Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 poor mans mario kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 mokoko said: applev0dka said: ben bekliyorum monster hunter indirime girdiği gibi yapıştırıcam r6 al boşver mhw yeni operatör açmak için oyuna 411846143 saat gömmek mi ? no thx eskimedi mi bir de r6 baya oldu. yeni oyun monster hunter ayrıca çok tatlı görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 3 hesap her birinde ortalama 220 seviye olacak kadar oynadım rainbowu halen de gideri var ekip olduğu sürece. Ama üst seviyelerde sürekli drop shot yapanlar klavye mouse kullananlar var keyif kaçıyor arada ama arkadaşlar ile olunca hep eğlence kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 benide alsanıza aranıza :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Olur davet atarım bundan sonra bizim ekip genelde ya 5 kişi oluyor ya da 4 oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 yarına inmiş olur bi bakıyım nası bişiymiş görücem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 casual oynuyorsanız ben de geliyim ama gamepad ile aim yeteneğim 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Laurelin said: poor mans mario kart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 valla onları bilmemde ben casual oynicam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Fin said: p5 cdim kırılmış digital indirime girse keşke ps4 bundle yapmis 55tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 applev0dka said: dediğim diğer oyun da şu fighting force kuzenle az co-op oynamadık.. çok zordu lan eskiden oyunlar. bunu bitirmek için az kasmadık ya Anaa Haggar Biz de kuzenle oynardık deli gibi bunu, oynaya oynaya rahat bitirir hale gelmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Yeni yazilim guncellemesi betasini denemek isteyen varsa kod atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2018 ben alabilirim bi dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 var mı başka ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Mart ayında verilecek oyunlar PS Plus tarihinin verdiği en iyi oyunlar olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 alla alla neymişler acaba? böyle diyolarsa kesin benim önceden aldığım bi oyun çıkar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Viçır falan olabilir. Alacak adam kalmadı zaten artık, alın ulan bedava kültürlenin diyebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 bunu çıkardıları yer ispanya ps'te çalışan bi elemanın videosuymuş https://www.reddit.com/r/PlayStationPlus/comments/7ydy3r/playstation_spain_employee_says_that_the_march/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 god of war ve uncharted olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 god of war'ı yeni aldım vallahi olay çıkartırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Bu ispanyanın havasında suyunda bişi var. GoT'u da geçen sene HBO İspanya yanlışlıkla yayınlamıştı önden. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 mal olabilirler bizim gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 applev0dka said: var mı başka ?? ben de isterim hala varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 eğer verdiği en iyi oyun şeklinde söylenti doğruysa ya 2 tane tam sürüm 3A yapımlar verirler. Ya da daha yeni çıkmış bir oyun olur. 2016 şubat ayında nba 2k16 vermişti sanırım. Böyle birşey çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 origins ve fifa 18 verirmiş. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar