Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 http://i.imgur.com/FwuhpbV.jpg selamün aleyküm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 vay anasini biz ex dusunce halaya duruyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 oha gz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Redditte gördüm bende copy pasta mı yoksa harbi sana mı düştü o? Gz herkiminse artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 oyunda 500 saati devirmişimdir hala görmedim lan mirror :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 bingildak said: oyunda 500 saati devirmişimdir hala görmedim lan mirror :( 500 baya az, 6000+ vardır bende betalarla falan tık yok. Bu arada arkadaş trollüyor herhalde resmi araklayıp :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ViForVictory said: bingildak said: oyunda 500 saati devirmişimdir hala görmedim lan mirror :( 500 baya az, 6000+ vardır bende betalarla falan tık yok. Bu arada arkadaş trollüyor herhalde resmi araklayıp :Pp poe.trade de kendi ismi altında var ama bilemedim, pyrene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 O zaman ağır jelly olurum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Lordum voll's devotion alacağım, 10 ex plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Spark da baya sağlam oynuyor ya, 6k saati bilemicem seninki değişik bir seviye işsizlikmiş ama onun da vardır baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 quixef said: Spark da baya sağlam oynuyor ya, 6k saati bilemicem seninki değişik bir seviye işsizlikmiş ama onun da vardır baya Çok daha fazlasını UO da harcamadık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Benim için WoW :P 858 saatmiş adamın play time. Buradan sen gerekli jelly miktarını hesapla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 6k demek kabaca günde 6 saat oynuyorsun demek, haftanın 7 günü. başka bir şeylerde oynuyor olsan, o da 8 saate tamamlasa. tam olarak işsizliğin tanımı oluyor işte günde 8 saat, haftada 7 gün pc başında sadece oyun oynayarak geçirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 İşsizliğin senin için ne ifade ettiğine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ben de bile daha fazladır lan 500 saatten. casualseverywhere.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 343 and proud Gerçi bunun bide steam öncesi var beta falan. Taa o zamandan aldığım stash tabler duruyor hala. Hatta şu oyun çok eğlenceli lan dur az daha para vereyim adamlara, bildiğin hak ediyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 biraz daha map donup hardcore lig baslicam sifirdan, noob friendly bi build onerir misiniz soyle totemli falan endgame i de guzel, mumkunse bi de ucuz afshahdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 melee totems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 µh said: biraz daha map donup hardcore lig baslicam sifirdan, noob friendly bi build onerir misiniz soyle totemli falan endgame i de guzel, mumkunse bi de ucuz afshahdf Crit shockwave totem, crit flame totem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 750 saat var steamde öncesi de o kadardır mirror gercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 helal pampa satta bana legion'ı al artık ayıb oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Reach of the council bow nasıl op lan aldım bi tane assasin kasmak farz oldu yeni curse +1 chest le poison stack yardırır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Daha OPsi var, Pierce+Drillneck LA build. Hatta bütçe sağlamsa CI yaparsın GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Abi random reflect mobda ne pok yicez la chain reactionda one shot atıyorsun kendine? TS en azından kontrollü elementale nazaran armor evade dodge falan bi şekil götürüyorda elemental sakat. Ayrıca drillneck bu sezon must zaten bowyerlar için çok ucuz +1 arrow zart zurta kasılır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 VP bu yüzden var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar