic olmadi ki tr'de zaten ne stok var ne on siparis.
Mesaj tarihi:
valla alan aldı abi, bu forumdanda tanıdık vs vasıtasıyla alanlar var veya gidip geceden kamp kuranlar falan.

Yarın öbürgün bozulmaz ya hep sağlamdır ya hep bozuktur mantığı pek mantıklı değil bence. Tabii sizin kanaatiniz gene.
Mesaj tarihi:
baya tecrübesizim bu konsol muhabbetinde. ps4 amerika'dan getirildiği takdirde oyunlarında ya da network'ünde herhangi bir sorun çıkar mı?
Mesaj tarihi:
Ps i olanlar, ben ilk defa konsol aldım. Hic bilmiyorum ilk kurulumu. Uye filan olmam gerekli mı bir yerden, sign up filan? Veya psn almam lazım mı? Yoksa direk hardware i kur tak cd yi oyna mı?
Mesaj tarihi:
kurulu zaten psn hesabı açacaksın sadece,

amex kart varsa veya biraz çetrefilli olsun ucuz olsun amazondan alırım diyorsan us yap ülkeni hesap açarken,

tr store oyunlar biraz daha pahalı ama senelik plus üyeliği daha ucuz avrupa ve us bölgesine göre,
Mesaj tarihi:
Peki us psn hesabında hiçbir sekilde erisemiyor muyum tr Store a?

Online oynarken us networkden mı eslesiyorum mesela eğer us psn varsa? Yoksa o farketmiyor mu?
Mesaj tarihi:
Heh önemli soruydu bu cidden. Ping yüksek çıkar filan diye düşünüyordum.

Psn üyeliği beles sanırım ama playstation plus paralı. Hem us psn hem tr psn açabiliyorum şimdi öyle mı? İyiymis
Mesaj tarihi:
Peki PSN accountu ps4 un ana psn accountu degistirilebiliyor mu. yani ben tr psn icin ps4 u ana makine olarak atadim, bu ps4 1 tane daha psn tarafindan atanabiliyor mu
  • Yeni Oluştur...