ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 quixef said: Ya CI değil de auraları blood magic e falan bağlayarak life tan reserve yapmasını sağlayabiliyor muyuz? Bu low life ta aktif olan itemlarla değişik kombolara koşulabilir sanki öyle :p Shavronne's Wrappings kullanarak yapabilirsin. Ucuz versiyonu solaris lorica var ama baya çöp oluyor build o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 şavrom diye bişi yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Scrubcore oynayanlar konuşmasın. Oyunda shotgun var sananlar hiç konuşmasın lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 adam shotgun i pompalı tüfek sandı sanırım asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 şu tipe niye cevap veriyosunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Nickinin altında 'köylü' yazan birisi ne diyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Shptgun olmamasından kasıt nedir, 6 frost wall atıp hepsinden la damage vurmak nasıl shotgun olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 overlap der simdi , cünkü en cok o biliyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 En çok ben bilmiyorum, sen az biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ViForVictory said: Nickinin altında 'köylü' yazan birisi ne diyor ya? Aluriel denen şahıs diablo3 oynuyormuş bide AHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 O nasıl bi aşşağılama şekli lan d3 oynuyor hgfhgfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 rahatsız la bu tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 taru said: yeni ligi sevdim ya ben. sürekli side quest geliyor bi heyecan oluyor. maplere geçiş aşamasında beni de kanser etti ama. dried lakede farmlıyorum, git act1den rare skeleton kes diyor. hani act4ten istese neyse. şimdi 75ten sonra gelmedi ama hiç öyle geriye yönelik görev. şu yazdıklarımı geri alıyorum, geriye yönelik görevler sık sık gelmeye devam ediyormuş, bana denk gelmemiş sadece bir süre. becerememişler tam prophecy işini, hiç beğenmedim bu ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Şu yeni bow resmen yeniden canlandırdı physical buildleri assasin resmen eritiyor poi/bleed ile saçma op. Bi Taste of hate alaydımda korkmasaydım bu kadar offscreen reflect rarelardan aqü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 yeni ligi bene beğenmedim ya.pazarı canlandırdı birazcık ama onun dışında pek bi olayı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Güzel ya bi sürü item var yeni build çeşitliliği açısından güzel bence. Sadece çok fazla prophecy var ve bunların birçoğu çöp ya da act loop bayıyor bi yerden sonra seek/seal/destroy bunun içinde hardcore farm yapmak lazım tabi karşılayabilmek için. Ha içlerinde monstrous treasure gibi efsane zevkli ya da bir jewella 6 socket 6 link gibi sayko olanlarda yok değil :D Performans sıkıntıları dışında güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 güzel bence sdlfkjsdfk 50 kere yazmışım BENCE BEMECE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 En kötü lig olabilir bu. Gerek playerbase gerek içi boşluk olarak. Adam akıllı content gelmezse daha çok oyuncu kaybedecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Guild var mı beni alacak? 43 ranger var alın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bankanin oraya gel alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 1k saati açmışımdır şu oyunda, her ligte de oynamaya çalışıyorum nerdeyse, anca zaman buldum bu lig için de ancak öyle sıkılmışım ki şu karakter planlama kısmından, böyle gerizekalılar için sağ clickle cyclone tarzında bir şeyle her şeyi silecek op build önersenize bana biliyorsanız, direk copy/paste başlayayım :) Ha bide geçen ligten neler var yenilik diyerek yüzsüzlük yapsam yoh artık, oyun çoh hoş da casual oyuncu için her kısmı çok fena be birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Seperate yeni prophecy diye bi mekanik geldi, random quest gibi düşün fortune tellerdan alıyorsun. Atıyorum rare axiom guard bulup kes görevinden Kaom's ring giyerken kaomu kese kadar geniş bi yelpaze var. Bu kaomlu prophecyde giydiğin yüzük upgradelenip baya sağlam bi hale geliyor, diğer prophecylerin bazıları rewardsuz filler bazıları orta karar falan. Backtracking yapmana neden olan prophecyler çoğunluktaydı o yüzden çok eleştiri geldi, onları azaltacağız diyorlar. Asıl değişiklik ascendancylere, scion nerflendi hiç seçilmeyen jugganout gibi bi kaç tanesi bufflandı. No brainer build de hala fakener tabii ki asd BalisticGel said: Guild var mı beni alacak? 43 ranger var alın beni. Oyun şeysin ne? Girince alırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Karakter ismi mi account ismi mi? Account BallisticGell, karakter BallisticGel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Seperate said: 1k saati açmışımdır şu oyunda, her ligte de oynamaya çalışıyorum nerdeyse, anca zaman buldum bu lig için de ancak öyle sıkılmışım ki şu karakter planlama kısmından, böyle gerizekalılar için sağ clickle cyclone tarzında bir şeyle her şeyi silecek op build önersenize bana biliyorsanız, direk copy/paste başlayayım :) Ha bide geçen ligten neler var yenilik diyerek yüzsüzlük yapsam yoh artık, oyun çoh hoş da casual oyuncu için her kısmı çok fena be birader Fakener senin istediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar