senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 oyun çıkarıp bunu pro oynatır normali oynatmaz şerefsizliği yapmasınlar da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Bu sene E3'de duyuru bekleyenler var.. hatta developer kitleri firmalara gitmiş diye açıklamalar var. hatta kojima oyunu direkt ps5'e yapıyor falan deniyor. konsol 6. yılına girerken söylentiler hava uçuşuyor. ama bu sene E3'de önemli şeyler olabilir bence. pro daha ikinci senesinin içerisinde ama 4k 60fps verecek ps5 çıkartırlarsa peynir ekmek gibi satarlar. bence last of us 2 ve death stranding'in çıkış zamanları konsol hakkında fikir verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 applev0dka said: hatta kojima oyunu direkt ps5'e yapıyor falan deniyor. kendimi yakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 valla daha iyi işlemci, daha iyi grafikler 4k-60fps olacaksa o oyun kesinlikle ps5'e çıkmalı. her konsolu aldıran bir oyun oluyor, death stranding açık ara ps5 aldıran oyun olur çıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 mimari bu jenerasyon musait oldugu icin ps4 oyunlarini yenisine gecirebildigimiz surece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 ps5'te 4k-60fps'i mümkün görmüyorum ben. 4k-30 fps sabit hale gelecektir. keşke 1080p-60fps sabit olsa ama sony hep 4k üzerine gidiyor. zaten konsolda casual kitleye çok hitap ettiği için ve tv'lerle direkt bağlantılı olduğu için 4k üzerinden reklam yapmaları da kendileri için daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 anamm bu trackmania turbo negzel bişiymiş ya bağımlısı oldum oyunun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Aa dogru o geldi. Trackmania pc de free idi deli gibi oynuoduk. Muzikleri falan cok guzeldi. Sapik gibi rekor kasmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 müzikler yine güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 abi zamanında deliler gibi trackmania nations oynayıp dururduk arkadaşlarla. bu da güzelse sarar baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Sürüş dinamikleri farkli sanki nationstan, drift agirlikli sanki bu biraz Nationsta drift yoktu diye hatirliom da yillar oldu oynayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 gece downloada bıraktım trackmania'yı akşam girerim. rekorları kapıştıralım psnleri paylaşın gençler psn: applevodka_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 aynen abi bende bu gece indiriyim kapışalım :D psn: kerbolicious eklemeyen varsa eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 spiderman 300 lira galiba digital fiyatı. ne güzel memleket ya. 5 tane spiderman gibi oyun alsan neredeyse bir askeri asgari ücret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 asgari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ps4 pro zamlanıcak diyorlar. 2350-tl olacakmış. ulan ne alacağıma karar veremedim hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ikinci el ps4 al ps5 bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Madmax nasıl indirek mi hele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 =)) said: ikinci el ps4 al ps5 bekle yok ya nintendo switch alır stardew valley oynarım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 serjuhan said: Madmax nasıl indirek mi hele? çok oynayamadım da ilk izlenimim başarılı. trackmania'ya daha çok sardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 totemic said: =)) said: ikinci el ps4 al ps5 bekle yok ya nintendo switch alır stardew valley oynarım daha iyi. Ya ya xbox alip 300 lira verip ici bos sea of thieves oynarim.. Pardon kotu önerileri alıntılayıp daha kötüsünü yaziyorduk di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 stardew valley dediğin ömrü 2 hafta, bilemedin 1 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 spidermanin cikisi tarihi ve preorderi aciklanmis,dijital versiyon 300 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ps4 te de var stardew valley al oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 madmax'i bitirmiştim ben. çok sevdim o oyunu, ayıla bayıla oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar