GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Olmuyo bende brolar key varsa alırım da bende de olmaz çünkü registered di mi... offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Varsa bir invite alabilirim, deadwoll nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 GokTuRK said: dreagloth said: evet 12 haneli olması lazım 12 haneli maildeki ile zaten beya access deki aynı ama not valid diyor. Acaba us psn diye mi? evet bende de olmuyordu.. kodlar avrupa icinmis.. us psn'de calismiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 dreagloth tsk tekrardan, yarin 3 CET (17:00 tr saati) aciliyor. 26 GB dl var. merak ettigim bir oyum degildi, ama oynanis hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 PSN'de baslamadi mi? giremiyor servera.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 yeni firmware ile usb 3.0 external diske oyun atma ve oradan oynayabilme opsiyonu geliyor :D oh be wii de vardi su homebrew ile ve benim gibi oyun arsivi kasan biri icin paha bicilmez bisidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 öh be sonunda 500gb cihaz hele benim gibi internetiniz limitliyse : GTA V zaten 100gb yaklaştı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 PS4 Pro'ya eski oyunlara Performance Boost özelliği gelmiş :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Tümüne mi? İnsan gibi bloodborne oynanabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 tr psn'de problem mi var? gıremıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Subat ayi: LittleBigPlanet 3 // PS4 Not a Hero // PS4 Starwhal // PS3, cross buy with PS4 Anna — Extended Edition // PS3 Ninja Senki DX // PS Vita, cross buy with PS4 TorqueL // PS Vita, cross buy with PS4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 lbp ilaç gibi ya ama 2. dualshock çok para dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 babalar buddy olayı devam ediyor değil mi? aylar sonra ps4'e oyun alayım dedim. bf1 104 lira düşmüş, bunu bir arkadaşla alacağım eğer ok derse de sıkıntı olmaz iki kişi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 buddy olayı nasıl işliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 bir kişi alıyor bi hesaba, bölüşüyorsun parasını sonra işte şifresini sana da veriyor o hesabın. sen o hesaptan indiriyorsun alete işte sende de kurulu oluyor. sıkıntı olmadan oynayabiliyorsun hdd de kurulu olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 buddy olayı devam ya biz benim biladerle yapıyoruz mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 o zaman fifa 17'ye buddy var mı asdffsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 trick mrick yok mu ya düz denedim daha önce biri online olunca diğerinin hesaba giremiyorsun. kendi hesabındayken de izin vermiyordu. okudum şimdi primary ayarı gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Tabii iki taraf da birbirinin hesabini primary yapmasi gerekiyor. Ya da tum oyunlar tek bir kisinin hesabinda toplanacaksa, digeri kisinin o hesabi primary yapmasi yeterli. Fakat oyunlarin toplandigi hesabin sahibi kendi makinasinda primary yapmasin. Her hesap sadece 1 makinada primary olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 DarKRideR said: o zaman fifa 17'ye buddy var mı asdffsad PSN store'da EA indirimi var fifa 88,10 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Yanlışın var plus üyelerine daha da ucuz. http://image.prntscr.com/image/ea8457094c314f54a5c73f55172a6a1a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 o orani gorunce zaten futboldan nefret ettigim halde benim bile alasim geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 aynen ben 4 gün önce aldım o fiyattan zaten, buddy olayına falan hiç girmedim. bf1 de 100TL'ye mi ne geliyor onu da alasım var aslında indirim bitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 single icin titanfall istiom bende ama bu donem gelen oyunlar fakir birakti + monitorum patates oldu yeni monitor bulmam lazim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 şu titanfall - bf1 paketi aslında güzel ama eminim titanfall hiç oynamam sdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar