jacabo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Theridone said: nasil cileler cekiyorsunuz abi siz ya, kiyamam. biz her yerde doldurabiliyoruz kartlarimizi. her metro istasyonuna kredi kartindan yukleme makinasi da koydular. nakit kullan lan kredi kartından takip ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Zaten nakit kullaniyorum artik panps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 anakart diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 dandik izmitte bile kaç senedir var internetten doldurma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Zorunlu mu olacak şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Yavas yavas oyle olacakmis. Daha iyi ama, internetten doldurma filan geliyor, her yere de makine koymuslar. 2-3 yil tam gecis olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 olm ne fakirler varmış, arabanız yokmu sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ankarakart öğrenci 1.30 lira istanbulkart öğrenci 1 lira gökçek istanbul'dan yüzde 30 fazla geçiriyor öğrencilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Theridone said: nasil cileler cekiyorsunuz abi siz ya, kiyamam. biz her yerde doldurabiliyoruz kartlarimizi. her metro istasyonuna kredi kartindan yukleme makinasi da koydular. hani ya ben görmedim hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Esnaf said: istanbulda internetten doldurma olsa süper olur cidden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 istanbul da artik bi karar versin toplu tasimada ne kullanilicagina, 10 cesit sey var anasini satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 istanbulkart kullanıyor neredeyse herkes akbil çok kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 anakart diye okudum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 o bisey degil, vapurun girisinden jeton aliyosun, o jetonla vapura girilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 tünel eskiden 1 liraydı, herkese, jetonu da 1 liraydı. sırf turist kazıklamak için kartlılara standart tarife yaptılar, turistler ve kartsızlar 4 lira ödemek zorunda 1 dakikalık seyahat için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ileride jetonu komple kaldırırlar işte izmirdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 izmirin en sevdiğim huyu (3 sene önce öyleydi en azından) makineden bozuk parayla da kartına yükleme yapıyorsun. istanbul'da o yok. bazen cebimdeki bozuklardan kurtulayım diyorum, yok illa kağıt para yükleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 en buyuk mallik, o makinelerden kart alamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 devasa ve dandik olan makinelerden başka metro istasyonlarının kuytu köşelerinde daha teknolojik ve hızlı işlem yapan (sanırım jeton da veren) bir kart yükleme zımbırtısı var. ama öbür dandik makinelerin üreticisi/servisçisinden para mı yiyorlarsa kaliteli malı yayamadılar her yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 internetten doldurma niye ya bizim burda bakkalda bile doldurabiliyorsun otobüs kartlarını harcadığın byte a yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 tursitlere euro cinsinden satcan ya bileti pezevenkler kur fakrıyla 3 kat daha zengin geliyor zaten 5 kat daha zenginler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Ya bunun normal kağıt zımbırtıdan ne farkı var. 5 lira boşuna vermeyelim. Not eylüle kadar ankaradayım kalacak yer arıyoru (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 anakart diye okudum asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bana da anakart tavsiyesi lazim, phenom II 965 calistircak ne var iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 İnternetten kredi kartıyla yükleme ve bakiye kontrol etme gelmiş. İnternetten mobil ödeme de geliyormuş. 10₺ yükledim şimdi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar