bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 fifa16 yı 80 liraya göndereyim :)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Battlefield 1 almak istiyorum 120 TL daha önce hiç almadım digital olarak kaç günde iner bu :) Ayrıca Mount&Blade Warbands var 40 lira falandı oynanır mı ps4 te nasıldır?
totemic Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 ben aldım 43 saat diyordu 3mbit ile. (akk sağolsun.)
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 bu ayın ps+ listesi; Day of The Tentacle Remastered, PS4 (Cross buy on PS Vita) This War of Mine: The Little Ones, PS4 Blazerush, PS3 The Swindle, PS3 (Cross Buy on PS4 and PS Vita) Azkend 2, PS Vita Titan Souls, PS Vita (Cross Buy on PS4) this war of mine gayet sevindirdi.
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2017 psn plus almalık oyun vermiyorlar artık malesef nerde o ps3 oyunları :
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 psn plus almak zorundayız zaten o yüzden psn plus almalık hediye diye bir şey yok dsfdsfs.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 ds4 ile fps nasıl oynarım diye düşünürken baya baya alıştım ya. şimdi çok rahat geliyor bf1..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 bana bi yardım edin ya :) ps4 netflixten öteye gitmiyor sadece onun için açıyorum oyun yok çünkü elimde; fifa16 division watch dogs destiny (ek paketi almak gerekiyormuş) spiderman knack var bu oyunlar pek işe yaramıyor sanırım division sarmıştı ama yalnız kaldım bıraktım psn plus almamız gerekiyor sanırım bitmiş üyeliğim 12 ay 149 diyor çok para :/ bunu taksitli mi alıyor tek mi çekiyor? bunun haricinde battlefield 1'i alayım mı veya şu oyunu al indirimden büyük keyif verir dediğiniz var mı? bişeyi almaya cesaret edemediğimden store u açıp kapatıyorum. kahrolsun korsan oyunlarla büyümemiz :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 fifa dışında hep kötü oyunlar almışsın bf1 al tek başına da akarsın baya idare eder ayrıca konsolda shooter oynamak yerine ps4'ün hakkını ver de düzgün exclusive oyunlarını da oyna bari yazık.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2017 destiny baya iyi bu arada son expansion, olmus hani sayesinde wowu biraktim asfddfsa
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 baya saglam oyunlar geliyo onumuzdeki bi kac ay resident evil 7, for honor, horizon zero dawn. VR'iniz varsa star trek bridge crew, eve valkyrie falan efsane. resident evil 7 de VR destekli super olacak diye umuyorum. onlar gelene kadar final fantasy xv gogo ps4 oyun bulamiyorum diyen ya yanlis tercih yapiyodur ya da hayatsizdir lel
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 bLackcha0s said: bana bi yardım edin ya :) ps4 netflixten öteye gitmiyor sadece onun için açıyorum oyun yok çünkü elimde; fifa16 division watch dogs destiny (ek paketi almak gerekiyormuş) spiderman knack var bu oyunlar pek işe yaramıyor sanırım division sarmıştı ama yalnız kaldım bıraktım psn plus almamız gerekiyor sanırım bitmiş üyeliğim 12 ay 149 diyor çok para :/ bunu taksitli mi alıyor tek mi çekiyor? bunun haricinde battlefield 1'i alayım mı veya şu oyunu al indirimden büyük keyif verir dediğiniz var mı? bişeyi almaya cesaret edemediğimden store u açıp kapatıyorum. kahrolsun korsan oyunlarla büyümemiz :) abi nasıl bir vizyonsuzmuşsun sdlfjsd. ps4 alıp şu çöp oyunlara verdiğin paraya yazık.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 :D ps4 benim değildi (bir arkadaş ekolü) eniştemindi ya yeğen olunca o da mba falan verdi bana geri alırım sonra diye kaldı işte bende ben bir gaz fifa16 ve division aldım fifayı oynayamıyorum artık bayıyor futbol beni, arkadaşlarla da oynardık ama dayanamıyorum eskide kalmış division'ı güzel oynadım sonra koptum şimdi oyun bulamıyorum daha doğrusu karar mekanizması çökmüş anskiyete bozukluğu olan biri olarak 500 kere düşünüyorum ulan battlefied 1 mi alsam çok para ya.. başka oyun mu alsam falan diye :)
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 indirimlerden kovala ama şuan pahalılaşmıştır. düşüyor ara sıra. battlefield 1 uzun götürür. onun dışında uncharted 4'ü ps sahibi her insanoğlu oynamalı. kusursuz bir oyun. psn plus rocketleague falan vermişti mesela ben onu aylardır oynuyorum. tam bir çerez oyunu. sıkılınca 2 maç atıp çıkıyorum sdfs. last of us oynamadıysan oyna kesinlikle. dark souls serisi bloodborne falan da deneyebilirsin zevkine göre.
Oski Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 suraya da bak gelecek icin http://www.gamespot.com/gallery/the-biggest-ps4-games-to-play-in-2017/2900-1037/
Goering Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 for honor beta keyleri gelmis, 26-29 ocak arasi aktif olucak oyun: ubisoft bazilarina 3 invite vermis, ubisoft'ta da arkadas olmak gerekiyor sanirim yollamak icin. tabii ki bana gelmemis, biri invite eder diye umitlendim. ubi ID: opnyreyes psn ID: opnyreyes
Goering Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 dreagloth said: kabul et fri inv i, atayım inv kabul ettim, bekliyorum. tesekkur ederim simdiden: bana da x3 invite gelirse burdan tren yapariz (:P)
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Ya bana key gelmiş beta için for honor da psn e yazdım key i not valid diyor. Beta access deki keyi oan deki redeem codes bölümüne yazmayacak mıyım?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 goerin, bombilo site açılırsa atıcam inv size
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 dreagloth said: evet 12 haneli olması lazım 12 haneli maildeki ile zaten beya access deki aynı ama not valid diyor. Acaba us psn diye mi?
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 goering ok, bombilo senin pc var diye invited gösteriyor aynı hesaba ps de ekleyemezsin.
Öne çıkan mesajlar