k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 biraz oyalayın. avukata mahkemeye taşınmasın olay. o sırada biraz ayrı takılma ihtimalleri varsa güzel olur. öyle terapist gibi bi başkasıyla konuşunca insan daha fazla sinir oluyor gibime geliyor benim, sakin kafayla insanın kendi kendine düşünmesi en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 siz birbirlerine yakıştırıyorsunuz diye o kadıncağız her gece kocasından şiddet görsün öyle mi?? ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. belki adam kadını ya da kadın adamı aldatıyor? araya girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 abi sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 totemic said: siz birbirlerine yakıştırıyorsunuz diye o kadıncağız her gece kocasından şiddet görsün öyle mi?? ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. belki adam kadını ya da kadın adamı aldatıyor? araya girmeyin. Sende çok sağlam hikaye var gibi duruyor, anlat bakalım hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 couples retreat filmini izletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 hocam boşanma lafı ortaya atıldıysa bence geri dönüşü olmaz o işin. çoluk çocuk var mı bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Masakari said: Sende çok sağlam hikaye var gibi duruyor, anlat bakalım hele. sene 1968 Londradayız... ne hikayesi olacak abi iki kişinin kendileriyle başbaşa kalınca ne yaşadıklarını biliyor muyuz? arkadaşları onlarla sadece belirli vakit geçirebilirler diğer kalan zamanlarda neler oluyor kimse bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 totemic said: siz birbirlerine yakıştırıyorsunuz diye o kadıncağız her gece kocasından şiddet görsün öyle mi?? ne yaşadıklarını bilmiyorsunuz. belki adam kadını ya da kadın adamı aldatıyor? araya girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 ben boşanmaya karar verdiğimde avukatım demişti ki; "yaşanan söylenen herşeyi, aileni arkadaşlarını herkesi unut, salla; günün sonunda kafanı yastığa koyduğunda, en özel anında yanında sadece karın olacak. sen güne bu kadınla başlayıp, bu kadınla bitirmek istiyor musun?" ben çatır çatır boşandım, yerim arkadaşlarımın ne düşündüğünü. hiç girişmeyin derim. zaten öyle uzun vadede bir işe de yaramaz dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bence topic kapanabilir şu mesajdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Dinen günah boşanmak. En başından bakamayacaksan, çekemeyeceksen evlenmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 aquila said: he abi siz cift olarak begeniyosunuz diye mutsuz mutsuz birlikte kalsinlar. ahahahrhrhr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Nefr said: ben boşanmaya karar verdiğimde avukatım demişti ki; "yaşanan söylenen herşeyi, aileni arkadaşlarını herkesi unut, salla; günün sonunda kafanı yastığa koyduğunda, en özel anında yanında sadece karın olacak. sen güne bu kadınla başlayıp, bu kadınla bitirmek istiyor musun?" ben çatır çatır boşandım, yerim arkadaşlarımın ne düşündüğünü. hiç girişmeyin derim. zaten öyle uzun vadede bir işe de yaramaz dediğim gibi abi şu çok sakat bir soru ya. olay boşanma avukatına kadar gitmiş, sıkıntı içerisindesin, şu soruya cevap olarak insanın içinden direk hayır! cevabı gelir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Ne acayip lan insanlar, evlilik, boşanma falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 O jazzlar boşanmalar mahvediyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 bosanmalarda niyeyse hep kadınalra üzülüyorum ben. meriçlikten zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 boşanmak günümüz trendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Boşanma lafı geçince gerisi gelmiyor lafı yanlış ve kişiden kişiye göre olan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 marksman said: Nefr said: ben boşanmaya karar verdiğimde avukatım demişti ki; "yaşanan söylenen herşeyi, aileni arkadaşlarını herkesi unut, salla; günün sonunda kafanı yastığa koyduğunda, en özel anında yanında sadece karın olacak. sen güne bu kadınla başlayıp, bu kadınla bitirmek istiyor musun?" ben çatır çatır boşandım, yerim arkadaşlarımın ne düşündüğünü. hiç girişmeyin derim. zaten öyle uzun vadede bir işe de yaramaz dediğim gibi abi şu çok sakat bir soru ya. olay boşanma avukatına kadar gitmiş, sıkıntı içerisindesin, şu soruya cevap olarak insanın içinden direk hayır! cevabı gelir yani benim cevabım evetti, çok seviyordum, hayranlıkla seviyordum ama yapacak bir şey yoktu ben elimden geleni yapmıştım ve artık çıkmaza gelmiştik. ama her ne kadar benim için hâlâ kıymetli olsa da şu noktadan sonra çift olarak tekrar bir araya gelmemeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Black-ice said: Ne acayip lan insanlar, evlilik, boşanma falan. yenmin ediyorum bugün evlilik konuşan birilerini duyunca aynı şeyi düşündüm.. çok garip lan evlenme boşanma fln acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 konuyu okuyunca evlenip boşanasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 boşanıp semenimi yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 sen FEMEN'ini ye boşver semeni falan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Arkadaşlar Boşalmak isteyen bir çift arkadaşım var fakat boşalmalarını istemiyoruz ... Aile danışmanlığımı yoksa aile terapisine mi göndermek lazım... Bilgi sahibi olan birileri var mı? birde bursada Bildiğiniz güvendiğiniz bir adres varmı _? deseydin adres tavsiyesi verebilirdim ama boşanma konusunda yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 BabacumMostors said: benim cevabım evetti, çok seviyordum, hayranlıkla seviyordum ama yapacak bir şey yoktu ben elimden geleni yapmıştım ve artık çıkmaza gelmiştik. ama her ne kadar benim için hâlâ kıymetli olsa da şu noktadan sonra çift olarak tekrar bir araya gelmemeliyiz Boşandın mı boşanmadın mı? Öylesine geyiğine mi yazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar