Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşanmalar

mawiman

Öne çıkan mesajlar

Masakari said:

Sende çok sağlam hikaye var gibi duruyor, anlat bakalım hele.

sene 1968 Londradayız... ne hikayesi olacak abi iki kişinin kendileriyle başbaşa kalınca ne yaşadıklarını biliyor muyuz? arkadaşları onlarla sadece belirli vakit geçirebilirler diğer kalan zamanlarda neler oluyor kimse bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

ben boşanmaya karar verdiğimde avukatım demişti ki; "yaşanan söylenen herşeyi, aileni arkadaşlarını herkesi unut, salla; günün sonunda kafanı yastığa koyduğunda, en özel anında yanında sadece karın olacak. sen güne bu kadınla başlayıp, bu kadınla bitirmek istiyor musun?"

ben çatır çatır boşandım, yerim arkadaşlarımın ne düşündüğünü. hiç girişmeyin derim. zaten öyle uzun vadede bir işe de yaramaz dediğim gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

ben boşanmaya karar verdiğimde avukatım demişti ki; "yaşanan söylenen herşeyi, aileni arkadaşlarını herkesi unut, salla; günün sonunda kafanı yastığa koyduğunda, en özel anında yanında sadece karın olacak. sen güne bu kadınla başlayıp, bu kadınla bitirmek istiyor musun?"

ben çatır çatır boşandım, yerim arkadaşlarımın ne düşündüğünü. hiç girişmeyin derim. zaten öyle uzun vadede bir işe de yaramaz dediğim gibi

abi şu çok sakat bir soru ya. olay boşanma avukatına kadar gitmiş, sıkıntı içerisindesin, şu soruya cevap olarak insanın içinden direk hayır! cevabı gelir yani
Sosyal ağlarda paylaş

marksman said:

Nefr said:

abi şu çok sakat bir soru ya. olay boşanma avukatına kadar gitmiş, sıkıntı içerisindesin, şu soruya cevap olarak insanın içinden direk hayır! cevabı gelir yani

benim cevabım evetti, çok seviyordum, hayranlıkla seviyordum ama yapacak bir şey yoktu ben elimden geleni yapmıştım ve artık çıkmaza gelmiştik. ama her ne kadar benim için hâlâ kıymetli olsa da şu noktadan sonra çift olarak tekrar bir araya gelmemeliyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Boşalmak isteyen bir çift arkadaşım var fakat boşalmalarını istemiyoruz ... Aile danışmanlığımı yoksa aile terapisine mi göndermek lazım...

Bilgi sahibi olan birileri var mı? birde bursada Bildiğiniz güvendiğiniz bir adres varmı _?

deseydin adres tavsiyesi verebilirdim ama boşanma konusunda yok malesef
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

benim cevabım evetti, çok seviyordum, hayranlıkla seviyordum ama yapacak bir şey yoktu ben elimden geleni yapmıştım ve artık çıkmaza gelmiştik. ama her ne kadar benim için hâlâ kıymetli olsa da şu noktadan sonra çift olarak tekrar bir araya gelmemeliyiz

Boşandın mı boşanmadın mı? Öylesine geyiğine mi yazdın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...