Pasha Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 30 gun bisey olursa amazon karsiliyo herseyi, onun haricinde nolucak abi? O kadar elektronik aldim ya bozuk cikti ya saglam. Sonra bozulan hic olmadi ki tr'de zaten ne stok var ne on siparis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 valla alan aldı abi, bu forumdanda tanıdık vs vasıtasıyla alanlar var veya gidip geceden kamp kuranlar falan. Yarın öbürgün bozulmaz ya hep sağlamdır ya hep bozuktur mantığı pek mantıklı değil bence. Tabii sizin kanaatiniz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 baya tecrübesizim bu konsol muhabbetinde. ps4 amerika'dan getirildiği takdirde oyunlarında ya da network'ünde herhangi bir sorun çıkar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Geri iade olur ama sorun çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bi tek blu-rayleri okumuyor galiba. Orası 1. bölge burası 2. bölge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 1550 lira olan cihazi 1100 liraya aldim. e bozulma ihtimali %30 altinda olduguna gore kardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kermite dokundurtmazsaniz bozulmaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 1550'ye de alınmaz yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 deadwoll said: aquila said: neweggde bundlelar var. Abi o bundlelar çok kötü ya. Baktım bugün. Hele bir tane shooter bundle'ı var, cod:ghosts veriyorlar falan :( Al bi alet ya. Diablo bf4 atarız paşalar gibi asdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 fizban said: 1550 lira olan cihazi 1100 liraya aldim. e bozulma ihtimali %30 altinda olduguna gore kardayim. abi iki üç ay sonra bir arıza oluşursa ne yapacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yenisini alirim amazondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ahashdashd sequo tier bi cevap oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.ign.com/videos/2014/01/17/xbox-one-vs-playstation-4-the-results-ign-versus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kale alınacak bir puanlama değil o, ign'e giren psci nerdlerin zerglemesi işte, gereksiz bi oylama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 isine gelmeyince adfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 xbox one controller daha iyi ama artık ne işe yarar orası manidar. mmmhhps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Ps i olanlar, ben ilk defa konsol aldım. Hic bilmiyorum ilk kurulumu. Uye filan olmam gerekli mı bir yerden, sign up filan? Veya psn almam lazım mı? Yoksa direk hardware i kur tak cd yi oyna mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 kurulu zaten psn hesabı açacaksın sadece, amex kart varsa veya biraz çetrefilli olsun ucuz olsun amazondan alırım diyorsan us yap ülkeni hesap açarken, tr store oyunlar biraz daha pahalı ama senelik plus üyeliği daha ucuz avrupa ve us bölgesine göre, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Peki us psn hesabında hiçbir sekilde erisemiyor muyum tr Store a? Online oynarken us networkden mı eslesiyorum mesela eğer us psn varsa? Yoksa o farketmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 oyun cikartsinlar artik. Sinir geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Bir kaç tane hesap açabilirsin abi. Bi tane tr için aç bi tane US için aç işte. Bi hesaptan indirdiğine öbürlerinden de girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 su son soru onemli Fifa oynarken us network mu oluyo mesela us den alinca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 fifa oynarken önemli değil network. pinge göre veriyor rakibi karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Heh önemli soruydu bu cidden. Ping yüksek çıkar filan diye düşünüyordum. Psn üyeliği beles sanırım ama playstation plus paralı. Hem us psn hem tr psn açabiliyorum şimdi öyle mı? İyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Peki PSN accountu ps4 un ana psn accountu degistirilebiliyor mu. yani ben tr psn icin ps4 u ana makine olarak atadim, bu ps4 1 tane daha psn tarafindan atanabiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar