kermit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Yanlışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 doğrusun ama sen yapamadığın/ya da buraya yazma ihtiyacı hissetiğin için mundar diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 sen ne kadar kıskanç bir insansın ya. hakikaten sağlıklı değil bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 kermit said: köy olunca buluşması kolay yürüyerek git gel heryere (tu) keşke biz de köyde olsak ya. ARABA KULLANILMIYOR OGLUM NAPTINIZ BU ŞEHRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 JrStorMesT said: Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? bu ne lan? bir insan niye bunu yazar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Onun yerine 'köyde ulaşım kolay' denmesi koydu bana. Öyle olsaydı karabuzumu her gün görebilirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 bu ne biçim butthurt lan, biri şunu dışarı çıkarsın havasız kalmış evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Abi çok incitmişsiniz bu çocuğu zamanında düzelmez artık. Hani bi topic vardı bu topicte başkaları adına utanıyoruz diye.Adamı komple o topic e taşıyacaksın oraya atsın postları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Black-ice said: JrStorMesT said: Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? bu ne lan? bir insan niye bunu yazar ki ben de şimdi onu çözmeye çalışıyorum du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 adam bence arkadaşa sahip olmak ve arkadaşlarla dışarı çıkıp oturmak fikirlerinden öyle uzak ki bunu artislik yapılacak birşey olarak görmüş ve sinirlenmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 JrStorMesT said: Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? Yanlışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 patide ozelden hatunlara mı yazıyodu bu adam. icinde bi beyaz atlı prens vardı sanki. yanlıs mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 toggie akşam iç tuta gidelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Black-ice said: adam bence arkadaşa sahip olmak ve arkadaşlarla dışarı çıkıp oturmak fikirlerinden öyle uzak ki bunu artislik yapılacak birşey olarak görmüş ve sinirlenmiş? hmmm. ama yani. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 toggie said: patide ozelden hatunlara mı yazıyodu bu adam. icinde bi beyaz atlı prens vardı sanki. yanlıs mıyım? heartstone beta keyini bize vermediydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Llama said: toggie akşam iç tuta gidelim mi bu aksam olmaz, yarını hatuna ayırdım. cuma olur. iç tut ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 buraya yazcağım şey özel msj gitti... neyse bir kere gittiydik ya içiyon işemiyon işeyince olay bitiyo edit: cuma çalışıyorum bornova olursa 10dan sonra katılırım anca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 JrStorMesT said: Sırf burda post kasmak için hepsi, bi bulusma nerden baksan 5-10 arası post ediyo. "Arkadaşlar bu akşam 7 de La Puerta'dayız, gelmek isteyenleri bekleriz." "Ben ve 2 kişi daha geldik, kalanları bekliyoruz" "Ortam süper arkadaşlar hadi sizde gelin" "Insert group or couple photo here" "Gelmeyenler çok pişman olucak, süper eğlendik biz" "Haftaya gene buluşuyoruz dimi" Ama aslında olan; Mekanda buluşulmuş, 1-2 kişi garanti bi yarım saat takmış, belki 1 kişi de gelememiş, orda bulunanlar iş,oyun,patideki değişik konulardan biraz bahsedip, en çokta cep telefonlarıyla whatsapp/facebookdan notification kontrol edip başkalarıyla yazışıp, 2-3 round bişeyler içmiş, foruma nispet yapmak içinse "bakın siz şimdi evde pc başında pinekliyosunuz ama biz ne güzel dışarda eğleniyoruz" görüntüsü vermek için telefondan resim atılmış, sonra hesap ödeme, haftaya tekrarlama sözü, eve dönüş, ve pc başına gelerek "teşekkürler arkadaşlar, gelenlerle biz çok eğlendik, haftaya tekrarlıyoruz, hadi sizde gelin" yazmak. Yanlış mıyım? bu ne büyük bir kıskançlık abidesi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Llama said: buraya yazcağım şey özel msj gitti... neyse bir kere gittiydik ya içiyon işemiyon işeyince olay bitiyo edit: cuma çalışıyorum bornova olursa 10dan sonra katılırım anca ben hangi içkiyle yaptığın önemli ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 beacks 33lük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 bira yani? zor iş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 izmirde beton yol dedikleri caddenin ismi ne bilen var mı haritadan bakıp söylese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 halit rifat pasa cad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 21-26 arası izmirdeyim, olursa akşam toplaşma falan gelebilme ihtimalim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Olur tabiki ! Ben de o tarihlerde izmirde olucam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar