Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 hayır 2 hafta içinde bütün prophecyler wikiye düşer zaten o ayrı oyun içinde kör göze parmak şeklinde olması ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2016 mutsuzum demiyor da bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=BmuWo4HxR1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 önceki ligde çok oynayamamıştım ama bunda akarım artık :) http://pathofexile.gamepedia.com/Andvarius buda ne güzel yüzükmüş lan asfjkasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Bu ne ya. Hearthstone Old Gods gibi herşeyi mora boyayıp yeni lig diye çıkarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Esnaf said: önceki ligde çok oynayamamıştım ama bunda akarım artık :) http://pathofexile.gamepedia.com/Andvarius buda ne güzel yüzükmüş lan asfjkasf Andvarius baya çöp well rolled Ventor's Gamble karşısında. (Bu ventor da alemin en kral RMT yapanlarından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Triallar artık her zorlukta ve her karakterde ayrı ayrı değil, ilk karakterle normalde 1 defa yapınca lig boyunca hepsi yapılmış sayılıyor. Yeni labirentin trialları düşük lvl maplelrin içinde spawn oluyor, haliyle random. Bitirince de labirent currency veriyor bitane, yani 6 trialdan en az 6 kere lab deneme şansın olacak başta. Normal lab gibi sınırsız olmasa da aşırı kastırmamışlar en azından, bide random olmaması iyi. Currency de tradable zaten. Tek sıkıntı sana lazım olan trialı bulana kadar random olması ama o da partiyle martiyle çözülür heralde. Bide payload trap gelmiş lel. https://p7p4m6s5.ssl.hwcdn.net/public/news/25-06-2016/PayloadTrap_Small.jpg https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1664978 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 yeni lig cuma günü başlıyor. patch notes yayınlanmış: https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1667259 chaos conversionlar önceden söylendiği gibi nerflenmiş, sparkı öldürmüşler. fakener'a dokunmamışlar, earthquake'e ufak bi nerf var. genel olarak benzer buildleri göreceğiz gene galiba. ben occultist essende drain oynayacağım sanırım. ligin konsepti çok hoşuma gitti bu sefer ciddi ciddi challange kasasım var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 uzun zamandır oynadım ben bilmiyorum hiç yenilikleri falan son 2 pakettir. cuma günü 3-4 arkadaş başlayacağız OP buildleri linkleseniz olur mu yol yordam gösterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Overwatch hayatımı çalmasa ben de yine gelecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 nasıl sattı herkes fps cıkınca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Kalite yükselir POE de fena mı. Masterraceler POE de, kalanlar gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ben gelmeye çalışcam, bilgisayarım can çekişiyo gerçi ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Poe rulz ya eve gidemiyorum kaç gündür kapanmış perandus çantayı standartta bankaya taşıma süresi ne kadar veriyor lan? Dünya item var patlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 süresi yok. remove-only şekilde duruyor tüm stash tab'lar ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Onu biliyorumda süresiz olduğunu bilmiyordum bak iyi korkacak bişi yok :D Bu kalitede itemlar var giderse yazık olur ondandı heyeJan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yazık olmus 1 suffix bos olsa crit eklerdin , su haliyle satman zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yarın patchle yeni sezon/lig açılacak dimi? bi de 3-4 tane imba build atabilir misiniz yapabileceğimiz, millet neler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ad3m , o bow baya çöp. Uh, imba build diyorsan CI fakener discharge ötesi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Main char o zaten 10k es li trickster son dönem eve gidemedim uber deneyip kesemedim ama onun dışındaki bütün contenti yaptım en saçma bossları twin kestim vs saçma sapan op bi build ama hiç zevkli değil. Bu arada bow yolo exalt basıp flat physical dmg ekledim gerisi kendi rolleri ayrıca çöp de değil perandusda düştüğünde efsanelerin arasındaydı arkadaş kullanıyordu 6l. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Ya anla işte absolute best değilse çöptür. Ben çok iyi oyuncuyum herşeyin en üst seviyesine çıktım yalanı için. Uuuu buna bile çöp dediyse kimbilir neleri vardır O_O Build seçmek için de bu. http://wheeldecide.com/index.php?c1=Shock+Nova+Inquisitor&c2=Frost+Nova+Inquisitor&c3=Fire+Trap+Elementalist&c4=Ice+Trap+Saboteur&c5=Mjolner+Inquisitor&c6=Detonate+Dead+Elementalist&c7=Crit+Arc+Inquisitor&c8=CoC+QuillRain+Assassin+&c9=BladeVortex+Pathfinder&c10=Sunder+Slayer&c11=Self+Cast+Burning+Discharge+Juggernaut&c12=Earthquake+Gladiator&c13=Facebreaker+Ice+Crash+Berserker&c14=Facebreaker+Dominating+Blow+Gladiator&c15=Kinetic+Blast+Champion+with+Resolute+Technique&c16=Essence+Drain+Berserker+With+Abyssal+cry+%28+War+Bringer+%29&c17=Reave+Raider&c18=Shockwave+totem+Assassin&c19=Flame+totem+Hierophant&c20=Cleave+Gladiator&c21=SRS+Necromancer&c22=Dual+Spark+Totem+Ascendant+&c23=Crit+incinerate+Assassin+%28+Good+luck+%29+&c24=Caustic+Arrow+Champion&c25=Physical+Tornado+Shot+Deadeye&c26=Poison+Puncture+Crit+Assassin&c27=CoC+Discharge+Trickster&c28=Flameblast+Elementalist&c29=Zombie%2BSpecter+Necromancer&c30=Fireball+Deadeye+%28+Good+luck+%29&c31=Essence+Drain+Contagion+Occultist&c32=Lightning+Arrow+Ascendant+&c33=Righteous+Fire+Totem+Chieftain&c34=Flicker+Strike+using+Oro%27s+sacrifice+Elementalist&c35=Support+Guardian&c36=Whispering+Ice+Occultist&c37=Mjolner+Inquisitor+%28+level+as+arc+%29&c38=Dominating+Blow+Necromancer&c39=Conversion+Trap+Saboteur&t=The+build+you+will+play+this+season+&time=5 İlk iki çevirişimde discharge trickster gelmesi asd Ya ben self cast burning discharge deneyeceğim bi juggernautla. Bide yeterince grand specturum bulabilirsem 150% life ve 15 jewella bi RF scion. Rarity yerlerde sürünmezse saçma bi scaling var o gemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 alu nun yaptıgı bowdan sonra digerleri fıs ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 kim aurabot oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 yeni patchte ssdler 1snde açıyormuş oyunu, normal hddlerde de 5sn falan sürüyormuş. hmmmmppsfff mathil starter buildler içeren bi video yapmış bu arada. mathil yaptıysa iyidir, ezbere kullanabilirsiniz hazır build arıyorsanız. https://www.youtube.com/watch?v=3sxPNmjJCX8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 ben bu ay oynayamadım yav coinler de duruyo öle araya gitçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar