Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Llama said: valla cuma ben 1888 deyim buyrun gelin toggie hazırla kendini abi sırf seni summonlamak için yazıyorum. 2004 yılında mıydı neydi bi buluşma yapmıştık hatta ekmekiçinde ben çok bağırmıştım yanlışlıkla utanıp çıkmıştık falan böyle 10 kişi. asfd galiba o buluşmanın fotoları bi tek sende duruyodu. bi kere daha istemiştim yıllar önce tekrar kaybettim. duruyo olma ihtimalleri var mı acaba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 serkan bey şu an toplantıda sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o fotoları çok istiyorum ya inşallah duruyodur başka olan varsa da atsın. hatta buraya atsın rezil olalım boru değil 10 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 o fotografı koymustu ya buralarda bi yerlerde olması lazım. ya da face'e mi koydu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Black-ice said: abi sırf seni summonlamak için yazıyorum. 2004 yılında mıydı neydi bi buluşma yapmıştık hatta ekmekiçinde ben çok bağırmıştım yanlışlıkla utanıp çıkmıştık falan böyle 10 kişi. asfd galiba o buluşmanın fotoları bi tek sende duruyodu. bi kere daha istemiştim yıllar önce tekrar kaybettim. duruyo olma ihtimalleri var mı acaba :S bende vardı galiba ama nerde en ufak fikrim yok asdf hatta sharky falan vardı o buluşma di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 sharky yoktu yaw. valla benim hatırladıklarım: saeros pyro llama slayer77 madcat metboy daha baya bi insan vardı ya bi foto vardı nickler yazılı fln onu bulsa ya birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 @Black-Ice, Dediğin bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 dısarda cekilmisi var. arkada emekici yazıyo kocaman. 20 tane sap yanyana dizilmis. ergen saplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ya tamam aynı buluşmadan bahsediyoruz. hatta kordonda oturmuştuk falan. karpuz gömlekli biri vardı asdfd dur bulucam ben resmi. ed: ulan hızlı çıkmış adamlar... evet o dışarıda çekildiğimiz de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Kartan said: @Black-Ice, Dediğin bu mu? sinirlerim alt üst oldu abi çok teşekkürler. başka foto var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 oğuz neden ketçapa sarılmış 10 yıl sonra farkettim. othranx var bi de fotoda sanırım sağ üstte kalıyo. bi anda anılar canlandı nerde napıo acaba 2005den beri konuşmadık heralde fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ulan benim bulduğum lan partymiş=/ ekmekiçi önünü bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 bi de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Üç foto daha buldum, lan parti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 butün fotolar duruyor ama forumdan çektiğim için zamanında resimlerin boyutu küçük http://s29.postimg.org/5tc4fqy3r/suratlar.jpg buyrun bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 SOSİSFEST!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Llama said: butün fotolar duruyor ama forumdan çektiğim için zamanında resimlerin boyutu küçük http://s29.postimg.org/5tc4fqy3r/suratlar.jpg buyrun bi tane AHAHA lan bu fotonun çekim anı dün gibi aklımda neleri tutmuş hafıza. abi ne yapsak bi şekilde atma imkanın fln var mı mail versem ya da buraya koyabilir misin çok istiyorum o fotoları yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben bunu çekildğimizi bile hatırlamıyorum. olayla ilgili tek hatırladığım çimlerde olduğumuz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 of o ergen foto çekilmeden önce ortamdan kaçmıştım ne akıllıymışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 llama msj kutun dolu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kaçırmadıysam geleyim hazır hala izmirde ve bir süre daha buralarda vakit geçirecekken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Llama said: butün fotolar duruyor ama forumdan çektiğim için zamanında resimlerin boyutu küçük http://s29.postimg.org/5tc4fqy3r/suratlar.jpg buyrun bi tane oğuzun saçı var lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 lan dün izmirden döndüm yaptınız mı buluşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Eskileri deşmesek eyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kartan said: @Black-Ice, Dediğin bu mu? abi senin nick neydi eski? kartan diye birini hatırlamıyorum da oradan mrk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar