Sam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 o miğfer de top kek ama bu onu da geçmiş. tam böyle dokuz yaş item fantaazisi. http://p.twimg.com/A4dszVfCQAA32vB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Sparkcaster said: chest armor yerine geçen helm var zaten. http://pathofexile.gamepedia.com/The_Bringer_of_Rain o kadar op da değil zaten dediğim gibi tek avantajı 2. bir 6 link item olanağı sağlaması. İyi okuyun abi, bu tek elle kullanılmıyor yine. Dolayısıyla 2. 6 link item falan sağlamıyor, two handed axe, iki eli de işgal ediyor ama talent ten etkilenme ve diğer amaçlar için dual wielding ediyormuş sayıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 two handed axe 6 soket ve 6 link avantajı sağlıyor 2 silaha göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 abi oyunun 74+ mapleri ne kadar zormuş. bossun enerji shieldini %90 a indirebildim. bossu nadir gördüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 73 map yapıyodum rare yaptım mapi %98 lightning damage var, neyse tüm mapi temizledim kastıra kastıra. bosslar 2 taneydi, boss odasına girdim, örümcekler çıktı mavi, flicker spamlediler %90 physical reduction ve %85 lightning resistle 0,002 saniye sürdü ölmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 daha çok anlatsana noldu başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 kim anlatsın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sen anlatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 tamam kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 doğuştan mı böylesin sonradan mı oldu fin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ne farkeder anlat sen dinliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Rasmon said: abi oyunun 74+ mapleri ne kadar zormuş. bossun enerji shieldini %90 a indirebildim. bossu nadir gördüm zaten. DIIIE! sdgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ahhahaha aynen DAAAAAAAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 benim steam'de yok bu oyun ne zaman geleceği de belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dominusun ikinci fazı resmen tek atıyor yuh git gear or git gud durumu söz konusu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dominus baya sıkıntı, nemesiste millet dominus kill satarak para kastı baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oyunda para mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 currencyler var işte para derken yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.reddit.com/r/pathofexile/comments/1rw9iz/how_ggg_handles_trolls/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://i.imgur.com/KWOFhdf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Asdfahahah sen misin bu cenabet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yok, nemesiste zaetn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 430 saat played time release'den sonra ama bir bok düşmüyor yaw. Yüksek lvl map yapioruz tık yok, act sonu bosslarını 200 iir la farmlıyoruz yine yok. illa craft mı yapıcaz item sahibi olmak için ki o da bu yeni liglerde inanılmaz pahalıya mal oluyor. currency de düşmüyor valla acayip baydım diablo 3 e döndü bnm için oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 al sat yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 lvl 25'imde bütün questleri yapmak zorundamıyız? Birde bütün mapin haritası varmı yoksa maximum d2 gibi mi haritası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar