Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 İşteyim , elimde ki malzeme belli , şefimde şimdi bende kan lekesi var diye 'son, I am dissappointed' ayaklarında , nasıl çıkartabilirim bu mereti. Tıraş olurken kanattım , yani öyle çok çok değil , 2-3 damla bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kuruduktan sonra çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Aslında baya yeni , 1 saat olmadı daha. Ne zaman tam olarak kuruyo?. Islatabilirim olayı oysa :D peçete sabun falan denedim ama cık o kurtarmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 işin zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 5dakkada falan kuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Hobaaaa mıçtık desene , ulan ne güzel bear grylls olmuş yarama sigaranın tütününü basmış ve 2 saniyede durdurmuştum. Noldu şimdi , işe yaramamış oldu boşu boşuna aksiyona girdim. Kanda görsen minicik küçücük bi yer aktı , hemen nasıl dağılmış , kanım mı fazlaymış birader anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Kurbanlarimin kanini uzerimde tasirim de Be a badass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 noyzuraya söyle kan içiyorum falan diyodu. gelsin yakayı emsin succuk succuk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kosla vanish oxi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Üstüne çikolata sür. Gece nutellalı fanteziler yaptın sansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 is yerinde yedek gomlek ve pantolon bulundur her daim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 gömleğin renginde bi kalemle boya orayı, sonra ikisini beraber çıkarırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 şimdi kesin çözüm yok dimi , kaldı bu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 lan tipexlesem nasıl olur? YER Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kovboy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 a101 den aspirin al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Beyaz yaka problemleri 101 Oneri: her calisan isyerindeki dolabinda utulu yedek gomlek muhafaza etsin. Cok zor degil ama lifechanger olabilir. Aksam bi yere yetiseceksindir les gibi ter kokmayin. Bir deo bir gomlek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 kanı çıkarmak dert öle ıslatırsan filan daha beter olur.yakınlarda gömlek satan bi yer varsa al bi tane öğle arasında ütülerler rica edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konu kapanabilir. Yedek gömleğim olduğunu hatırladım esh diince. Harbiden gerizekalılaşıyorum bazen. edit : oğlum gömleği tipexliyodum lan az kalsın iyi ki esh hatırlattı , o kadar mallaşabiliyor muyum lan ben zorda kalınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 lel onu gondar da demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gondarın mesajları görünce direk /ignore çektiğimden hiç okumamışım bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ayıp la kavgada denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 iyi altına sıçmamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Gömleğime kan bulaşmasıyla altıma sıçmam arasında bir bağ kuramadım ne alaka lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yani diyor ki, pantolon yedeğin yoktur. o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Silahla çıkar yeğen !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar