Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AnkaraKart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Theridone said:

nasil cileler cekiyorsunuz abi siz ya, kiyamam. biz her yerde doldurabiliyoruz kartlarimizi. her metro istasyonuna kredi kartindan yukleme makinasi da koydular.

nakit kullan lan kredi kartından takip ederler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yavas yavas oyle olacakmis. Daha iyi ama, internetten doldurma filan geliyor, her yere de makine koymuslar. 2-3 yil tam gecis olmaz ama.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

nasil cileler cekiyorsunuz abi siz ya, kiyamam. biz her yerde doldurabiliyoruz kartlarimizi. her metro istasyonuna kredi kartindan yukleme makinasi da koydular.

hani ya ben görmedim hiç?
Mesaj tarihi:
tünel eskiden 1 liraydı, herkese, jetonu da 1 liraydı.
sırf turist kazıklamak için kartlılara standart tarife yaptılar, turistler ve kartsızlar 4 lira ödemek zorunda 1 dakikalık seyahat için.
Mesaj tarihi:
izmirin en sevdiğim huyu (3 sene önce öyleydi en azından) makineden bozuk parayla da kartına yükleme yapıyorsun. istanbul'da o yok. bazen cebimdeki bozuklardan kurtulayım diyorum, yok illa kağıt para yükleyeceksin.
Mesaj tarihi:
devasa ve dandik olan makinelerden başka metro istasyonlarının kuytu köşelerinde daha teknolojik ve hızlı işlem yapan (sanırım jeton da veren) bir kart yükleme zımbırtısı var. ama öbür dandik makinelerin üreticisi/servisçisinden para mı yiyorlarsa kaliteli malı yayamadılar her yere.
  • 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İnternetten kredi kartıyla yükleme ve bakiye kontrol etme gelmiş. İnternetten mobil ödeme de geliyormuş. 10₺ yükledim şimdi ben.
  • Yeni Oluştur...