Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games - II

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öyle bir aptallık yapmazlar diye düşünüyorum.

lokalizasyonun dibine vuruyor adamlar.

sosyal medya hesapları aktif çalışıyor, üstüne bir çok kaliteli yapımda TR altyazısı ile geliyorlar falan şimdi detroit TR altyazılı olacak.

Adam oyun satamayacağı ülkenin dili ile uğraşmaz. birden oyunlar %40-50 pahalılaşırsa oyun da satamaz.

sony aptallaşmaz o kadar. dimi ? lan ha ?
Mesaj tarihi:
evet bende gördüm "sadece playstation'da" diye bi menu vardı ama indirimli fiyatlar gözükmüyordu. şimdi store updatelenmiş ama o menu hiç yok. belki şu andaki indirimler bittikten sonra gelecektir. şu andaki indirimler 8inde bitiyor.
Mesaj tarihi:
Ben 7 den önce çıkamıyorum eve de en erken 20:30 gibi giriyorum yemek vs 21:30 gibi anca başlıyorum çok oynayasım yoksa 23:30 gibi bitiyor oyun faslı yok çok oynayasım varsa uyku problemim olmadığı için 03 e kadar takılıyorum sabah 7:30da kalkmam yetiyor zaten. Hanım sağolsun hiç kasmıyor bu konularda o da kitap, belgesel fln takılıyor.
Mesaj tarihi:
totemic said:

of ne güzel hayatlar var ya..

ben bekarken;

17.30 işten çıkış.
17.35 eve varış.
18.00 -00.00 oyun.

şimdi yapamıyoruz tabi..

bir şöyle hayatım olmadı ya...
Mesaj tarihi:
3 te yat 7 de kalk hep olan bir şey değil zaten ayda 2-3 kez anca. Hoş normalde de 6 saatten fazla uyuyan bir insan değilimdir. 4.5 sene yüzme takımı için 4:30 7:30 arası antrenman yapınca bünye alışık oluyor.
  • Yeni Oluştur...