applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 öyle bir aptallık yapmazlar diye düşünüyorum. lokalizasyonun dibine vuruyor adamlar. sosyal medya hesapları aktif çalışıyor, üstüne bir çok kaliteli yapımda TR altyazısı ile geliyorlar falan şimdi detroit TR altyazılı olacak. Adam oyun satamayacağı ülkenin dili ile uğraşmaz. birden oyunlar %40-50 pahalılaşırsa oyun da satamaz. sony aptallaşmaz o kadar. dimi ? lan ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=7OSbKOUts2c 5. dakikada falan bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 12 aylık plusları çekin bu ay kaçırmayın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Exclusive oyunlara ek paketlere indirim geliyordu ki geri çektiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 23'üne kadar devam plus indirimi. 22'sinde alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 evet bende gördüm "sadece playstation'da" diye bi menu vardı ama indirimli fiyatlar gözükmüyordu. şimdi store updatelenmiş ama o menu hiç yok. belki şu andaki indirimler bittikten sonra gelecektir. şu andaki indirimler 8inde bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 şimdiki indirimler bitsin de yenileri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Gelmis bloodborne, for honor da indirimdeyken kapayim ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 FOR HONOR'un single player story mode falan var mı? sadece multi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 for honor ded geym ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ded med, millet oynarken cok icimde kaldiydi. Yine serverlarda vardir bikac kisi illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 for honor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ölü oyun alacağına monster hunter al gel oynayalım birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Olm cok pahali ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 rainbow 6 alsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 herkes nekrofili ya.. ölü oyunları seve seve bitiremediniz sdsafa perşembe bir süpriz yapar mı monster hunter %30 indirim falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 sen monster hunter'ı nası oynuyosun abi benim zamanım yok o grind için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 daha başlamadım oynamaya şu horizon bitse başlıcam da. 18:00 işten çıkıyorum 18:40 evdeyim 20:00-21:00 den sonra oynuyorum gayet oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 of ne güzel hayatlar var ya.. ben bekarken; 17.30 işten çıkış. 17.35 eve varış. 18.00 -00.00 oyun. şimdi yapamıyoruz tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Ben 7 den önce çıkamıyorum eve de en erken 20:30 gibi giriyorum yemek vs 21:30 gibi anca başlıyorum çok oynayasım yoksa 23:30 gibi bitiyor oyun faslı yok çok oynayasım varsa uyku problemim olmadığı için 03 e kadar takılıyorum sabah 7:30da kalkmam yetiyor zaten. Hanım sağolsun hiç kasmıyor bu konularda o da kitap, belgesel fln takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 totemic said: of ne güzel hayatlar var ya.. ben bekarken; 17.30 işten çıkış. 17.35 eve varış. 18.00 -00.00 oyun. şimdi yapamıyoruz tabi.. bir şöyle hayatım olmadı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 haftada 4-5 saat ps4 oynasam şanslıyım diyorum. şu ara tatil oynayabiliyorum da, okul başladığında yine günde yarım saate fln iner o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 DareJedi said: uyku problemim olmadığı için 03 e kadar takılıyorum sabah 7:30da kalkmam yetiyor zaten.. cok ozeniyorum boyle insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 özenme ömürlerinden yiyor onlar :P şaka bi yana 3 te yat 7de kalk, uzun dönemde sağlıklı bir hareket değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 3 te yat 7 de kalk hep olan bir şey değil zaten ayda 2-3 kez anca. Hoş normalde de 6 saatten fazla uyuyan bir insan değilimdir. 4.5 sene yüzme takımı için 4:30 7:30 arası antrenman yapınca bünye alışık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar