bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 eğer bi gün nz e gidebilirsem chris e baklava götürücem, büyük adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 https://www.pathofexile.com/atlasofworlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Hype hype hype sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Prophecy de core mechanic olcakmış hmms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Prophecy kötüydü. Yeni lig de talismanin craft odakli versiyonu gibi duruyor(ki talisman da kotuydu epey) meh de meh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Meh felan dedim yeniden başladım ya lel bi yandan da diyorum 20 gün var bekle işte yeni contenti ama build falan deneyesim geldi buraya bakıp zehri almayacaktım yanlış yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Prophecy iyi kötü tartışılır fakat fated uniqueler aceyip buildler çıkardı ortaya çeşitlilik açısından güzel olacak core olması. voidheart rlz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Yeni sezona benle Chaz başlayacaz gelen varsa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 yeni atlas sistemi aka endgame https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1714099 https://web.poecdn.com/image/atlas/ss/Atlas/Screenshot1.jpg köşelerden tier 1 mapten başlayıp ortadaki tier 16 guardian bosslarını içeren maplere kadar gidecekmişiz. 4 guardiandan düşen parçalarla da atziri gibi yeni bir map açıp yeni endgame boss'u shaper'la kapışacakmışız. benim hoşuma gitti daha bir progress havası katmış oyuna. işin başka bi noktası da drop olarak düşen maplerin artık sadece atlasınızda tamamlanan noktalardan(ve bağlantılı olduğu yerler) gelecek olması. sadece belli maplerde oynayıp sadece o mapleri drop edebiliyoruz yani. ben atlası komple tamamlamaya çalışacağım ama hızlı layoutlu maplerde speed farm yapmayı sevenler için güzel bir seçenek. normalde çok sarmayacaktım ama boş dönemime denk geldi fena hype yaptım, gelse de oynasak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 blizzardın teknik ve maddi imkanları şu adamlarda olsa ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 İyi yeni bir core mechanic daha geldi oyuna aceba zorluğu hangi tier olacak bu endgame bossun.Hoş kesin uber versionu gelir bununda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2016 hc oynarken cigerim soldu gecen sezon, tam webden satis yapmayi ogrendim oh itemlari full dizdim ohh diyorum cat lvl85de yatmaca. millet uber bosslar icin ozel karakter yapiyormus meger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 şu atlasla ilgili. ilginç baya https://www.youtube.com/watch?v=kpA19XC_b6I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Endişelenmeye gerek kalmadı. Sevmediğimiz haritaları respecliyebileceğiz. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1714341 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 standartta mirror of kalandrayı okutacam, nerdesin cheaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2016 http://i.imgur.com/BhdoiyI.jpg ariyon mu hala sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 rip coc builds lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Acaba çalışmayacak mı artık hiç bi denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Valla üzüldüm ya coc oynayacaktım gene mal gibi kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Ne gelmiş coc a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 said: Cast on Critical Strike now has a 500ms cooldown, and will now only trigger one spell per frame when you critically strike. It now has 100% chance to trigger casts when you critically strike. It now has 20% more spell damage at level 1, tapered up to 39% at level 20 (1% per level). Note that the changes described above in "Triggered Skill Improvements" affect Cast on Critical Strike - spells are chosen in the order of their sockets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Map clear yine hizli olur her packe 1 shot atip gecersin her turlu ama single target dps cok etkilenir gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Eve gidince deniyecem sonuçta spellin dmg arttı saniyede 2 büyü atıcan ama tek büyü. Bir soket boşa çıkıyo oraya bi support eklesen olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Abi slayer eq ile currency kasıp ilk kez pathfinder coc yapcaktım butun hype söndü ya Hadi eq neyse de coc ölmüş bildiğin Meleeyi adamakıllı bufflicaklarina en iyi skillini nerfleyip digerlerini de onun seviyesine çıkarmaya çalışmak da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Cheaz said: http://i.imgur.com/BhdoiyI.jpg ariyon mu hala sdf tamam bi hh bide 40 küsür ex at işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar