Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Xaenin said: Abi DayZ standalone ya da Rust alacağınıza Arma 2 ve Arrowhead alıp DayZ: Origins oynasanız standalone çıkana kadar. Hiç laf dinlemiyorsunuz ki. Onu oynuyoruz zaten. Standalone Dayz ile Arma II Dayz 'in combatı arasında fark varmı? Arma II olan çok kötüydü, üzerine balta ile koşan adamı bile vuramıyorsun, hani kılıçla adam kovaladığım çok oldu, bi dmr ile pusup gelen geçeni vurmak eğlenceliydi o da bir süre sonra bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Standalone shooter abi, modda adam vurmak çok daha zor. Koşup koşup adam görünce durup vurmak diye bir şey yok örneğin modda, ki standaloneu easy mode ve düz shooter yapan şeylerden biri de bu. O yüzden modda adam vurunca ben çok daha pis tatmin yaşıyorum, çünkü gerçekten vurduğun mesafeye ve adamın durumuna göre gerçekten bazı zamanlar hiç kolay olmayan killer alıyorsun, salya sümük dağıtıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Çoook sağol, böyle bir yorum arıyordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Arkadaşlar paticik olarak bir serverda oynuyormusunuz yada çoğunluğun olduğu bir server var mı ? http://toprustservers.com/server/9403 a girdim ama paticikten kimseyi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 MeTh said: Arkadaşlar paticik olarak bir serverda oynuyormusunuz yada çoğunluğun olduğu bir server var mı ? http://toprustservers.com/server/9403 a girdim ama paticikten kimseyi bulamadım small radtown civarındayız o serverda bügün paticikten 2 kişiyle daha karşılaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Beyler sizin evi raidliyolar şu anda mesajı görürseniz online olmaya bakın en alttan orta boşluğa kadar barikatları üst üste koyarak çıkmış Einar diye bi eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 yeni server actim, paticanlari bekliyorum :P gecici olarak soyle bi sayfaya koydum bilgileri, 1-2 gune site ayarlicam (rustoyna.com olacak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Oyuna verdiğim paraya acıyorum şu anda. Uzun süredir doğru düzgün bir yenilik getirmediler oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SCelen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Hile durumu noldu şuan oyunda? Official serverlarda düzgün oynanabiliyor mu hacksiz? Ona göre alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Oyunu sil baştan yapmaya karar vermişler. Yarım yamalak anladığım kadarıyla eski kodlama sistemlerinde bişey değiştirmek gerekince hem çok uğraştırıyomuş, hem de 1 şeyi düzeltip 10 şeyi bozuyomuş. o yüzden baya baya baştan yapmaya karar vermişler. şu anda oyunu açarken Play Normal Rust, Try Experimental Version diye 2 seçenek çıkıyor. Eski versiyonunu geliştirmeyi durdurdular yenisine abanıyorlarmış. Hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Ahah böyle olacağı belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Zaa tekrar yap tekrar sat ayni oyunu muhaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 expansion pack yapiyoruz ayagina kickstarter da acsinlar, ooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 hunty said: Zaa tekrar yap tekrar sat ayni oyunu muhaa. böyle değil bu. önceden Rust'ı almış olanlar yeni haline full access sahip olacaklar. eskisini kekeleyip yenisini tekrar satmıyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 epeydir bi güncelleme yok, ben de 1 haftadır tekrar takibe başladım oyunu. Experimental versiyonu kısmen oynanabilir kıvama gelmiş. hala ciddi server problemleri var, 8-9 saatten sonra server aşırı yükleniyor ve ciddi yavaşlıyor o yüzden wipe atıp duruyorlar ama bana geleceği parlak göründü oyunun ya. hele ki şimdi bi site farkettim, concept art'lar paylaşmışlar baya hoşuma gitti. https://trello.com/b/DBOhTfQm/rust-concept development süreci tabi böyle pek standart oyunlar gibi ilerlemiyor, baya böyle deneme tahtası gibi dev.ler bişeyler yapıyorlar, siliyorlar vs. ama yani sonunda güzel bişey çıkacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 En son, evimin icin de kapi kapali iken, disarida duvarin kenarindan elimde ki silahi birisi lootlayinca sildim direk oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o nası oldu bilmiyorum da bi ara galiba oyuna stealing gelmiş. geçmiş patch notlardan birinde stealing kaldırıldı diye okuduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Belli mesafede "stealing" e bir sey demiyorum, evin icin de 4 duvar arasindaydim, adam disaridan butun elimdekileri aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Yeni halini bir deneyim dedim..baya guzellesmis..eklenen cok sey var..mesela kapı calma..dun guzel bir evin onune gittim caldım kapıyı..icerden kosturma sesi geldi..actı kapıyı sıktı kafama kapattı kapıyı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ahah süper yazmissin ben de ne olacak diyordum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ben ev yakıyorum süper oluyor Cheat power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 kimse oynamıyor mu bu oyunu paticikten? toplanıp bi üsse falan girişelim yeni wipe yemiş serverlardan birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 serverlar her ay zaten force wipe yiyor. ayrıca büyük update falan geldiğinde de isteğe bağlı wipe atıyorlar. o yüzden şurda oynamaya başlayalım, takılalım gibi bi durum pek olmuyor. ben takipteyim sürekli oyunu, www.rustafied.com 'da updateler, planlar vs. çok güzel anlatılıyor. building sistemi çok güzel ancak insanların raidlenemez evler yapmasını sağlayan bazı exploitler var, onları düzeltmeleri lazım bi de raid işini zorlaştırmaları lazım aksine kolaylaştırıyorlar gibi görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 yüklüyorum ben tekrardan oynayan varsa yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 raid yapmak zaten çok zor evin her yeri metal olunca 2-3 sur çekince adamlar nasıl raid atacak ki zaten? 20 30 40 tane c4 atmaları gerekir ki o zaman da değmez raidlediklerine zaten ya da 15 20 kişi dalacaklar sdf. güzel bence ayrıca official serverda oynanmaz zaten communityde oynanıyor en güzel. mesela bir server var haftada bir wipe yiyor ayda bir blueprint wipesı atılıyor bence çok mantıklı. yoksa hem oyun kasmaya başlıyor hem heryer ev doluyor adım atılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar